Egyeseknek még a mostani ultraliberális és életellenes abortusztörvény sem elég enyhe?
Egyeseknek még a mostani liberális törvény által adott keretek is betarthatatlanok,gondolom még 12+ heteseket is vetettek el, illetve még a védőnőt sem bírták végighallgatni,(Biztos megalázó lett volna.) orovosok meg ebből még profitot is termelnek. Elképesztő. Remélem azért többet kap majd mint Stohl András kapott...
Sajnos ez van, ha tiltják ha nem, abortusz volt, van és lesz. Szomorú hogy nők, anyák emellett döntenek, nem találnak más kiutat. :(
3 gyerekes anyuka
Én is szomorúnak tartom, hogy sokak az abortuszt teljesen normális dolognak tartják, egyesek -ad abszurdum- védekezési módként tekintenek erre. Azt gondolják, hogy azért mert nekik nem kell érte fizetni (ugye nem tévedek?), azért az jó módszer... Közben meg mi, adófizetők fizetjük azt a sok gyilkossgot, akaratunktól függetlenül. Számomra teljesen elfogadhatatlan az abortusz! Én jó sok pénzt kérnék érte (az állam helyében), és inkább azoknak adnék, akik pl. örökbe adják a gyereküket, ha már "baleset" történt... Persze biztos sokan vitatkoznának velem, de nekem ez a véleményem!
5 gyerekes anyuka
(nem kisebbségi, nem segélyből élő, nem szektás, csupán a gyerekek szeretete miatt ennyire "bevállalós")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!