31/58 anonim válasza:
Főleg, mivel 15 év is beletelik, mire lesz Diablo IV XD
32/58 anonim válasza:
Miért félévente kiadni a Call of duty x+1-t az jobb? Battlefield sincs túl gyakran...
33/58 anonim válasza:
És most ezt hogy gondoltad? Nem, az sem jó persze, tudod létezik olyan, hogy arany középút. Az, hogy évente kifosnak egy x+1 klónjátékot szerintem nem sokkal rosszabb, mintha 10 évig csücsülnek egy minőségin. Valljuk be, minőségben nem sokkal jobb néhány más nevesebb játéknál, ellenben a fejlesztési ideje vagy kétszerese azoknak.
34/58 anonim válasza:
De ezt a baromságot honnan veszitek, hogy 10 évig fejlesztették? :-O Attól mert két rész között eltelik 10 év, még nem jelenti azt, hogy az év minden munkanapján, az összes fejlesztő, napi 8 órában a Diablo 3-t reszelte. Közben összedobtak még jó pár neves projektet, ha jól emlékszem. Nekik így tetszik, így tudnak minőséget előállítani, és jól jövedelmezően működni. Akkor mi a kérdés még? Valamit csak jól csinálnak, ha úgy is megélnek, hogy ritkábban adnak ki játékot, mint mások. A NFS széria a legjobb ellenpélda. A végtelenségig kizsigerelték, és a végén meg is fojtották. Annak több értelme volt?
35/58 anonim válasza:
Persze létezik aranyközépút, de még senki nem találta meg... Ha már GTA, én a San Andreas után egy kicsit többet vártam a 4-től. Ha még 1-2 évig fejlesztik, talán még több tartalom, még több ötlet kerülhetett volna bele. A SA után, szerintem tartalmilag visszalépés volt...
36/58 anonim válasza:
34/35
Nem győzöm ismételni magam: Engem a legkevésbé sem érdekel, mennyi időt fordítottak a tényleges fejlesztésre, az az ő dolguk, a "fogadó oldalon" csak az eltelt idő számít.
Szerinted mi érdekel egy hétköznapi embert: Hogy mennyi időt fordítottak a játék fejlesztésére, vagy hogy mennyi időt kellett várnia rá?
37/58 anonim válasza:
Akik fel vannak háborodva azon hogy valaki nem akar 10 K-t költeni egy játékra, azoknál ugye nincs egyetlen illegális szoftver sem.
38/58 anonim válasza:
Jó pár játékot letöltöttem már, de amelyik igazán megfogott, illetve neten akartam vele játszani, azt mindet megvettem jogtisztán is. Azt a jogot fenntartom magamnak, és úgy tartom igazságosnak, hogy nem vagyok hajlandó néhány órányi játékért, vagy épp 10 perc utáni uninstallért 10 ezreket fizetni. A moziba se úgy ül be az ember, hogy majd adnak valamit, hanem előtte van módja tájékozódni.
39/58 anonim válasza:
Kedves kérdező
Szerintem idő kérdése és fog működni a torrentes verzió.De gondolom te is hallottál arról, hogy a real money auction house szolgáltatással kereshetsz is pénzt játékon belül.Inkább vedd meg eredetibe és ha ügyes vagy visszajátszod az árát
40/58 anonim válasza:
36-os, ezek szerint te azon is fel voltál háborodva, hogy a két Star Wars trilógia megjelenése között eltelt 20 év. :D Nem akartak rögtön belevágni a 3 fejlesztésébe. Helyette más projekten dolgoztak, most miért baj ez? Nem kötelező minden franchiseból újabb részbe fogni, amint kész az aktuális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!