Most erre mit mondjak...
1. 15 ezret kiadni egy zsákbamacskára elég sok.
2. Van akinek a számlákra sincs pénze, nemhogy erre.
3. Akinek még jövedelme sincs (tanuló) az menjen a bús p*csába?
4. Az hogy valaki letölt egy játékot, nem jelenti, hogy meg sem veszi (lsd. 1. pont)
5. Hiába vered a melled, csak idő kérdése, hogy feltörjék.
Előző:
1. A játéknak korábban volt béta verziója, valamint most tömegével osztogatják a vendégbelépőket a játékhoz, amivel könnyedén ki lehet próbálni a játékot. Szóval nincs zsákbamacska.
2. Akik annyira szegények, hogy a számlák befizetésével is hadilábon állnak, azoknak ne az legyen a legfontosabb dolguk, hogy honnan és mikortól lehet lelopni a Diablo III-at a netről.
3. Aki még tanul, az menjen el például nyári munkára, annak úgyis hamarosan megkezdődik a szezonja. Vagy esetleg kérjen a szüleitől pénzt.
4. Igen, vannak ilyen emberek, akik csak kipróbálásszinten töltenek le játékokat illegálisan, és ha tetszik nekik, akkor megveszi. Csak az a baj, hogy a torrentezők kevesebb mint 5%-a csinálja ezt a dolgot, a maradék 95% végig a lopott játékkal szórakozik. Megérzésem szerint a kérdező az utóbbi kategóriába tartozik.
5. Én erre nem vennék 100%-ig mérget, ugyanis a Blizzard elég komoly védelmet épített ki a játék körül. Valamilyen szinten idővel elképzelhető, hogy sikerül emulálni a játék szerveit, csakúgy mint a béta esetében, annyi bökkenővel, hogy játszhatatlan, laggos az egész. Szóval, ha ilyen módon sikerül feltörni a játékot, akkor nem lesz egy rossz szavam sem, és csak jó szórakozást tudok kívánni a torrentpistikéknek.
Végezetül csak annyit, hogy aki nem képes egy ilyen nagy kaliberű játékért kifizetni egy egyszeri díjat, amivel sok-sok évig el lehet lenni részben hála az alapból sok tartalomnak, részben annak, hogy a készítők folyamatosan frissítik, bővítik a játék tartalmát, azok az emberek nem is érdemlik meg, hogy egyáltalán el tudják indítani a játékot, nemhogy még napokon/hónapokon át szórakoztassák.
Akármit mondasz, 10-15 ezer egy játékért SOK. Az egyetlen játék, amit kiadási áron megvettem az a Mass Effect 3 volt, de azt nem is bánom. Bétával személy szerint nem játszottam, kezdjük ott, hogy nem is tudtam róla. Mindenesetre ebben tényleg igazad van.
Egyébként meg majd pont a szüleitől fog egy gyerek 15 rugót kérni, mi?
Maradjunk annyiban, hogy ha meg tudnám engedni magamnak, hogy pár havonta kiadjak ilyesmire 10.000 Ft-t, akkor nem töltenék le semmit. Diákmelót meg köszi passzolom... a gondolattól is rosszul vagyok.
//off: Kínos dolog a munka gondolatától rosszul lenni.. :)
//on:
A válaszoló nagyon jól írta, bétához volt szerver emulátor ami többé kevésbé működött.
többé= elindult
kevésbé= kilépett és rengeteg használhatatlan dolog és bug volt benne, pont mint a wow esetében aminek gyakorlatilag ugyan ez a védelme van mint a diablónak.
Emiatt persze valószínű, hogy pár hónapon - éven belül lesz hozzá törtszerver.
Nem a munka gondolatától vagyok rosszul, hanem a diákmunkáétól, de ezt most hagyjuk.
Amúgy meg én nem sietek, legfeljebb majd megveszem mielőtt kipróbálnám, amikor emberi mértékben fizethető ára lesz.
15 ezer sok egy játékért? Noooormális? Mennyibe is kerül egy doboz cigi? 600 ft? Mennyi élvezetet nyújt, 20*10 perc? Nagy jóindulattal 3 óra. Egy korsó sör 400 ft. Elkortyolgatod fél óra alatt. Egy menet az 50 forintos csocsóval max 10 perc. Egy mozijegy 1300, ami szintén maximum 3 óra élvezet.
15 ezerért kapsz egy olyan szórakoztató valamit, ami akár több 100 órára leköt. Ennél olcsóbb szórakozás gyakorlatilag nem létezik. Még mindig azt mondom, hogy nem 1 hónap alatt jelent meg a diablo. Épp elég idő volt a pénz összekuporgatására. A hozzád hasonlóknak szoktam mondani, hogy dolgozzon meg valamiért, állítson elő valamit a semmiből, aztán meglátjuk, hogy mennyire taksálja a saját munkáját. A másét jó magyar szokás szerint könnyű ledegradálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!