Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Diablo 3 működik torrentesen?

Diablo 3 működik torrentesen?

Figyelt kérdés

2012. máj. 18. 17:02
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
Védelmezni nem akarok senkit. 27 éves vagyok, dolgozok. De egy játékért 15 ezret nem adok az biztos. Jó játék, de ennyit nem ér. A mai világban minden pénznek van helye és erre nem jut hiába dolgozol. Inkább 15 ezerből a barátnőmre/magunkra költök.
2012. máj. 29. 12:08
 22/58 anonim válasza:
27%
Pont a Blizard kaphatja be jó mélyen! Aki még habodíjat is szedett a hivatalosan megvett játék után! Lehúzó fos banda! Remélem bebuknak evvel a játékkal!
2012. máj. 30. 08:05
 23/58 anonim ***** válasza:
olvasgatóm a válaszokat és szánalmas hogy fel vannak azon háborogva hogy meg kell venni 1 játékot... de tudjátok nem kötelező nem tetszik ne vedd meg 15ezer nem olyan sok összelehet gyűjteni. Utolsó ez nem jött be mivel a blizzard rekordot döntött eladásba és a havidídijal kapcsolatba az se kötelező nem tetszik ne vedd meg de mivel így is a wowot játszák a legtöbben miért ne szednének érte havidíjat ? De a diablo 1x 15 ezer és elég sok időre leköt. Gondolj bele 1 mozi vagy disco is 1000-1500 vagy a koncert 3 ezer ft és leköt 3-4 órára. Aki meg a számlát se tudja befizetni az ne diablo 3azon. Aki meg diák az meg kérhet szüleitől pénzt vagy a játékot mondjuk szülinapjára vagy ha jól állnak anyagilag akkor csak úgy.
2012. jún. 3. 20:24
 24/58 anonim ***** válasza:

05-30 08:05

Látom tájékozott ember vagy. Egy MMORPG nagyobb anyagi befektetést igényel, mint bármilyen más játék. A szerverek fenntartása, a folyamatos javítások és fejlesztések, ezek mind zabálják a pénzt. Ha nem lenne havidíj, akkor nem lenne WoW, röviden és tömören. Én inkább azt tartom némiképp szemét húzásnak, hogy meg is kell előtte venni a játékot és a kiegészítőket, holott a havidíj mellett az ezekből érkező bevétel jelentősen eltörpül.

Utolsónak meg csak annyit mondok, alsó-középosztályhoz tartozunk (ahogy a legtöbb magyar ember), és hiszed vagy sem, de sem nekem, sem a szüleimnek nem megengedhető egy 15 ezer forintos kiadás, úgy, hogy a rezsin és a kaján kívül viszonylag kevés pénz marad bármi másra. Nem tudom te hogy élsz, lehet hogy neked 1 hónap alatt összegyűlik rá, de a legtöbb embernek nem. Ezzel szemben igénylik a dolgot. Tudod, mint a kisgyerek és a nyalóka. Adj egy kisgyereknek egy nyalókát, majd vedd el tőle, és sírni fog. Ugyanúgy ha az embernek a képébe nyomnak valamit, akkor arra vágyni fog, és ha nem kaphatja meg, akkor siránkozik. Annyi itt a különbség, hogy a siránkozásnak nyomós oka van, hiszen a Diablo III lényegesen drágább a többi játéknál, és ezt érzik az emberek "szemétségnek".

Ja és mielőtt újra kinyitnád a szádat, gondolj bele még egyszer: Ha tényleg meg tudnánk engedni magunknak egy 15 ezer forintos játékot, szerinted itt siránkozna mindenki? Szerintem nem.

2012. jún. 3. 22:47
 25/58 anonim ***** válasza:

Utolsó.

1. A társadalom kutatást szerintem hagyd meg a szakembereknek. Attól, mert hangosabban nyüsszög, még nem az általad említett réteg a legszélesebb.

2. Ha már van 10-12 ezred egy játékra, akkor ahhoz képest már 2-3 ezer forint a biztos minőségért simán megéri. Az a gyanúm, hogy te még soha életedben nem adtál ki, még 2 ezer forintot sem játékért. Én inkább adok 15 ezret a Diablo 3-ért, és tudom, hogy nincs ráfutás, minthogy vegyek egy ótvart 10-ért. Szerintem sokkal nagyobb pofátlanság 10 ezret elkérni egy szemét programért, mint 15-ért egy biztos minőséget. Nem tagadom, hogy sok játékot töltöttem már le. 90%-ban már az első 10 perc, vagy 3-4 óra játék után ment a lomtárba...

3. Tudom, hogy Magyarországon még mindig nehézséget okoz (bár csodálkozom, hogy fiatal létedre is ilyen gyöpi vagy), de meg kellene érteni végre, hogy aki előállít valamit, termel, szellemi tulajdont hoz létre, az az ő tulajdona, ő rendelkezik fölötte. Nem közös, nem állami tulajdon, nem jár alanyi jogon. Ha maradt volna a kommunizmus, biztos lenne ingyenes MMORPG, ahol a szemét kapitalistákat kellene irtani, de hála istennek a kommunizmus megszűnt, ezért aztán mindennek piaci értéke van. A gyártónak vannak költségei, ezeket nyereséggel együtt szeretné visszakapni, ezért megszab egy árat a munkájáért. Ha a vásárlók viszik, akkor jó, ha nem akkor esetleg csökkent. Jelen esetben viszik, mint a cukrot, hülyék lennének a proli magyar panelpatkányok kedvéért árat csökkenteni.

4. Ide a rozsdás bökőt, hogy ha lenne tört verzió, te még 5 ezret sem adnál érte, hogy eredetiben legyen meg.

2012. jún. 4. 20:25
 26/58 anonim ***** válasza:
ha nem tudtok 1 hónap alatt 15 ezret akkor ne akarj diablo 3 azni. Amúgy a blizzard nem Magyarországra gyárt elsősorba külföldön meg nem olyan vészes ez az ár. 1 átlag játék 10 ezer most ez meg 15 bumm ha már 10 ki tudsz adni akkor 15 is max később veszed meg. Ha meg nem tudsz pénzt kérni meny el diákmelóra vagy vmin biztos tudsz spórolni pl nem eszel csokit és férre rakód vagy nem mész moziba stb.
2012. jún. 5. 00:10
 27/58 anonim ***** válasza:
amúgy nem kell sírni hogy drága nem kötelező meg venni... ha egyeltalán nem tudsz fére rakni ne az legyen a legnagyobb gondod hogy mikor törik fel a diablot
2012. jún. 5. 00:15
 28/58 anonim ***** válasza:

# 25

Először is, köszi, hogy legyöpiztél. Másodszor pedig, képzeld, szoktam játékokat venni, és képzeld, van amiért kiadtam 10 ezret, de ettől függetlenül sokallom. Az, hogy ebből mennyi a nyereségük, nem tudom, de (és most figyelj!) nem is érdekel! Az az ő érdekük, hogy minél többet keressenek a termékeiken, a vásárló érdeke meg az, hogy minél olcsóbban tudjon hozzájutni. És ha más (szintén minőségi) játékokkal 10 ezer forintos árból is megvan a betevőjük, akkor szerintem okkal mondhatom a Diablo III-ra, hogy drága. Minőségi, vagy sem, drága.

És nem várom remegő kézzel, hogy feltörik-e, vagy mikor lesz feltörve. Lesz Starter Edition hamarosan, azt kipróbálom, és eldöntöm, hogy megveszem-e majd.

Jah, és ha kérhetném, akkor a rám tett megjegyzéseket/spekulációkat a jövőben mellőzd, rendben?

2012. jún. 5. 02:29
 29/58 anonim ***** válasza:
a diablo 2 amikor meg jelent az is 12 ezer körül volt akkoriba az nagyon drága volt várható volt hogy drága lesz a diablo 3 főleg ekkora hypeval és mivel rekord eladás lett a diablo 3 még úgyis hogy nem 10 ezer szerintem jól csinálta a blizzard :D persze örülnék ha 10 ezer lenne de 15 is ki fizetek érte.
2012. jún. 5. 17:48
 30/58 anonim ***** válasza:
Még mindig nem világos egyeseknek... Egy átlag cég átlag játéka kevesebb embert foglalkoztat, kevesebb a reklámköltsége, kevesebb utómunkát igényel, nem kell 10-en évig patchekkel, meg szerverrel gondoskodni róla. Egy blizzard játék, vagy egy GTA teljesen más tészta. De más a szavatossága is. Még mindig az a legnagyobb kérdés, hogy veszel egy játékot 10 ezerért, és játszol vele 20-30 órát, vagy veszel inkább 15-ért, és akár 1000 órát is belenyomsz, de 200-300-t biztosan. Még ha te bele is vagy bolondulva egy 10 ezer forintos játékba, 2 év múlva garantált, hogy üresek a szerverek! A Battlefield 2 szerverei már most foghíjasak, a kiegészítő, a Special Forces meg már csak vasárnap este felé tölt meg 1 db(!!!!) szervert 64 játékossal. 6 milliárd emberből. Akkor milyen sors vár egy noname játékra? A Diablo 3, ha 10 év múlva veszed elő, akkor is lesz kivel játszani. Gondoljatok bele, hány 10 éves játéknak élnek még a szerverei?
2012. jún. 6. 12:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!