A Twilight vagy a Harry Potter saga a jobb?
Harry Potter!! :D
♥ My Life is Harry Potter so I am a PotterHead ♥
Én olvastam a Harry Pottert és az Alkonyatot is (és természetesen a filmeket is láttam). Az előbb olvastam valami olyasmit, hogy Edward a leghelyesebb, meg ilyenek...
ÚRISTEN! Egy sztori nem attól lesz jó vagy nem jó, hogy a megfilmesített verzióban milyen színész játszik! Ez is mutatja, hogy az Alkonyaz rajongói milyen magasról tesznek rá, hogy a sztori milyen, csak az érdekli őket, hogy Jacob és Edward milyen izmos...
Szerintem a Harry Potter sokkal több értéket és üzenetet ad át a barátságról, hűségről a gonosz elleni harcról és arról, hogy legyünk hűek önmagunlhoz. Olyan témákat dolgoz fel (halál, gyász), amikre egy kamasznak sokkal nagyobb szüksége van, mint a szexre meg egyebekre, amik az Alkonyatban vannak. Jó, persze nagyon király, hogy a vámpírok szuper szépek és erősek és a jövőbe látnak meg gondolatot olvasnak... Tényleg jó... De a Harry Potterben sokkal több az érték. Ha magát a történetet nézzük, a HP az Alkonyattal söpri fel a pályát.
Én nem akarok semmien Twilight rajongót megsérteni és azok inkább ne is olvassák tovább,de a Twilight az egy jó nagy ,bűzölgő fostalicska.
Annyi idiotizmust egy helyen nehéz találni.Sokan ,mind én is abba a tévedésbe esnek ,hogy nem a történetet a mondanivalót vagy az egésznek az értelmét nézik hanem ,hogy vámpírok(csillámpónik) ,meg szerelem meg "vérfarkasok"(csivavak).Igen én is először mikor megnéztem a filmet ebbe a tévedésbe estem.Most nem akarok itt nagy kritikát írni mert megfájdúl a kezem,csak azt szeretném elmondani ,hogy az egész Twilight úgy ahogy van mind az öt részével rossz.És kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!