Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Diablo 3 működik torrentesen?

Diablo 3 működik torrentesen?

Figyelt kérdés

2012. máj. 18. 17:02
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
Elvileg megjelenéstől számított 1 hónap múlva mindenki kipróbálhatja starter edition néven lvl 13ig első bossig, mint most a guest passosok. Csak mondom.
2012. máj. 20. 15:49
 12/58 anonim ***** válasza:
Az mondjuk jó lenne.
2012. máj. 20. 21:22
 13/58 anonim ***** válasza:

15:28:

Most ezzel belenyúltál, mert nem bagózom, nem fogyasztok alkoholt, és moziba is ritkán járok :D Csocsózni meg van alkalmam ingyen is. Most dolgozó embernél megint más, oké, az max 2-3 hónap alatt tuti összegyűjt 15k-t, de én még mindig a jövedelemmel nem rendelkező emberekről beszélek (Mint pl. diákok). Egyébként is, attól, hogy megfizethető, még drága.

2012. máj. 20. 21:28
 14/58 anonim ***** válasza:
0%

Nem az a lényeg, hogy milyen élvezeti cikket használsz, hanem az arányokat akartam érzékeltetni. Egy olyan dologért, amiben 2-300 vagy akár több játék óra is benne van, nem sok 15000 ezer forint.

Ezt a diák kérdést nagyon kifordítod. Mi az, hogy nincs bevételed? Hát anyádék tartanak el, nem? Vagy nem veszel kaját, ruhát, cipőt, mert nincs kereseted? Azt vesznek neked, amit kérsz tőlük. Vagy már nem támogatnak? "jól van kisfiam, 16 évig etettünk, most már állj meg a magad lábán, menj vadászni, gyűjtögetni!"... Ha szülinapodra a Diablo 3-t kéred, akkor jó eséllyel azt kapod. Ha nem, akkor a hiba a ti készüléketekben van. ;) Aki nem tud megvenni a gyerekének egy nagyobb alkalomra néha napján egy 15 ezer forintos valamit, az ne vállaljon gyereket.

2012. máj. 21. 11:10
 15/58 anonim válasza:
Figyusz már, én nem tudom hogy te hány éves vagy, de én is egyetemen tanulok, mellette diákmelót nyomok, mert már nem tudnak olyan szinten otthonról támogatni. 15 ezer forint megkeresése diákmelóval kb két hét. és elég heti 3-4 alkalommal menni. ennyit simán ki lehet bírni ha ennyire utálod a diákmelót. csomó időszakos diákmeló van. elmész 1-2 hétre, megkeresed az árát és kész. én régóta D2 fan vagyok, régebben rengeteget nyomtam vele, nagyon vártam a D3-mat is, de egyelőre vizsgaidőszak végéig várok vele, de utána szerintem megveszem, nekem ennyit megér.
2012. máj. 21. 14:51
 16/58 anonim ***** válasza:
Jó, szerintem ejtsük a témát...
2012. máj. 21. 20:41
 17/58 anonim válasza:
26%

15ezer

1. ezért ki az isten ad ki pénzt mikor sokkal fontosabbakra kell mint egy szaros játék

2.cigi meg alkohol az alkohol nem ér semmit pf sztem te vizen kívül semmi mást nem ittál az életedben vagy még szórakozni sem voltál

3.több 100 órányi élmény ember inkább nőznél vagy hasznosabban töltenéd el az időt mert aki inkább játszik mint a barátaival lógna elég cink tudom most azzal jön mindenki hát de spannommal játszok gyerekek valjuk be sztem ti sem gondoljátok komolyan hogy együtt játszatok ezzel a fossal akkor jobb barátok lesztek a nagy fszt aki meg nem akar melózni annak annyit jól is teszi halassza csak ameddig tudja mert ha egyszer kikerül onnantól kezdve aztán ismétlődés lesz az élete szal a gépelött ülés helyett mozduljatok ki basszátok meg. na písz

2012. máj. 22. 16:26
 18/58 anonim ***** válasza:

tegnap 11:10

Eleve nem kérném. Nincs nekem pofám tízezres nagyságrendű dolgokat kérni.

2012. máj. 22. 17:55
 19/58 anonim válasza:
11%
nyugi 1-2hét és feltörik és lesz privát szeró, külön ezektől az öntelt csicskáktól :)
2012. máj. 23. 20:16
 20/58 anonim ***** válasza:
40%
20:16 -> a válaszodból látszik ki az öntelt. :)
2012. máj. 23. 21:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!