Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem működik az XboX 360...

Miért nem működik az XboX 360 kontroller-e?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy az XboX-om ott állt a szekrényben 5-6 hónapot, és most hogy játszani akarok vele, egyik kontroller sem működik !? Mindekettő vezeték nélküli, és amikor feltöltöm az aksikat és belerakom a tokjába, majd a kontrollerbe nem működik ! Nyomom középen az XboX gombot, de nem kezd el villogni/világítani, semmi .... Mi lehet a baja, hogy egyszerre ind a kettő meghal ?

2012. máj. 9. 07:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Az enyém is pontosan ugyan ezt csinálja.Pár hónapot nem használtam és most hiába töltöm az aksit és hiába jelzi hogy fel van töltve,nem kapcsol be,csak ha vezetékkel rá csatlakoztatom a konzolra,utána bírja vezeték nélkül is,de amint ki kapcsolom a konzolt utána megint vezeték kell neki ha be akarom kapcsolni,olyna mintha le lenne merülve az aksi,de töltve van,a menüben is azt mutatja és vezeték nélkül is bírja.Csak bekapcsolni nem kapcsol be aksiról valamiért.

Szóval,csak annyit tudok tanácsolni hogy csináld azt amit én,csatlakoztasd a kontrollert vezetékkel a konzolra.

Nálam úgy működik.

Ha nincs vezetéked,ilyen kell neki:

[link]

2012. máj. 9. 18:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Vettem is egyet, és így jó ! Köszi ! Rendes vagy ! :D
2012. máj. 10. 20:21
 3/3 Májkell válasza:
Én is pont így jártam: pár hónapig nem használtuk és utána hiába nyomtam a gombot a kontrolleren, nem kapcsolt be. Aztán az érintkezőket megpiszkáltam és kifújtam a port az elemtartóból. Azóta újra jó.
2021. jan. 6. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!