XBOX360 vagy PS3? (többi lent)
Jön a karácsony, jön az leárazás:D
Nem tudom eldönteni, hogy PS3-at vegyek, vagy XBOX-ot (360)
Ötleteket kérnék, hogy melyik a jobb és miért??
És ha már megveszem valamelyiket mely játékokat vegyem meg hozzá? 3 játékra gondoltam amiben benne van:
-Lövöldözős, akciódús FPS (pl. MW3 v. BF3)
-Egy olyan játék amivel eltudok lenni akármikor amikor unalmamban leülök egyet játszani (pl. Red dead redemption v. GTA4)
-És egy olyan amivel eltudunk lenni ha pl. átjön az egyik haverom, és tudunk vele 2-en játszani (pl. fifa 12 v. valami verekedős:D
Amiket példának mondtam azokat csak példának mondtam:D Lehet mást is ha tudtok javasolni. Várom a tippeket, ötleteket:)
Igen, valami alapján dönteni kell, de az az exkluzív játékok legyenek, ne a joystick.
PS-hez és Boxhoz is vehetsz más joystickot, ne ezen múljon.
Szerintem is igazából csak az a pár exkluzív játék, amit érdemes megfontolni.
Minden másban partiban van a két konzol, kontrollerből is meg lehet szokni mind a kettőt.
Amit talán érdemes megfontolni, hogy ha nem csak játékra, hanem filmezésre, zenehallgatásra is használnád, akkor talán jobb a PS3, mert ez az Xboxon elég gyerekcipőben jár, de ha csak játszani akarsz, akkor tényleg mindegy.
Amiket tudok ajánlani hogyha az Xbox mellett döntesz:
FPS: Halo Reach- előzmény, szóval semmit nem kell tudnod a Halo-szériáról.
Amivel unalmadban el tudsz lenni: 1. The Simpsons Game- lájtos persze, de Simpson család-fanoknak kötelező, a játék tele van videojáték utalásokkal, és persze a sorozatból ismert paródia paródia hátán szitu is állandó jelenség.
2. Final Fantasy XIII- nekem bejött az óriási, Steampunk- stílusú világ, a szörnyek, gépek, karakterek és természetesen a Square Enix sajátos stílusa, dizájnja.
Amivel ketten el tudtok lenni: Lego Star Wars- bármelyik megfelel, nekem a Complete Saga van meg. A co-op tényleg élmény: parodizál, fejet hajt a klasszikus Star Wars elemek előtt, vannak benne sima de utaló poénok is.
Én az xbox360 ajnálom! MIért jobb mondom:
1. az xboxnak a flashalése kb 10000ft
2. az xboxnak a kontrollerje sokkal könnyebben kezelhető sokkal tetszetősebb!
3. xboxhoz van kinect ami fergetegesen élvezetesebbé teszi a játékot!
4. az xbox gyártója nem valami névtelen meg valami igénytelen( a sony sem az ) de a Microsoft azért az egy komoly gyáró üzem!
5. az xboxban a filmnézés nagyon jó! tökéletes lejátszás!
6. az xboxhoz sokkal jobb alakja van.
7. a Grafika sokkal jobban kidolgozott mint a ps3 videó: http://www.youtube.com/watch?v=yIZeX2hjGmU&feature=related
illetve nincs eltorzulva a grafika mint a ps3-nak! http://www.youtube.com/watch?v=vx_uiw24-JU&feature=related
8. az xboxhoz ha veszel HDMI kábelt még jobb lesz a grafika föleg ha led tv avgy lcd-n nyomod!
9. 4 helyen voltam ( direkt ugy mondtam hogy ps3 szeretnék vásárolni!) 4 helyböl 3 ELADÓ AZT MONDTA CSAK UGY (FINOMAN) HOGY Ö XBOXOTT VETT ÉS ÉS HOGY MIÉRT: ERŐSEBB NINCS BENNE A (SLIMBE HIBA!) ÉS KONTROLLERJE MELLET MÉG SOK JÓ DOLOG MIATT! 1 EMBER MONDTA HOGY AZ PS3 JOBB ( AMI NEM IGAZ)
Én szerintem sokkal jobban fogsz járni ha megveszed az xbox360slim-et kinectel együtt ! 23 hónapot használod elviszed 10kft flashaltatni és ingyen kiirod 2 rétegű dvd-re magadnak bármien drága játékot! ill: a ps3 flashalelése: 40kft
xbox: 10kft mert a ps3 olyan sok szar fölösleges dolgot nyomtak bele hogy nem igaz pld: a filnézése jobb mint az xboxnka de a grafika nem és a ps3 gyengébb mert az xboxnak kijött 2011-ben a jobb fajta a 3led hibát kijavitották+ sok mást! ez a : xbox360slim A FEHÉR XBOX AZ ARCADE A RÉGI AZ ROSSZABB MINT A PS3 DE AZ SEM GRAFIKAILAG! XBOX SLIM JOBB MINT A PS3 HA KIJÖN A PS4 AZ LESZ SOKKAL JOBB MINT AZ XBOX360SLIM DE ADDIG MÁR KIJÖN AZ XBOX720!! SZVAL AZ XBOX SOKKAL JOBBAN TETSZETŐSEBB JOBB ERÖSEBB! KINECT IS VAN HOZZÁ! SZVAL XBOX ÉRDEMESEBB! ja még 1 dolog a ps3 kapcs. a sony arra nem volt képes hogy 2 év alatt ne legyen valami változás a kontrollerbe ha levágnám a ps2-ömnek a kontrollerjének a vezetékes szarát akkor ugyan az lenne mint a ps3 nak szval! EGYÉRTELMŰEN XBOX360SLIM+KINECT A JOBB JÁTÉKONZOL!!
figyelj az 1 ik válaszolónak teljesen igaza volt a ps3 arra jó hogy filmet nézz vagy zenét halgasss de uram atyám hát ezért mondom a játék a lényeg ha játékonzolt veszem omg! akkor egyértelmű hogy az xboxot kell venni kinectel együtt még egy ps3 párti is aztm ondja hogy az xbox a nyerőbb! most irtam ki xbox-ra a fifa12 tesómmal egymás ellen nyomjuk!!
a cod5 is kiirtam osztott képen egymás ellen játszunk! szval sztem xbox360 xbox-ra jo game! : forza4 kinectre ülök a fotelban és kezemmel kormányozok a levegőbe és ez a kinect! és igy nagyon jo játszani fifa12 simán játszunk kontrollerell, a MW3 zsir játék a kung fu panda 2 kinectre nagyon jó! most olyan fogok kiirni KINECTRE HOGY ZOMBIKAT KELL MEGÖLÖNNÖM KEZEMMEL SZÉTSZEDEM! :) szval xbox360 sokkal nyerőbb! figy ha filmet akarsz nézni a modern szerű tv-kben ( mi most vettünk fulhd-s led tv-t leszedem internetröl a filmet pedugoma pendrivet a tv-be és nézem! az xbox mind a 2 dolog alkalmas a de a játék a lényeg és ezért jobb a box ps3 csak a film jobb! -.- és azt kit érdekel?! msot őszintén hát minek vegyek játékonzolt hogy filmet nézzek ??! :) NEM HANME JÓT JÁTSZAK HA TE IS ÁTGONOLOD TARTS A Z XBOX360SLIM!KINECT MELLET LEHET KEVESEN GONDOLJÁK HASZNOSNAK A VÁLASZOMAT DE, SAJÁT TAPASZTALOMTOL MONDOM! LEGALÁBB 20 HAVEROMNAK VAN XBOXA! ÉS ÖVÉKÉBÖL IS REMÉLEM XBOXOT VÁLASZTOTTÁL! B.U.É.K! MAJD IRJ MEIKET VETTED HA PS3 AKKOR JO FILM NÉZÉST HA XBOXOT AKKOR MAJD JÁTSZUNK JÓKAT! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!