Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Diablo 3 működik torrentesen?

Diablo 3 működik torrentesen?

Figyelt kérdés

2012. máj. 18. 17:02
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim válasza:
Ahogy elnézem az előttem lévő válaszolóknak fel sem tűnik, hogy talán valamiből meg is kéne élni.Normális válaszra nem vagytok képesek ahogy elnézem,csak lenézni tudjátok a másikat.Erre csak annyit mondok, hogy retardáltnak születni kell.
2013. dec. 12. 18:44
 52/58 Lilith1994 ***** válasza:
Csak mondom hogy az a játék ami itt 10-15 ezer forintba kerül az kint sokkal olcsóbb csak nézzetek utána. Ezek az árak csak ránk vonatkoznak mert a gyártók a szegényebb országokról akarnak még 1 bőrt lehúzni.... Szerintem nem éri meg megvenni egy olyan játékot 15 ezerért aminek az előállítása max 5 ezer/darab. Elismerem biztos sokat dolgoztak rajta de ez akkor is túlzás.
2014. márc. 1. 10:27
 53/58 zsking válasza:
Esküszöm itt mindenki hülye. Magyarországon élünk. Nemhogy diákmunka még rendes munka sincs. egy átlag ember 170ezer fointot keres. Ebből 80 ezer számla. Ha t-Homeos vagy, akkor kétszer fizetsz szóval 100 ezer. 50 ezret eszel. Marad 20,a mi elmegy ruhára és arra, hogy ne csak annyi kajád legyen, ami a vegetáláshoz elég. Én mondom remélem hamarosan lesz torrent. Mert van demó, de a játék annyira nem jó, hogy 10ezret adjak érte.
2014. jún. 18. 17:40
 54/58 sasikaa ***** válasza:

Kedves utolsó hozzászóló! MAgyarországon 170? Te nem itt élsz szerintem. Magyarországon átlag NETTÓ (adó levonva, tiszta pénz ami a kezedbe van!!) 90k. De szerintem még kevesebb is. Ember, 170 még a VALÓSÁGBAN sem éri el az átlagnak a BRUTTÓJA (Nem adózott, nem kézhezkapott pénz...)

Egy kicsit gondolkodj el...

2014. aug. 12. 21:08
 55/58 anonim ***** válasza:

A lényegen nem változtat :D

Egyébként meg törődjetek bele, hogy a Diablo 3-at soha nem fogják tökéletesen feltörni, mert az egyik legjobb (és legköltségesebb) védelemmel van ellátva. Ez nem olyan csipcsup dolog, mint a játéknak folyamatosan kapnia kell egy bizonyos jelet egy szerverről, itt a fél játék (!) a szerveren magán fut! Tehát ahhoz, hogy "feltörjék", tökéletesen le kellene szimulálni a Diablo 3 szerveroldali működését, természetesen ez kb annyira veszett meló (sőt, veszettebb), mint egy MMORPG-nek csinálni tört szervert (effektíve ugyanaz a fajta védelem). És mint tudjuk, nem létezik tökéletes tört szerver. :D

2014. aug. 14. 02:09
 56/58 anonim ***** válasza:
Nem akarok szőrszálhasogató lenni, de én is egyetem mellett dolgozom, nyáron pedig dupla műszakban és KÉPZELD, túlélem... Diákmunka pedig MINDIG van. Egyedül az nem talál, aki tényleg nem is akar találni... Ha neked ilyen szinten derogál a munka, akkor nem csak a 15.000-es Diabloról, de egyéb dolgokról is egészen nyugodtan lemondhatsz a jövőben... Lásd étel, víz, fűtés stb.. :)
2015. ápr. 9. 11:32
 57/58 anonim válasza:
Nálam működik rendesen és torrenttel szedtem le, és egy program segítségével még multizni is tudok :)
2015. aug. 23. 11:52
 58/58 anonim válasza:
de gázak vagytok bmeg hogy nem vagytok képesek megvenni xd két accounton van meg fullra kiegészítővel collector edition xd és mégcsak nem is tizenéves vagyok h anyuci fizesse hanem képes vagyok melózni és fizetni magamnak amit akarok xd
2018. jan. 2. 21:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!