XBOX360 vagy PS3? (többi lent)
Jön a karácsony, jön az leárazás:D
Nem tudom eldönteni, hogy PS3-at vegyek, vagy XBOX-ot (360)
Ötleteket kérnék, hogy melyik a jobb és miért??
És ha már megveszem valamelyiket mely játékokat vegyem meg hozzá? 3 játékra gondoltam amiben benne van:
-Lövöldözős, akciódús FPS (pl. MW3 v. BF3)
-Egy olyan játék amivel eltudok lenni akármikor amikor unalmamban leülök egyet játszani (pl. Red dead redemption v. GTA4)
-És egy olyan amivel eltudunk lenni ha pl. átjön az egyik haverom, és tudunk vele 2-en játszani (pl. fifa 12 v. valami verekedős:D
Amiket példának mondtam azokat csak példának mondtam:D Lehet mást is ha tudtok javasolni. Várom a tippeket, ötleteket:)
De neked nem issegitenék te majom te abortusz maradvány tod hogy születtél?
*Apádnak véletlenül kiszakadt a gumi és ez a virus megtámadta anyád szerverét igy ez letlötödött és 9 hónap mulva megjött a baj hát ez vagy te.... szval kuss mert nem neked segitek!
"A válaszíró 21%-ban hasznos válaszokat ad."
Azért már ez is elég sokat elárul.
Oké, a szavazatok sem teljesen megbízhatóak, lehet valakinek ~50% és mégis hasznos/helyes infókat ad, de a 20% az már tényleg a legalja.
Ennyiből már rájöhetnél, hogy itt senkinek sem kell a segítséged, főleg azért, mert nem tudsz segíteni.
Ezeken a honlapokon nézz körül, hátha valamelyik megtetszik és akkor nem ide fogsz járkálni unalmadba:
[link] (bár angol nem az erősséged, ezt már egy másik kérdésnél észre vettem, de szerintem ez még érthető)
[link] (játékokkal foglalkozik, és elég xbox párti oldal, itt talán elleszel)
Tessék akkor rohadtul nem monodk hülyeséget ha az elöző válaszoló is azt mondja hogy lehet HDMI kábellel játszani ami mégjobbá teszi a grafikát! és igen jo a filmlejátszása! szval azért mert 21%válaszolok helyesül az nem azt jelenti hogy nem tudok semmit! szval fogd már be ha okos akkor sem ps3 at vesz de az meg már mind1 hogy 4gbosat vesz vagy 250gb-sat! te hülyegyerek mert a zis xbox tom nem jutott el addig! -.- de ha okos xboxot vesz és akkor is 4gb ha kiszeretné flashalni ha rá akar telepiteni játékokat akkor meg 250gb! szval mind1!! és a ps3 320gb-osan (akárhanyasan is SZARABB MINT AZ XBOX!)
És az is igaz hogy a kontrollerje sokkal jobban fogható sokkal jobb vele játszani hogy az analogkar az egyik É-NY. irányba mutat a másik D-K.-i irányba sokkal jobban kezelhető ezt csak azért is mondom mert 2db playstation 2 -m van és kontrollerje szinte ugyan az ami 2 évvel ujjab ps3-nak -.- xboxnak jobb is a grafikája már belinketlem vagy 3 videót ami megis mutatja hogy a ps3.-nak elvantorzulva + nincs kidolgozva! DE HA AZ XBOX-OT HDMI kábellel nyomod (ami 2000ft maximum!) akkor még láthatóbann szebb! ( + a Microsoft jobb gyártó rohadtul simert gyártó mert szinte a játékokat csak ő készíti! és nagyon megbízható mert az xbox sokáig kitart ! mondok 1 pld: haveromnak (fehér arcade xboxa van ami 3 led hibás! és 3-dik éve van meg neki ugyhogy flashalt és ujj játékokkal játszik rajta! nekem slimem van amibe kijavitották a 3led hibát meg ami még gond volt a régibe tehát a slim az hibátlan! és nekem is kivanflashalva akkor azaz xbox(arcade) 3 led hibás az idáig kibirta 3 évig akkor a slim?? még jó hogy kifogja 2x anyira te mégtovább mert ez már nem hibás! és jobb alakja is van és ezáltal 3 szerllőző nyílás van rajta 1 alul 1 felül 1 olalt és igy sokkal jobb a hűtése lehet felmelekszik nem sokára de megmondták hogy attól nem lesz semmi baja! mert tudja jol hűteni magát nem ugy mint az arcade és abba még 3 led hibai is volt és az birja 3 évig akkora slim sztem jo minimum 6 évig! ja és elmondanám ha megveszed akkor jol teszed de téll nee ilyedj meg hogy felmelekszik 20 perc után NEM baj!!! én is megilyedtem és elrohantam megkérdezni a flashalöt+media markt-be és azt mondták semmi baja nem lesz töle ezért is van rajta 3 szelőzö nyilás szval az xbxo nagyon jó játékkonzol amellet hogy sokáig kitart!! szval sztem az xbox a nyerőbb!! és csak mondom 1 pld: arcade 3 led hibás a hűtés esélye kisebb szószerint mert nincs annyi szellőzö és igy is 3 éves és nincs baja 1 hete vótam annál a haveromnál akkor a slim egyértelműen jobb is igy megbizható is és sokáig tart jobb grafika minta ps3 szal xbox elmondtam mindent az xboxal kapcs. remélem tutdtam a KÉRDEZŐNEK SEGÍTENI hogy meiket válassza (xbox :) és akkor remélem azt veszi ha meg azt akkor már mind1 hogy 250gb-os vagy 4gb-os az már xbox360slim! ha kérdeznél még vm-t nyugodtan pajti! :)
Aztamocskos. :D
Ennyi baromságot egy kommentben. :D
Rekordgyanús. :D
Amúgy van olyan, aki elolvassa, hogy mit ír össze-vissza ez a gyerek?
A rövid, 3-4 soros kommentjeit még én is, de van aki fél oldalnyi tömör f.szságot is képes tőle elolvasni?
Hát az előzőnek kb a negyedéig jutottam, de ott már dőltem a röhögéstől. :D
Túl sok energiát felemészt, hogy magyarra fordítsam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!