XBOX360 vagy PS3? (többi lent)
Jön a karácsony, jön az leárazás:D
Nem tudom eldönteni, hogy PS3-at vegyek, vagy XBOX-ot (360)
Ötleteket kérnék, hogy melyik a jobb és miért??
És ha már megveszem valamelyiket mely játékokat vegyem meg hozzá? 3 játékra gondoltam amiben benne van:
-Lövöldözős, akciódús FPS (pl. MW3 v. BF3)
-Egy olyan játék amivel eltudok lenni akármikor amikor unalmamban leülök egyet játszani (pl. Red dead redemption v. GTA4)
-És egy olyan amivel eltudunk lenni ha pl. átjön az egyik haverom, és tudunk vele 2-en játszani (pl. fifa 12 v. valami verekedős:D
Amiket példának mondtam azokat csak példának mondtam:D Lehet mást is ha tudtok javasolni. Várom a tippeket, ötleteket:)
Már oldalakkal ezelőtt írta a kérdező, hogy xbox.
Csak azóta átment fanboy csatába a téma.
Na akkor írok pár játékot, bár már ezelőtt is sokan megtették, meg gondolom te is már ismersz párat, de minél több annál jobb:
Lövöldözős:
- Killzone
- Resistance
- Socom (ha nem csak az agyatlan lövöldözés, hanem a taktikázás is érdekel)
- Uncharted 1-3, alap PS3 játék
- Resident Evil 5
- Fallout 3
- Dead Space(este sötétben max hangerővel)
- Infamous (ha grafikab.zi vagy kezdd a 2-vel)
Amivel bármikor el tudsz lenni:
- Dead Nation, jól esik néha csak leülni és lőni a zombikat
- LittleBigPlanet, végtelen mennyiségű pálya az online miatt (plusz ez haverral is jó, sőt, egyedül nem is érdemes ezzel játszani)
- Just Cause 2, szabadon égen-földön-vízen ugrálhatsz, bármikor elvan vele az ember órákra, Bionic Commando is hasonló
Verekedős:
- Tekkenek
- Street Fighter
- Mortal Kombat
- The Fight (2 Move kell hozzá)
Jó választás!
Dzsugaswily te gyökér:D annyira hülye vagy, hogy az már fáj, de legalább vicces is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!