Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Twilight vagy a Harry...

A Twilight vagy a Harry Potter saga a jobb?

Figyelt kérdés
avagy Edward&Bella vs. Harry&barátai. Szerintetek melyik regénysorozat a szuperebb???
2009. júl. 27. 22:42
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
100%
Össze se lehet hasonlítani a kettőt. Két külön világ!
2010. júl. 7. 21:27
 42/56 anonim ***** válasza:
100%

HARRY POTTER 4EVER!

A Twilightban most őszintén mi a jó?:)

2010. júl. 18. 18:06
 43/56 anonim ***** válasza:
97%

Harry Potter. A Twilight-ot olvastam. egyszer. a többi részét már nem. az első részt filmben 3szor, a 2.at meg a 3.-at egyszer láttam. tetszik, nemrossz. na. a Harry Pottert 70szer olvastam, mindegyiket, meg annyiszor is néztem meg(bár a 6. rész filmben siralmas)

szóval

Harry Potter.:)

2010. júl. 22. 23:12
 44/56 anonim ***** válasza:
100%

A Twilight sablon. Méghogy a Harry Potter kiszámítható... Te nyilván tudtad, hogy Piton valójában jó. Meg azt is, hogy Harry horcrux. Hát szerintem még most sem érted, nemhogy a vége előtt tudtad minden titkát. ;) A Twilight viszont teljesen kiszámítható, abban az égvilágon semmi meglepetés nincs. Nem nevezném könyvnek, csak a kevés ésszel megáldott, divatőrült tinik szeretik... és nem is a "könyvet", hanem Edwardot. Lol. :D

HP mindörökké. :) Ezt még 60 évesen is varázslatnak fogom érezni. :)

2010. júl. 31. 22:52
 45/56 anonim ***** válasza:
96%
A Twilight szerintem elég kiszámítható.Tipikus szerelmi történet,már kicsit unalmas.A Harry Potter viszont eszméletlen jó!:) A könyvek szuperek és érdekesek,a filmek is nagyon jól sikerültek..:) Szóval HARRY POTTER FOREVER (ŁŁŁ)
2010. aug. 4. 20:05
 46/56 anonim ***** válasza:
94%

Én mind2t imádom! A Egyet értek egy előttem szólóval, a Harry Potter nem a fiatalabb korosztálynak való! Legalább is a 4. résztől. Ehhez a történethez, el kell érni egy kort, agyilag egy szintet, hogy meg is értsd, hogy miről szól! Nekem ne mondjátok, hogy egy 10 éves gyerek felfogja ennek a tanulságait és főképp eszmei értékét. Lásd például a filmekből jeleneteket cenzúráztak, mert ez nem a fiatalabb korosztálynak való!(Az 1 évvel ezelőtti trailer-ben Hermionenak véres a keze, a filmben már nem így láthatjuk majd) Akkor miről beszélünk??

A Twilight Saga-tól Sokan el vannak ájulva, vagyis főleg Edwardtól! És épp ez az! Akik így el vannak ájulva tőle, azok közül sokan nem olvasta a könyvet, csak a filbeli P.P.-tól vannak elájulva, ami valljuk be: nem ugyan az! Én nem így képzeltem őt, és nem is jó pasi! Sokaknak csak ennyit jelenet ez a történet! Nem értékelitek a mű szövegét, élményrendszerét! A kedvenc részem, mikor leírja Bella átváltozásának folyamatát és Jacob bevésődését! Hát az valami fantasztikus! :D

MInd2-t imádom! ::D:D

2010. nov. 21. 23:13
 47/56 anonim ***** válasza:
63%
Utolsó válaszoló: Szia. Én 8 évesen olvastam el a Harry Potter könyveket,és tökéletesen megértettem belőle mindent. A Harry Potternek nem kell korhatár,kicsi és nagy egyaránt olvashatja. A Twilight az,ami inkább a tini korosztálynak való,és igazából csak a tizenévesek kedvelik.
2010. nov. 28. 17:02
 48/56 Andrispapp97 ***** válasza:
94%
Nem tudom,nem ismerem igazán az Alkonyatot,de abból amit a haverjaim mondanak sztem jobb a HP.Mondjuk lehet h az Alkonyat inkább korosztályomnak való,de ahány könyvet eddig olvastam(volt pár,szinte felnőttnek való)nem volt olyan karakter aki túlszárnyalta volna Albus Dumbledore-t,Perselus Pitont,Minerva Mcgalagonyt,Rubeus Hagridot,vagy épp Voldemortot és Ront:D:D:D
2011. jún. 27. 19:39
 49/56 anonim ***** válasza:
öhm már bocsi...de mikor is jelent meg az első Harry Potter? hát nem most....2013 van, és a HP még így, több még 10 évvel a megjelenése után is kelendő...míg a Twilight tök hamar lecsengett
2013. ápr. 20. 09:01
 50/56 anonim ***** válasza:
öhm már bocsi...de mikor is jelent meg az első Harry Potter? hát nem most....2013 van, és a HP még így, több mint 10 évvel a megjelenése után is kelendő...míg a Twilight tök hamar lecsengett
2013. ápr. 20. 09:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!