Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Twilight vagy a Harry...

A Twilight vagy a Harry Potter saga a jobb?

Figyelt kérdés
avagy Edward&Bella vs. Harry&barátai. Szerintetek melyik regénysorozat a szuperebb???
2009. júl. 27. 22:42
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
27%
*filmben
2009. júl. 28. 12:06
 12/56 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat! :p
2009. júl. 28. 12:30
 13/56 anonim ***** válasza:
11%
A Twilight, hiszen abban játszik kedvenc Taylorom! :P
2009. júl. 28. 14:49
 14/56 anonim ***** válasza:
93%

Harryre szavazok! És mellette Kárhozottak királynője, ha már vámpíros filmekről van szó... az Alkonyatért valahogy nem ugrok igazán.

21/L

2009. júl. 28. 15:31
 15/56 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

Úgy tűnik döntetlen... XD

2009. júl. 28. 15:33
 16/56 anonim ***** válasza:
75%

szerintem a harry potter egyáltalán nem kisebb korosztálynak való.. twilight viszont nem értem miért horror kategória, hisz egy vámpíros rómeó és júlia, egyáltalán nem horror, inkább romantikus fantasy.. a hp pedig akció fantasy :P új stílusokat alkotok xD

a hp már kicsit unalmas, és a filmekkel nagyon elrontják az élményt..

az alkonyatot meg már azért utálom, mert a rengeteg fanatikus kis tinilány állandóan csak arról tud beszélni, mikor szerintem nem is értik a történet valódi lényegét, csakhogy jaaj edward(L) de hamarosan úgyis csak lejárt lemez lesz..

summa summarum: mindkettőt meg lehet unni, és a túlhajszolás és a túlzott fanatizmus eléggé taszító tud lenni a "kívülállók" számára..

2009. júl. 28. 17:50
 17/56 A kérdező kommentje:

A kérdés az, hogy mondjuk 20 év múlva ha azt mondjuk Harry Potter, ismeri-e majd valaki?

Szerintem igen.

És ha azt mondjuk Twilight?

Ebben már nem vagyok biztos...

Am jók az új műfajaid XD

2009. júl. 28. 18:54
 18/56 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem az Alkonyatot is ismerni fogják. Kb egy szinten vannak. Bár nagy hülyeség összehasonlítani őket, mert semmi közös nincs bennük, max ugyanazt a célcsoportot közelítik meg (bár, a HP "uniszexebb", a Twilight pedig inkább lányoknak jön be - tapasztalataim alapján).

Amúgy olvastam a HP írónőjével egy interjút, miszerint úgy látja, hogy a HP nem kerül be az irodalmi klasszikusok közé. Valószínű, hogy az Alkonyat sem.

Bár ki tudja...

2009. júl. 28. 20:36
 19/56 A kérdező kommentje:
XD
2009. júl. 28. 21:15
 20/56 anonim ***** válasza:
10%

Twilight. Bella& Edward!!!♥

Utálom a Harry Pottert..

2009. júl. 28. 21:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!