Hogy lehet ilyen gyökér játékkal játszani mint a World Of Warcraft?
én világ életemben szerepjátékokkal játszottam néha RTS a total war sorozat pl... na mind1 most nézem a WOWot a youtubon komolyan mekkora gyökérség már ahogy kinéz is gyerekeknek találták ki ilyen ovisoknak? mert tényleg úgy néz ki!! és ilyen küldetés h vadássz bagolyra? xD én régebben Gothicoztam és az sokkalta régebben jött ki mint a WOW mégis valahogy szebb és magával ragadóbb a világa...
azt sose értettem ezeknél az mmorpgeknél h mégis mi értelme a végtelen játéknak? mi értelme annak h nincs vége? én úgy képzelem h van egy végső cél amit teljesíteni kell és vége és nincs tovább értelme mert minek? a rossz elnyerte méltó büntetését (vagy a jó teljesen mind1) és VÉGE...
szerintem meg inkább függőséget okoz nem sokáig tartó szórakozást (persze ez relatív ugye a függőség maga is mert a narkós ha pl belövi magát ő is élvezi ugye)... ez a gyerekes külsőn meg egyértelműen látszik h a kisgyerekekre álltak rá és rajtuk keresztül próbálták az anyukákat és apukákat folyamatosan lehúzni...
mondjuk én magát a blizzardot mindig is utáltam és úgy ahogy van egy rakás f*snak tartom az összes játékával együtt amit eddig kiadott... mert mindig olyan szép intrókat meg reklámot csinálnak annyira epikus és tényleg szép... mikor meg beteszi az ember a játékot akkor meg néz hogy mi a sz*r ez?
Neharagudj.. de az mmoknak pont ez a lényegük .. hogy nincs végük.. akkor hagyod abba ha megunod .. életed se akkor ér véget mikor kivitted omg..
Amugy hamár szóbakerült a wow .. ponthogy nem kisgyerekeknek találták ki olyanoknak akik szórakozni akarnak.. nagyon sok eredeti wowost ismerek akik anyukák apukák .Bagoly ölős küldi nemtudom van-e de lényegében a szintezés igen szerintem a legunalmasabb dolog 1 mmoban.Ugye a wowban ottvan a milliónyi lehetőség amihez már Guild kell 1 társaság hogy kitudd vinni például az adott contentet .. de ezt nemfogom magyarázni .. ha nem próbáltad ki nem is fogod megérteni.Az előttem postoló amugy jól írta .. a blizzard zseniális játékokat adott ki .. szerintem mindenki aki 1999ben legalább 12éves volt az MINIMUM!kipróbálta a Diablo sorozatot..
Ha olyan játékról akarsz beszélni ami tényleg függőséget okoz miért nem hoztad fel a metin2-t .. 10-15éves korosztály több 10.000-eket költrá havonta.. ismerek olyan embert aki szakmai gyakorlatok pénzét (havi 45.000ft-ot ) csak a metinre költ..
Amugy hogy a kérdésedre válaszoljak az hogy nincs vége.. vagyis nagyritkán van amikormár kivittél mindent csak a wow esetében ugye a blizzard adja ki az újabb patcheket frissítéseket , és nekem a legnagyobb játék élményt életemben a wow nyújtotta régen a raidelést nem lehet egyszerüen társaságban megunni .. és szerintem ezért a játéktörténelem legtöbb pénzt hozó játéka a wow.
De amúgy meg .. ha nem érdekel minek irkálsz róla .. végülis nem kötelezó vele játszani!
Hali!
Na má vesszetek össze. Aki játszik, az gamer - nincs különbség. Jóhogymárnem kimentek egy stadion elé és összeveritek egymást :D
Most ez olyan, mintha azon kezdenétek vitatkozni, hogy melyik étel a jobb - a saláta vagy a marhahús. Biztos mindent eldöntő végső konklúzió születne... :D
nos, az előttem szólókkal egyetértek, a Blizzard hatalmasjó cég. (mindent elmond, hogy a StarCraft még ma is vetekszik sok új szarral népszerűségben).
Személy szerint én azért WoWozok, mert elég messze lakok a várostól és nem mindig tudok menni, ha hívnak, más játékokat meg 1-3 nap alatt kipörgettem. A grafikája meg ugyancsak jó (pl irtózok a pókoktól, és itt van nem kevés, és igen kidolgozottak), jó, persze, nem egy full HD, de 2004es játék, mit vársz??? A baglyokhoz meg annyit, hogy amíg eléred a 80at, az egy hónap szopás (néha tényleg elég gyerekes), de onnantól elég zsír! (és az előítéletek ellenére lehet mellette életed!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!