Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » XBOX360 vagy PS3? (többi lent)

XBOX360 vagy PS3? (többi lent)

Figyelt kérdés

Jön a karácsony, jön az leárazás:D

Nem tudom eldönteni, hogy PS3-at vegyek, vagy XBOX-ot (360)

Ötleteket kérnék, hogy melyik a jobb és miért??

És ha már megveszem valamelyiket mely játékokat vegyem meg hozzá? 3 játékra gondoltam amiben benne van:

-Lövöldözős, akciódús FPS (pl. MW3 v. BF3)

-Egy olyan játék amivel eltudok lenni akármikor amikor unalmamban leülök egyet játszani (pl. Red dead redemption v. GTA4)

-És egy olyan amivel eltudunk lenni ha pl. átjön az egyik haverom, és tudunk vele 2-en játszani (pl. fifa 12 v. valami verekedős:D

Amiket példának mondtam azokat csak példának mondtam:D Lehet mást is ha tudtok javasolni. Várom a tippeket, ötleteket:)

2011. dec. 22. 15:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:

Uramatyám.

Taigetosz pozitív.

2011. dec. 30. 19:53
 32/74 anonim ***** válasza:
Más x vs ps témánál is írt ez a gyerek, jegyezd meg a nevét, és akkor ha legközelebb látod tudod, hogy felesleges elolvasni amit írt.
2011. dec. 30. 19:56
 33/74 anonim ***** válasza:

Úgy túl alacsony maradna a vérnyomásom. :D

Kíváncsi vagyok vajon a fejében is ilyen káosz lehet-e.

És ha igen, vajon hogyan képes túlélni a mindennapokat. :D

2011. dec. 30. 20:05
 34/74 A kérdező kommentje:

Köszi Dzsugaswily, hogy küldtél 5 kommentet egyhuzamban. Még mindig nemtudom, hogy mi legyen... Elmondom a helyzetet:

-Van 2 osztálytársam, akik nagyon de nagyon hajlanak a PS3 felé(nem tudom miért, de ha nagyon akarnám rátudnám őket magyarázni arra a tudatra hogy PS3 egy szar...)

-van összesen 60k-m amit ráköltök.(nem vagyok csóró, de többet nem nagyon akarok rákölteni...)

Az a helyzet hogy xbox360 slim 50k, PS3 60k, pontosabban:

-:-XBOX360 slim 4 gb. 48k

-:-XBOX360 slim 250gb. 60k

-:-PS3 slim 320 gb. 60k

Szal vagy veszek egy 4gb.-os xbox360 slimet +1 játékkal, vagy még gyűjtök rá és később veszem meg a másik 2 egyikét, mert mi értelme lenne egy alapgépnek, semmi játékkal...

Szóval most csak leírtam az álláspontomat hogy hogy állok az üggyel:D

Tehát még ne nagyon várjátok, hogy az eljövendő 2-3 napban kijelentsem hogy megvettem valamelyiket, vagy talán a 4gb slimet, de annak van a legkevesebb esélye:D

2011. dec. 30. 20:54
 35/74 anonim ***** válasza:

Haverjaidnak nincs egyik sem?

Mert akkor megveszed a gépet, aztán kérsz tőlük kölcsön játékot, amíg nem jön össze sajátra.

Én is 4-eset vettem, hogy beleférjek a keretembe a játékkal együtt, aztán utólag megbántam, mert sokkal jobb lett volna a 250-es.

2011. dec. 30. 21:07
 36/74 anonim ***** válasza:
4 gb-os boxot semmiképp se vegyél, arra még egy árva játék sem fér fel. 4 gb semmi, állítom a telefonodban több hely van.
2011. dec. 30. 21:08
 37/74 anonim ***** válasza:
76%

20:54

Dzsugaswily válaszait ne vedd figyelembe, mert csak hülyeséget ír.

Ha van kérdésed erről-arról tudok válaszolni, csak tényleg ne hallgass arra a gyerekre.

Illetve az osztálytársaid ha értenek hozzá/nem hülyék úgy sem fogod őket rábeszélni a boxra.

2011. dec. 30. 21:16
 38/74 Dzsugaswily ***** válasza:
0%
nm :) Én sztem vegyél 4gb slimet én is azt vettem mondom kapsz hozzá 1 gamet 1-2 hónap után elviszed flashaltatni és kiirsz rá 25 perc alatt játékot rá semmi érteleme 250gb csak akkor ha nem flashalatad ki de 10kft-ért sztem flashaltasd ki és akkor kiirsz rá játékot! figyi rátenni játékot azért nem jó mert LEHET VÍRUSOS ELSZ A GÉP!! :( szval sztem nézd meg az első 1-2 hónaapban hogy nem-e hibás a box ( mert utána nem valoszinű hogy elromlik!! ) és akkor ha jó akkor vidd el flashaltatni! sokkal jobba njársz vele csak megváltoztatják azta a szám kódot ami felismeri hogy eredeti game+xboxhoz való na ezt megváltoztatják és igy kiirsz rá gamet és beteszed és menni fog bármien drága game! figyi azért ragaszkodnak a 2 barátod mert mind2nek ps3 van és szztem hogy ha mind2 azvan akkor miért ne legyen neked se az sztem EZÉ RAGASZKODNAK DE NEM FIGY NEM AKARLAK ÁTB. FIGYI AMELYIK TETSZI KDE DÖNTESZ NEKEM XBOX360SLIMEM VAN EGYÜTT VETTEM KINEC-TEL KIFLASHALTAM ÉS NAGYON JÓ GRAFIKA SZERETEK VELE JÁTSZANI! KIIRTA RÁ KINECTRE KUNG FU PANDA2 SZERETEM AZ IRÁNYítását szval sztem xbox de figy ami neked tetszik te döntesz én xboxot vennék leirtam hogy miért és azt is vettem :) ha meg naon leakarsz rá telepiteni gamet akkor vedd meg a 250gb-osat! am megmondom öszintén játékilag ( de hát mire használnád a játékonzolt .. :) ) akkor xbox a nyerőbb de az xboxnak picivel jobb grafika! a ps3 jobb filmnézést ( mondjuk én nem azért vettem a boxot h filmet nézzeke érted.. ) de am játékonzolilag szinte ugyan az a ps3 meg az xbox sztem anniyval jobb az xbox hogy van hozzá kinect, jobb kontroller jobban lehet irányitani jobb markolata van és hogy a grafika mert a boxnak a slimnek jobb grafikája van mint a ps3-nak de ha az xboxhoz veszel HDMI kábelt akorm gészebb a grafika 3 tényezővel job az xbox a ps3 1 el filmnézés na de most érted minek nézzek filmet amikor ott van a usb a tv-be és ugy nézem .. :) szval dönts ahogy gondlod én sztem xbox!
2011. dec. 30. 21:23
 39/74 Dzsugaswily ***** válasza:
elöző válaszoló nem irok hülyeséget mert akkor nem irnik tapasztalatból 2 haveromnak van ps3 elve 3 osztálytársamnak van xbox-a szval ezért is javasolnám az xboxot! sztem az állás: XBOXSLIM-PS3: 3-1 ezt az elözö válaszomba leirtam!
2011. dec. 30. 21:29
 40/74 anonim ***** válasza:
Húzzál már innen, próbálunk beszélgetni, okádjál máshova...
2011. dec. 30. 21:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!