Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » XBOX360 vagy PS3? (többi lent)

XBOX360 vagy PS3? (többi lent)

Figyelt kérdés

Jön a karácsony, jön az leárazás:D

Nem tudom eldönteni, hogy PS3-at vegyek, vagy XBOX-ot (360)

Ötleteket kérnék, hogy melyik a jobb és miért??

És ha már megveszem valamelyiket mely játékokat vegyem meg hozzá? 3 játékra gondoltam amiben benne van:

-Lövöldözős, akciódús FPS (pl. MW3 v. BF3)

-Egy olyan játék amivel eltudok lenni akármikor amikor unalmamban leülök egyet játszani (pl. Red dead redemption v. GTA4)

-És egy olyan amivel eltudunk lenni ha pl. átjön az egyik haverom, és tudunk vele 2-en játszani (pl. fifa 12 v. valami verekedős:D

Amiket példának mondtam azokat csak példának mondtam:D Lehet mást is ha tudtok javasolni. Várom a tippeket, ötleteket:)

2011. dec. 22. 15:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:

:D

Rendben, akkor sorolom:

A HDMI kábel nem teszi jobbá a grafikát, csupán magasabb felbontást tud átvinni, mint az AV kábel.

PS3 amúgy ugyanúgy kezel HDMI-t.

Rendkívül jó filmlejátszásra, leszámítva, hogy elég béna a lejátszója, és a PS3-é sokkal jobb és kezelhetőbb.

Nem mindegy, hogy 4-es vagy 250-es, mert a 250-es sokkal több lehetőséget kínál és csak 10 ezer forinttal drágább, sokkal jobban megéri.

"ps3 320gb-osan (akárhanyasan is SZARABB MINT AZ XBOX!"

Ezek aztán az érvek. :D

"+ a Microsoft jobb gyártó rohadtul simert gyártó mert szinte a játékokat csak ő készíti!"

A Microsoft egyetlen játékot sem készít, ez már magában akkora baromság, amiért tarkólövést érdemelnél.

"és nagyon megbízható"

Igen, azért lett több ezer Xbox 3ledes és tárt át rengeteg tulaj PS3-ra, aminek sokkal kisebb a meghibásodási aránya.

Ennek a hozzászólásodnak a többi része kb szavak értelmetlen egymásutánja, mintha egy véletlengenerátor rakta volna össze, nehéz vele vitatkozni. :D

" xbox-nak a felbontása 1020p a ps3-nak meg 950p vagy 1000 és ha xboxhoz HDMI kábelt használok az még jobbá nyomja a grafikát akkor vagy 1200p "

Nyilván fingod nincs róla mi az a felbontás, vagy hogy 1080p csak ideböfögtél pár számot az üres kis fejecskédből.

Mindkét konzol képes 1080p-re, ám a játékok nagy része csak 720p-n fut (PS3-on több az 1080p egyébként).

950p, 1000p, 1200p szabvány nem létezik, különösen, hogy a TV-k is csak 1080p-t tudnak, rendkívül sok értelme lenne az 1200p-nek. :D

Úgyhogy te pisis takonyarcú, még mindig ott tartunk, hogy ostoba vagy mint a sötétég, és szépen kérünk, takarodj el erről az oldalról, írogass a napiszarra vagy a puruttyára, oda való a szinted.

2011. dec. 31. 16:41
 52/74 A kérdező kommentje:

Dzsugaswily (bocsi ha rosszul írtam) az XBOX pártján áll, és elmondja a véleményét NEKEM, hogy gondoljam át stb. Ezért nem kell elküldeni melegebb éghajlatra, ugyanúgy mint más, leírta a véleményét, csak kicsit többször és erőltetve:)

És még én csodálkozom hogy van naponta 8 új válasz, amiből 2 válasz, a többi egyetért vele, vagy épp ellenkezőleg... De persze ez nem baj, mi se vagyunk hippik:) Na a lényeg, hogy most egy XBOX360 slim 250gb mellett állok, de 60% hogy ez meg fog változni... Nem flashelem ki. (ezt még ezelőtti kommentjeimben is elmondtam, legalábbis úgy emlékszek) És nincs még egyik haveromnak se, konzolja, csak ők is döntenek valami mellett:)

2011. dec. 31. 17:08
 53/74 anonim ***** válasza:

Én már csak azért is PS3-at vennék, hogy ez a gyökér megpukkanjon. :D

Egyébként nekem is Xboxom van, eredeti játékokkal, Slim, nincs vele semmi gond, most is épp BF3-at tolom online. :)

2011. dec. 31. 17:13
 54/74 Dzsugaswily ***** válasza:
Slim ABBA MÁR KIJAVÍTOTTÁK A 3 LED HIBÁT CSAK A RÉGEBBI XBOXOKBA VAN 3 LED HIBA A SLIMBE MÁR NINCS!! DE EZ MOST KOMOLY! EZT TUTIRA TUDOM!! és az xbox egyáltalán nem rossz egyébként a képfelbontás ha jobb akkor a grafika is jobb lesz -.- .
2011. dec. 31. 17:44
 55/74 anonim ***** válasza:

Oké, hogy csak a véleményét akarja leírni, de úgy, hogy fogalma sincs az egészről.

Csak az xboxot ismeri, azt is alig, beszél itt 950p-ről meg 1200p-ről, teljesen hülyeség.

Én leírom akkor a véleményem, úgy, hogy mindkét konzolt ismerem:

PS3 előnyei:

- jobb multimédiás képességek (filmlejátszás, stb szempontjából)

- sokkal több exkluzív játék (és ez az egész konzol lényege, hogy mi az, amit csak azon tudsz játszani)

- blu-ray lejátszó

- ingyenes multiplayer (igaz, boxon se olyan nagy összeg, de akkor is fizetős)

- megbízhatóbb (igen Dzsugaswily, ez a megbízhatóbb, nem a box, bár a slim box már jó ebből a szempontból, de te akkor is hülyeséget beszéltél)

Xbox előnyei:

- az ~5 éves játékok szebbek rajta

- kb 5 ezerrel olcsóbb

Pár tévhit (vagyis Dzsugaswily f.szságai, amiknek ne higgy):

- grafikai szempontból szinte ugyanaz, de ha kéne választani ps3 exkluzívak szebbek

- felbontás ugyanaz

- joystick mindkettőnél jobb, és mindkettőt megszokod 1 hét után

Kb ennyi, tudom, hogy a gyerek sokkal több f.szságot hordott össze, de nem olvastam el a kommentjeit, mert magyarnak nem nevezhető ahogy írt, és még ha érthetően írt volna is hülyeségeket mondott.

ma 15:54:

Ahogy már írtam párszor, azért nem állok le érvelni, mert túl hosszan és értelmetlenül írtad le a dolgokat, és teljesen hülyeség, konkrétan minden mondatodat ki kéne javítanom.

2011. dec. 31. 17:51
 56/74 anonim válasza:

KEdves Kérdező!

Karácsonyra kértem 1 konzolt, legalább énis ekkora dilemmába voltam mint te, hogy milyet és végül a ps3 mellett döntöttem...

MIÉRT? 3 nagyon egyszerű okból:

1. PS3 exkluzivjai játékok jobban tetszenek mint XboX-é (Uncharted trilógia, God of War, MeMetal Gear Solid 4, Resident Evi 5) nézz róluk trailereket;)

2.amit már előttem többen is leírtak INGYENES PSN(multi)

3.Számomra ez volt a legmeghatározóbbok, haveromnak 2 éve ps3ja van, imádja, és van 15 eredeti játéka rá és bármelyiket kölcsönadja inygen.:)

Remélem segítettem.:)

2012. jan. 3. 04:13
 57/74 anonim válasza:

ELŐZŐ:

helyesírási hibákért bocsi, ja és 2 olDal ahonnan olcsón tudsz rendelni játékokat :

[link]

[link]

2012. jan. 3. 04:15
 58/74 anonim ***** válasza:

Előző:

Kicsit kijavítanálak, Resident Evil 5 egyáltalán nem PS3 exkluzív.

2012. jan. 3. 10:26
 59/74 anonim ***** válasza:
Resident Evil 5 Xboxon is van...:)
2012. jan. 3. 18:24
 60/74 Dzsugaswily ***** válasza:
Na ha megvetted bármeik konzolt(xbox) akkor szolj! vagy írj h meiket vette!
2012. jan. 9. 14:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!