XBOX360 vagy PS3? (többi lent)
Jön a karácsony, jön az leárazás:D
Nem tudom eldönteni, hogy PS3-at vegyek, vagy XBOX-ot (360)
Ötleteket kérnék, hogy melyik a jobb és miért??
És ha már megveszem valamelyiket mely játékokat vegyem meg hozzá? 3 játékra gondoltam amiben benne van:
-Lövöldözős, akciódús FPS (pl. MW3 v. BF3)
-Egy olyan játék amivel eltudok lenni akármikor amikor unalmamban leülök egyet játszani (pl. Red dead redemption v. GTA4)
-És egy olyan amivel eltudunk lenni ha pl. átjön az egyik haverom, és tudunk vele 2-en játszani (pl. fifa 12 v. valami verekedős:D
Amiket példának mondtam azokat csak példának mondtam:D Lehet mást is ha tudtok javasolni. Várom a tippeket, ötleteket:)
Microsoft Fanboy vagyok, bár azt kell mondanom, hogy az InFamoust nem adták ki Xboxra, a Halo-t nem adták ki PS3-ra. a Sony és a Microsoft harcban áll egymással, bár úgynézki, mindenki a ps3 felé hajlik.
AZÉRT említsünk meg egy nagyon fontos dolgot. a Playstation 3 KÍNAI. Az Xbox 360 AMERIKAI. Így szerintem az Xbox 360 kicsit előrébb jutott minőségi szempontból.
Playstation 3-nak a joystickja viszont akkumulátorral működik, míg az Xbox 360 Elemmel. (Mondjuk töltős elem és meg van oldva.) Te döntésed, mit veszel, nekem Xbox 360 Slim 250gb-m van, és mondhatom hogy kifogástalan. A játékmegjelenítésekről pedig: A Ps3 nagyobb fényerővel jelenít meg, az Xbox 360 Pedig több színnel... ténleg nehéz döntés, de szerintem az Xbox 360 jobban megéri.
Egyébként kapsz 1/3 hónap próbaidőt az arany[Multizós, teljes funkcionális] Live-hoz, szóval beleízlelhetsz miért is fizetsz a továbbiakban. hogyha xboxot veszel, nyugodtan felvehetsz LIVE-on barátnak:
FairyGamer
"Playstation 3 KÍNAI. Az Xbox 360 AMERIKAI"
A PS3 japán, nem kínai, és miféle jobb minőségről beszélünk, amikor mindenki tudja, hogy hány ezer xbox lett 3 ledes a csudálatos minőségű alkatrészek miatt...
Egy XBoX tulaj
A kettővel ezelőtti barom 12 éves gyerek válaszát nem olvastam el, csak félig, de már ott is elég hülyeséget írt le.
Sony egy japán cég, japánok ezerszer fejlettebbek, mint az amcsik, és alapból az amcsik elb.szták az egész játékipart, akármilyen "nagy nemzet" is.
Amúgy amire a kérdező gondolt, hogy közösségi tér, az nem a PSN, hanem a Home.
Az a PS3 egy külön részlege, kb egy Sims szerű szimulátor.
Nem rossz dolog, de az emberek 80-90%-a talán életében 1x volt fent.
És igen, 100% ingyen van a multi (kivéve ha használtan veszed a játékokat, pontosabban az újabb, 1 évnél nem régebbi játékokat, mert egyre több játéknál bevezették az online pass-t, pl. Uncharted 3, és akkor egy kódot be kell ütnöd, hogy multizhatsz, amit kapsz a játékhoz alapból, de ha használtan veszed valószínűleg már felhasználták).
Böngésző nem a legjobb, elég lassú, elavult, nem nagyon foglalkoznak vele, de kb az oldalak 90+%-át behozza.
Volt egy időszak, hogy ~fél évig csak PS3-on neteztem, kibírható, és kb mindent megnyitott, de a PC-n azért kényelmesebb.
Nekem XBoxom van, de nem állítom, hogy jobb, mint a ps3. Anno volt ps2-m, aminek a kontrollerével sohasem tudtam megbékélni. Nekem az xboxé jobban a kezemre áll. De ezt ki kell előtte próbálnod az üzletben. Az egyik válaszoló pont a playstation karját vélte jobbnak.
Mellette nézd meg az exclusive játékokat. Emiatt én is sokat vaciláltam, nem tudtam dönteni az Alan Wake ill. a Heavy Rain között , de végül az előbbire esett a választásom.
Kontroller kérdést illetően:
mindkettő jó, és előbb-utóbb úgy is hozzászoksz bármelyiket is veszed meg.
A ps3 joy se kényelmetlen, és a boxé sem.
Technikailag kb ugyanaz, bár a PS joyba van sixaxis, illetve a box joyon a D-pad nagyon szarul van megoldva, de azt nem is kell szerencsére olyan gyakran használni.
Engem pl. folyton idegesített, hogy a box joy hátulján egy 6 méteres pukli van az elemek miatt, pont úgy tartottam a joyt, hogy az rohadtul idegesített.
Előző:
tudom, a legtöbb embert nem zavarja, csak én úgy tartom a joystick-ot ps-en is meg mindenhol, hogy az ujjaim pont ott vannak, és az elemek miatt nem férnek el.
Bár ez nem olyan hatalmas probléma, meg alapból nem joystick miatt vettem anno ps3-at, az nem is szempont.
Nekem Xbox360-om volt, annak idején amikor vettem én is variáltam melyik mellett döntsek. Én azért döntöttem e mellett mert akkoriban egyértelműen a microsoft-ra tolták a jó kis fps-eket, meg a pc csúcsjátékok adaptációit. Ma már ez nem igaz a legtutibb game-k mindkét konzolra kijönnek kivéve néhány saját exklúzív játékot amelyekről már korábban írtak. + Régen én nagy Sega Dreamcastes is voltam és a kedvenc játékom a Shenmue volt ami véleményem szerint a mai napig a legzseniálisabb játék ami valaha készült korszakalkotó volt a maga idejében. A shenmue II-t a sima Xboxra tolták ki és minden jel arra mutatott hogy Xbox360-on fogják folytatni..
Nos én épp a napokban passzoltam el az Xbox360-omat mert Másodjára!! is bekrepált 3 led hibás lett. 10 ezer ft lett volna legalább a javítása hogy éljen még pár hónapot talán...
Elvileg a hűtésrendszerből adódó hibát mára már kijavították de az a széria amelyből az én gépem is származott full hibás volt...
Én visszavonulok egy időre, lehet megvárom majd a köv generációs konzolokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!