#40 Ki mondta, hogy fel vagyok háborodva? Csupán tisztáztam, hogy a játék fejlesztésébe ölt tényleges időt/energiát/pénzt az arra váró ember nagy ívben leszarja, mert ő akkor is vár a játékra, amikor azon épp nem dolgoznak. Ezzel reagáltam arra a jómadárra, aki leszólt engem, mert azt mertem állítani hogy egy Blizzard játékra lényegesen többet kell várni, mint egyéb játékokra, ám minőségben nem feltétlenül körözi le azokat.
Közöltem valamit, ebben én egy deka felháborodást sem látok.
nem tom mi van itt de nem mindenki gazdag
nem tudja mindenki megvenni
és lehet hogy nem jön be neki a diablo 3
mondjuk sok idő múlva válaszolok
Szerintem hülyeség ien veszekedni!
A kérdező azt kérdezte működik e?
Erre megint a kicsit vissza maradott elméjü emberek már megint veszekednek!
Amúgy tényleg nem mindenki gazdag őket is meg kell érteni nem mindenki mondhatja hogy majd össze gyüjtök rá.
+ A levegőbe ki dobni annyi pénzt jobban érdemes le szedni.
Bence lenni probléma ragzás magyar.
Nyilván nem éri meg pénzt adni azért, ami ingyen is megszerezhető, nem mondtál nagy okosságot. Az más kérdés, hogy a játék tulajdonosa dollár milliókat ölt a fejlesztésbe. Ez is ugyanolyan lopás, mintha egy biciklit lopnál el. Ha nincs rá pénzed, ne játsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!