Hogy lehet ilyen gyökér játékkal játszani mint a World Of Warcraft?
én világ életemben szerepjátékokkal játszottam néha RTS a total war sorozat pl... na mind1 most nézem a WOWot a youtubon komolyan mekkora gyökérség már ahogy kinéz is gyerekeknek találták ki ilyen ovisoknak? mert tényleg úgy néz ki!! és ilyen küldetés h vadássz bagolyra? xD én régebben Gothicoztam és az sokkalta régebben jött ki mint a WOW mégis valahogy szebb és magával ragadóbb a világa...
azt sose értettem ezeknél az mmorpgeknél h mégis mi értelme a végtelen játéknak? mi értelme annak h nincs vége? én úgy képzelem h van egy végső cél amit teljesíteni kell és vége és nincs tovább értelme mert minek? a rossz elnyerte méltó büntetését (vagy a jó teljesen mind1) és VÉGE...
Tudod , nem szép játékot kell tudni csinálni hanem olyat ami leköt .. melyik a jobb .. 10percig csodálod milyen szép aztán 2 óra után megunod? vagy olyan ami grafikailag nem nagy durranás mégis jóidejig leköt?
Amúgy a wow is szép full beállításon , jó nem egy battlefield 3 de szép ..
de amugy szerintem neked semmi közöd sincs hogy más ember mit csinál .. mindenkinek a maga dolga..és szerintem pont nem te leszel az aki megmondja ki mit csinál! Béke!
a fentebbi beszélgetésből és reakcióimból ha olvastad láthatod, hogy nem csak a képi világgal van gondom nem az az elsődleges probléma...
hol mondtam én olyat, hogy megakarom mondani ki mit csináljon és mivel játsszon? öreg! azzal játszol amivel csak akarsz, eszem ágában nincs téged meggátolni
nyilván más is okozhat függőséget itt azonban a tragédiák száma és a függőség sokkalta kiemelkedőbb számban van jelen mint bármely más játéknál... van olyan ország ahol épp emiatt be van tiltva vagy be akarják vagy a gyerekekre legveszélyesebb pecséttel van ellátva mint pl Svédországban ugye ez is csak véletlen? ha ennyire ártatlan a játék mindenki hibás csak a játék nem akkor miért vannak ezek?
fentebb leírtam hogyan készült
az öszes válaszoló egy b@romarcú
a gothic jó a wow meg a diablo sz@r enyi meg van oldva
Itt rajtam kívül mindenki tudatlan,TV agymosott,nyugati civilizált ember! Majd én megmentem Európát az iszlámtól...
Anders Behring Breivik
Istenem te kérdező!
Látszik pár éves lehetsz,ha a játékokat a grafikából ítéled meg! És attól még nem leszel függő ha játszol vele,ennyi alapon bármilyen játék függőséget okozhat!
Ha nem tetszik ne játssz vele,ennyi! Én is utálok pár embert,pár játékot,pár kaját,mégse teszek fel ilyen hülye kérdést hogy ''Mit lehet szeretni azon a gyökér krumplipürén'' vagy ''Miért olyan szar film ez meg ez''
Neked lehet hogy nem jó,másoknak lehet jó! Az életben sosem az van amit akarsz,szokd meg!És már mi néz ki neked ezen gyerekesnek?És akkor mi van ha gyerekes? Én sefikázom a gothicodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!