Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Diablo 3 működik torrentesen?

Diablo 3 működik torrentesen?

Figyelt kérdés

2012. máj. 18. 17:02
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
9%
Nem, és remélem nem is fog.
2012. máj. 18. 17:15
 2/58 anonim ***** válasza:
96%
speciel én szeretném ugyanis ki akarom próbálni és ha tetszik akkor meg is veszem.Amúgy elárulom neked nem mindenki gazdag hogy megvegye a 10-15ezres játékokat !
2012. máj. 18. 19:00
 3/58 anonim ***** válasza:
14%
akkor spórolj rá, épp elég időd lett volna rá.
2012. máj. 18. 20:03
 4/58 anonim ***** válasza:
70%

Most erre mit mondjak...

1. 15 ezret kiadni egy zsákbamacskára elég sok.

2. Van akinek a számlákra sincs pénze, nemhogy erre.

3. Akinek még jövedelme sincs (tanuló) az menjen a bús p*csába?

4. Az hogy valaki letölt egy játékot, nem jelenti, hogy meg sem veszi (lsd. 1. pont)

5. Hiába vered a melled, csak idő kérdése, hogy feltörjék.

2012. máj. 18. 23:05
 5/58 anonim ***** válasza:
22%

Előző:

1. A játéknak korábban volt béta verziója, valamint most tömegével osztogatják a vendégbelépőket a játékhoz, amivel könnyedén ki lehet próbálni a játékot. Szóval nincs zsákbamacska.

2. Akik annyira szegények, hogy a számlák befizetésével is hadilábon állnak, azoknak ne az legyen a legfontosabb dolguk, hogy honnan és mikortól lehet lelopni a Diablo III-at a netről.

3. Aki még tanul, az menjen el például nyári munkára, annak úgyis hamarosan megkezdődik a szezonja. Vagy esetleg kérjen a szüleitől pénzt.

4. Igen, vannak ilyen emberek, akik csak kipróbálásszinten töltenek le játékokat illegálisan, és ha tetszik nekik, akkor megveszi. Csak az a baj, hogy a torrentezők kevesebb mint 5%-a csinálja ezt a dolgot, a maradék 95% végig a lopott játékkal szórakozik. Megérzésem szerint a kérdező az utóbbi kategóriába tartozik.

5. Én erre nem vennék 100%-ig mérget, ugyanis a Blizzard elég komoly védelmet épített ki a játék körül. Valamilyen szinten idővel elképzelhető, hogy sikerül emulálni a játék szerveit, csakúgy mint a béta esetében, annyi bökkenővel, hogy játszhatatlan, laggos az egész. Szóval, ha ilyen módon sikerül feltörni a játékot, akkor nem lesz egy rossz szavam sem, és csak jó szórakozást tudok kívánni a torrentpistikéknek.

Végezetül csak annyit, hogy aki nem képes egy ilyen nagy kaliberű játékért kifizetni egy egyszeri díjat, amivel sok-sok évig el lehet lenni részben hála az alapból sok tartalomnak, részben annak, hogy a készítők folyamatosan frissítik, bővítik a játék tartalmát, azok az emberek nem is érdemlik meg, hogy egyáltalán el tudják indítani a játékot, nemhogy még napokon/hónapokon át szórakoztassák.

2012. máj. 18. 23:33
 6/58 anonim ***** válasza:
42%

Akármit mondasz, 10-15 ezer egy játékért SOK. Az egyetlen játék, amit kiadási áron megvettem az a Mass Effect 3 volt, de azt nem is bánom. Bétával személy szerint nem játszottam, kezdjük ott, hogy nem is tudtam róla. Mindenesetre ebben tényleg igazad van.

Egyébként meg majd pont a szüleitől fog egy gyerek 15 rugót kérni, mi?

Maradjunk annyiban, hogy ha meg tudnám engedni magamnak, hogy pár havonta kiadjak ilyesmire 10.000 Ft-t, akkor nem töltenék le semmit. Diákmelót meg köszi passzolom... a gondolattól is rosszul vagyok.

2012. máj. 19. 02:20
 7/58 anonim ***** válasza:

//off: Kínos dolog a munka gondolatától rosszul lenni.. :)

//on:

A válaszoló nagyon jól írta, bétához volt szerver emulátor ami többé kevésbé működött.

többé= elindult

kevésbé= kilépett és rengeteg használhatatlan dolog és bug volt benne, pont mint a wow esetében aminek gyakorlatilag ugyan ez a védelme van mint a diablónak.

Emiatt persze valószínű, hogy pár hónapon - éven belül lesz hozzá törtszerver.

2012. máj. 19. 17:09
 8/58 anonim ***** válasza:

Nem a munka gondolatától vagyok rosszul, hanem a diákmunkáétól, de ezt most hagyjuk.

Amúgy meg én nem sietek, legfeljebb majd megveszem mielőtt kipróbálnám, amikor emberi mértékben fizethető ára lesz.

2012. máj. 19. 19:46
 9/58 anonim ***** válasza:
3%

15 ezer sok egy játékért? Noooormális? Mennyibe is kerül egy doboz cigi? 600 ft? Mennyi élvezetet nyújt, 20*10 perc? Nagy jóindulattal 3 óra. Egy korsó sör 400 ft. Elkortyolgatod fél óra alatt. Egy menet az 50 forintos csocsóval max 10 perc. Egy mozijegy 1300, ami szintén maximum 3 óra élvezet.

15 ezerért kapsz egy olyan szórakoztató valamit, ami akár több 100 órára leköt. Ennél olcsóbb szórakozás gyakorlatilag nem létezik. Még mindig azt mondom, hogy nem 1 hónap alatt jelent meg a diablo. Épp elég idő volt a pénz összekuporgatására. A hozzád hasonlóknak szoktam mondani, hogy dolgozzon meg valamiért, állítson elő valamit a semmiből, aztán meglátjuk, hogy mennyire taksálja a saját munkáját. A másét jó magyar szokás szerint könnyű ledegradálni.

2012. máj. 20. 15:28
 10/58 anonim ***** válasza:
Jah, a zsákbamacska témához meg annyit, hogy a legalja játékokról is tonna szám van fenn ingame videó a youtube-on.
2012. máj. 20. 15:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!