XBOX360 vagy PS3? (többi lent)
Jön a karácsony, jön az leárazás:D
Nem tudom eldönteni, hogy PS3-at vegyek, vagy XBOX-ot (360)
Ötleteket kérnék, hogy melyik a jobb és miért??
És ha már megveszem valamelyiket mely játékokat vegyem meg hozzá? 3 játékra gondoltam amiben benne van:
-Lövöldözős, akciódús FPS (pl. MW3 v. BF3)
-Egy olyan játék amivel eltudok lenni akármikor amikor unalmamban leülök egyet játszani (pl. Red dead redemption v. GTA4)
-És egy olyan amivel eltudunk lenni ha pl. átjön az egyik haverom, és tudunk vele 2-en játszani (pl. fifa 12 v. valami verekedős:D
Amiket példának mondtam azokat csak példának mondtam:D Lehet mást is ha tudtok javasolni. Várom a tippeket, ötleteket:)
Öcsém, kapcsoljatok már write only üzemmódból!!!!!!!!!
Millió ilyen kérdés van, olvassátok el, k*rvaunalmas ugyanazt leírni 5 percenként...
Na szóval akkor le írom az én álláspontomat. !XBOX 360!
Xbox érvek:
-Elérhető áron van.
-Legtöbben ezt használják.
-Grafikailag ugyan ott van mint a ps3-om.
-Olcsóbbak a játékok hozzá.
-Lehet kiegészítőket venni a játékokhoz.
-Tetszés szerinti témák avatár cuccok gémer képek.
Xbox hátrány:
-Nem tom ps3-on hogy megy mert xboxos vagyok de az xboxra venni kell xbox live-t hogy tudj online játszani.
Ps3:
- Mivel nincs ps3-am ezért nem akarom lefikázni, de nagyon drága és csak annyival tud többet hogy blueray-t (nem tom hogy írják :) is lejátszik.
1. Válaszoló: Ahány ilyen kérdés volt mindig csak ugyanazok a sablonos válaszok voltak... Nem volt teljes magyarázat vagy ahhoz hasonló valami, hogy az ilyen hülyék mint én is megértsék.
2. Válaszoló: Köszi!:) Végre valaki adott egy értelmes, leíró választ, hogy mért, meg hogy mért ne...
3. Válaszoló: A játékok szinte ugyanazok, és egyik haveromnak sincs egyike sem, hanem én vennék egyet, és ha nekik jó vagy valamelyik tetszik nekik akkor őkis gondolkoznak, szal már 3 oszt.társam van aki gondolkozik hogy vegyen-e.
Továbbra is várok válaszokat, a játékokkal is kapcsolatosan;) (Ha valaki megkérdezné: Nem flashelem,chippeltetem ki egyiket se, úgy vegyétek:)
Második válaszolóra ne hallgass, semmit sem tud a PS3-ról, csak a boxról, így hülyeségeket beszél.
Xbox ára kb 50k, PS3 ára kb 55k, tényleg nagyon drága, ahogy ő írta.
Már csak ez alapján is lehet tudni, hogy kicsit sincs otthon a témában, csak valakitől ezt hallotta, és akkor másnak próbál segíteni, de téves infót ad, aztán lehet így beszél rá valami szarra.
Semmivel sem olcsóbbak rá a játékok.
PS3-ból többet adtak el, milyen meglepő, megint hülyeséget mondtál (mellesleg az eladások nem számítanak, szarból is el tudnak adni milliókat).
Ugyanolyan kiegészítőket lehet kapni ps3-hoz is.
Az avataros dolog igaz, de ez aztán tényleg nagyon fontos funkció.
Illetve grafikailag mondhatni ugyanaz, PS3 exkluzívok azért szebbek valamivel, illetve a 3D csak ps3-on létező dolog.
PS3 amúgy mindenben jobb, de ha warezolni akarsz boxot vegyél.
PS3 előnyök:
- blu-ray lejátszó
- sokkal (tényleg sokkal) több exkluzív játék
- ingyenes multiplayer
- jobb multimédiás képességek
- böngésző
X360 előnyök:
- talán 5 ezer forinttal olcsóbb
- a 4-5 éves játékok boxon szebbek (ezt csak azért írtam, hogy ne csak az az egy előnye legyen, nem valami hatalmas előny ez sem)
Játékok:
1) Lövöldözős: kezdjük a legjobbal: MGS4, aztán van még itt egy Uncharted trilógia, Dead Space, inFamous (bár itt nem fegyverekkel lövöldözöl), stb.
FPS: Killzone, Resistance, BF3, Codok
2) Ez rajtad múlik, hogy milyen játékok jönnek be, nekem pl. egy Fallout 3 örök kedvenc marad, bármikor leülök elé elkap a hangulata
3) LittleBigPlanet, Resident Evil 5, meg kb az összes amibe van co-op.
Amiket nem lehet egyik kategóriába sem besorolni, de alap címek:
Heavy Rain, God of War, Demons Soul, Skyrim, Dark Souls, meg még rengeteg, most ennyit írtam.
Szerintem egy dolgot vegyel figyelembe.
Gondolom utana is kolteni akarsz ra, ezert nem chippelteted ki, szoval move vagy kinect.
Nezd meg a jatekokat hozza, melyik tetszik jobban.
Ugye kinectnel a kamera teged vesz, teljesen ures kezzel lokod vissza a labdat, vagy tancolsz, szorfozol.
Move-nal egy kis bot van a kezedben, a kamera azt erzekeli, de ugyanugy te is benne lehetsz a tv-ben. :) Senki ne mondja, hogy mindegy, vagy, hogy ugyanolyan, mert nem. Probaltam mind2-ot, ugyanez volt a bajom nekem is, mielott valasztottam. :D
Szerintem az elonyok, hatranyok:
PS3:
-megbizhatobb
-blueray lejatszo
-halkabb a gep
-tobb embernek van, tehat konnyebb csereberelni, hasznaltan venni, eladni
-kezreeso joystick
-ezekenyebb az olvasofeje, amitol sok lemezt visszadob
-nem ismeri az .srt formatumot, ami a felirat a divxhez
XBOX:
-tenyleg olcsobbak a jatekok ra, (a jatekok, nem csak az alapgep!)
-a joystickja nem annyira esik kezre
-hangosabb az alapgep
Jatekok grafikajaban nincs kulonbseg. Inkabb szerintem tenyleg a Move vagy Kinect alapja donts, ha kesobb szeretnel venni hozza valamelyiket, mert ahoz a jatekok kulonbozoek.
Előző:
ismerőseim 80%-a megveszi a játékot, de se a Move, se a Kinect nem érdekel senkit.
Kinect-re csak gyerekeknek van igazán jó játék, Move-ra meg csak kevés a hardcore játék, nem is fogynak annyira.
"-nem ismeri az .srt formatumot, ami a felirat a divxhez"
Ezt az AviAddXSub program megoldja, egy 3 órás filmet is kb 1 perc alatt "átalakít", és ki/be kapcsolható a felirat.
Utolso:
Attol, hogy a te ismeroseidet nem erdekli sem a kinect sem a move, attol meg a kerdezo miert nem veheti ezt figyelembe, lehet, hogy ot erdekli.
Es a kerdes arrol szolt, hogy mi a velemenyunk, tippunk, mert venni szeretne, es nem tud donteni.
Nem pedig arrol, hogy nem tud donteni, ezert dontsunk mi helyette, hogy mit vegyen.
A felirat problemahoz: koszi a program nevet, majd kiprobalom. :)
Köszi az összes választ!:)Szóval, ha jól fogtam az adást akkor PS3-at jobbnak vélitek, és csak annyi a baja, hogy kb. 5000 Ft-al drágább, és érzékenyebb az olvasófeje, plusz nem ismer egy formátumot ami orvosolható probléma... Egyébként nem nagyon érdekel a kinect, vagy a move mert nekem nem jönnek be ezek a dolgok, de azért ezek miatt tisztelem a technikát hogy idáig eljutottak. Mozgással, hanggal kezelni egy gépet... (Nem akarod parasztkodni, de azért na:D) A játék tippeket is köszönöm, válogatok belőle:) Még amit szeretnék tudni:-Hogy akkor PS3-on teljesen ingyenes a multi és nem kell hozzá semmi beüzemelés, stb.?:O
-PS3-on teljes böngésző van minden oldallal, legalábbis kb. az oldalak 80%-val?
-És ha jól tudom PS3-on is van valami féle avatar, amit szintén csak neten láttam, hogy egy emberkét csinálsz és egy ilyen "közösségi téren" mászkálhatsz csetelhetsz stb. Ez létezik, és ha igen akkor hogy működik?:O
Nekem személy szerint Xbox 360-om van, és ennek, véleményem szerint, igenis vannak előnyei. (pl: A Halo sorozat Xbox exkluzív, és, bár tudom nem tűnik előnynek, a Halo játékok kihagyhatatlanok, ha bejön a sci-fi meg az FPS.)
Viszont már eléggé úgy tűnik, hogy a PS3 mellett döntöttél, szóval nem foglak amolyan hárdkór Microsoft fanboy módon meggyőzni próbálni :D
A "közösségi tér" amit legutóbb kérdeztél Xbox 360-on az Xbox Live, PS3-on pedig a PlayStation Network. Xboxosként is bevallom, A PSN óriási előnye az, hogy ingyenes, míg a Live nem. Ezeken a tereken tudsz multizni, csetelni stb.
Pár szó még a Kinectről, Moveról:
A Move (PS3) szükségli, hogy Nintendo-stílusú technológiát használva, egy amolyan hosszúkas controllert tarts a kezedben.
A Kinect (Xbox 360) viszont kamerás, tehát nem kell semmit fognod a kezedben. Szerintem igenis zsír (bár nekem nincs, de barátoknak igen) a mozdulataiddal operálni a játékon kívüli menüt. Másrészt pedig nem csak gyerekeknek vannak rá játékok: ott van pl. a Kinect-exklúziv Rise of Nightmares, ami nem éppen gyerektartalmú (túlélőhorror).
Itt különben, ha lejjebb görgetsz a Comparison részhez, találsz egy full összehasonlítást a konzolokról: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!