A Twilight vagy a Harry Potter saga a jobb?
Harryre szavazok! És mellette Kárhozottak királynője, ha már vámpíros filmekről van szó... az Alkonyatért valahogy nem ugrok igazán.
21/L
köszi a válaszokat!
Úgy tűnik döntetlen... XD
szerintem a harry potter egyáltalán nem kisebb korosztálynak való.. twilight viszont nem értem miért horror kategória, hisz egy vámpíros rómeó és júlia, egyáltalán nem horror, inkább romantikus fantasy.. a hp pedig akció fantasy :P új stílusokat alkotok xD
a hp már kicsit unalmas, és a filmekkel nagyon elrontják az élményt..
az alkonyatot meg már azért utálom, mert a rengeteg fanatikus kis tinilány állandóan csak arról tud beszélni, mikor szerintem nem is értik a történet valódi lényegét, csakhogy jaaj edward(L) de hamarosan úgyis csak lejárt lemez lesz..
summa summarum: mindkettőt meg lehet unni, és a túlhajszolás és a túlzott fanatizmus eléggé taszító tud lenni a "kívülállók" számára..
A kérdés az, hogy mondjuk 20 év múlva ha azt mondjuk Harry Potter, ismeri-e majd valaki?
Szerintem igen.
És ha azt mondjuk Twilight?
Ebben már nem vagyok biztos...
Am jók az új műfajaid XD
Szerintem az Alkonyatot is ismerni fogják. Kb egy szinten vannak. Bár nagy hülyeség összehasonlítani őket, mert semmi közös nincs bennük, max ugyanazt a célcsoportot közelítik meg (bár, a HP "uniszexebb", a Twilight pedig inkább lányoknak jön be - tapasztalataim alapján).
Amúgy olvastam a HP írónőjével egy interjút, miszerint úgy látja, hogy a HP nem kerül be az irodalmi klasszikusok közé. Valószínű, hogy az Alkonyat sem.
Bár ki tudja...
Twilight. Bella& Edward!!!♥
Utálom a Harry Pottert..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!