Most mi a bajuk egyeseknek a TWILIGHT / ALKONYAT imádókkal?
Egyetértek az előttem szólóval, tökéletesen leírta a lényeget a kérdésre.
Talán itt az ideje, hogy az Alkonyat-rajongók más vámpíros könyvet is a kezükbe vegyenek, például Anne Rice-tól valamit, és felismerjék, hogy nem csak az Alkonyat létezik.. Én 16 voltam, mikor elkezdtem a Lestat, a vámpír-t, angolul. Nagyon jó könyv, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Ha pedig csak a csöpögőssége miatt olvassák az Alkonyatot, akkor ennél még Nora Roberts is jobb.
Mellesleg az egész Twilight tényleg csak lejáratja a vámpírságot, ez egy szerelmi történet, a többi csak körítés...
(egy vampire-szerepjátékos csaj)
unalmas, hogy a csapból is ez folyik
oké,hogy vannak rajongók, én is voltam rajongó ennyi idősen, de kicsit túlzás, hogy szerelmesek a főszereplőbe a kislányok
hát az szerintem is túlzás.
én nagyon szeretem a filmet / könyveket...
de nem vagyok szerelmes senkibe mert tudom h elérhetetlenek számomra...
szóval azért szerintem egy kicsit az anti-sok is visszavehetnének mert nem minden fan, imádja a főszereplőekt vagy ilyesmi...
szerintem azért vannak annyian ellene, mert idegesíti őket hogy naponta 10 Alkonyatos kérdést tesznek fel, és ezáltal hátrébb kerül az ő kérdéseik(amik lehet sokkal fontosabbak az olyan kérdésektől hogy pl. ki a kedvenc szereplőd az Alkonyatból)<--- ez csak 1 példa volt...
Én nem tartozom közéjük, nekem is nagyon tetszett a film(a könyvről nem tudok semmit.sajnos nem szeretek olvasni:/)
De szerintem ez lehet az oka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!