XBOX360 vagy PS3? (többi lent)
Jön a karácsony, jön az leárazás:D
Nem tudom eldönteni, hogy PS3-at vegyek, vagy XBOX-ot (360)
Ötleteket kérnék, hogy melyik a jobb és miért??
És ha már megveszem valamelyiket mely játékokat vegyem meg hozzá? 3 játékra gondoltam amiben benne van:
-Lövöldözős, akciódús FPS (pl. MW3 v. BF3)
-Egy olyan játék amivel eltudok lenni akármikor amikor unalmamban leülök egyet játszani (pl. Red dead redemption v. GTA4)
-És egy olyan amivel eltudunk lenni ha pl. átjön az egyik haverom, és tudunk vele 2-en játszani (pl. fifa 12 v. valami verekedős:D
Amiket példának mondtam azokat csak példának mondtam:D Lehet mást is ha tudtok javasolni. Várom a tippeket, ötleteket:)
Úgy túl alacsony maradna a vérnyomásom. :D
Kíváncsi vagyok vajon a fejében is ilyen káosz lehet-e.
És ha igen, vajon hogyan képes túlélni a mindennapokat. :D
Köszi Dzsugaswily, hogy küldtél 5 kommentet egyhuzamban. Még mindig nemtudom, hogy mi legyen... Elmondom a helyzetet:
-Van 2 osztálytársam, akik nagyon de nagyon hajlanak a PS3 felé(nem tudom miért, de ha nagyon akarnám rátudnám őket magyarázni arra a tudatra hogy PS3 egy szar...)
-van összesen 60k-m amit ráköltök.(nem vagyok csóró, de többet nem nagyon akarok rákölteni...)
Az a helyzet hogy xbox360 slim 50k, PS3 60k, pontosabban:
-:-XBOX360 slim 4 gb. 48k
-:-XBOX360 slim 250gb. 60k
-:-PS3 slim 320 gb. 60k
Szal vagy veszek egy 4gb.-os xbox360 slimet +1 játékkal, vagy még gyűjtök rá és később veszem meg a másik 2 egyikét, mert mi értelme lenne egy alapgépnek, semmi játékkal...
Szóval most csak leírtam az álláspontomat hogy hogy állok az üggyel:D
Tehát még ne nagyon várjátok, hogy az eljövendő 2-3 napban kijelentsem hogy megvettem valamelyiket, vagy talán a 4gb slimet, de annak van a legkevesebb esélye:D
Haverjaidnak nincs egyik sem?
Mert akkor megveszed a gépet, aztán kérsz tőlük kölcsön játékot, amíg nem jön össze sajátra.
Én is 4-eset vettem, hogy beleférjek a keretembe a játékkal együtt, aztán utólag megbántam, mert sokkal jobb lett volna a 250-es.
20:54
Dzsugaswily válaszait ne vedd figyelembe, mert csak hülyeséget ír.
Ha van kérdésed erről-arról tudok válaszolni, csak tényleg ne hallgass arra a gyerekre.
Illetve az osztálytársaid ha értenek hozzá/nem hülyék úgy sem fogod őket rábeszélni a boxra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!