Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Twilight vagy a Harry...

A Twilight vagy a Harry Potter saga a jobb?

Figyelt kérdés
avagy Edward&Bella vs. Harry&barátai. Szerintetek melyik regénysorozat a szuperebb???
2009. júl. 27. 22:42
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
88%
Az Alkonyat nem vámpírregény kis butusok! Csak annak hiszitek, mert nem tudjátok milyenek a vámpírregények...
2009. aug. 10. 12:22
 32/56 anonim ***** válasza:
97%
lol ez nem kérdés a twilight-nak semmi értelme ien hülyeséget minden történetet átír a vámpírokról.... pl : csak úgy lehet megölniőket hogyha széttéped őket.... na mind 1 a harry potter sokkal ütősebb
2009. aug. 18. 11:31
 33/56 anonim ***** válasza:
10%
Természetesen Twlight:)
2009. aug. 24. 11:01
 34/56 anonim válasza:
0%

Természetesen Edward&Bella (L)

Go Team Edward!(L):D

2009. aug. 24. 23:47
 35/56 A kérdező kommentje:

Hát szerintem is az Alkonyat a jobb!

De a Harry Pottert is szeretem... Csakhát valahogy már unalmas...

(Jah, és még valami a részemről: Go Team Edward!!!)

2009. aug. 25. 12:56
 36/56 anonim ***** válasza:
78%
Én elősször a Twilightot imádtam....most már a hp nélkül nem tudnék élni. mindkettőben van valami amiért nem lehet dönteni ( jó tudom ez már közhely de..) bár ahogy telik az idő én a hp egyre jobban megszeretem. szóval úgy összességében a Hp a jobb.
2009. aug. 26. 13:40
 37/56 anonim válasza:
25%

Először Harry Potter-es voltam. De kijött a Twilight, és egyszerre csak...

Szóval Twilight.

(de a HP sem áll messze tőlem)

2010. jan. 4. 18:59
 38/56 anonim ***** válasza:
70%
Én 24 vagyok. :) Egész tinikoromat a HP mánia jellemezte, mindig vártuk az újabb könyveket - ráadásul hetet és tényleg várni kellett. :) A Harry Potter kultusz volt és évekig volt a csúcson. Meglátjuk, hogy a Twilight sagával mi lesz. Egyelőre én is imádom és Edward a legjobb pasi, de ez a kérdés... meg kell tanulnod, kicsi lány... Ezt a kettőt nem lehet és nem is illik összehasonlítani... már mindkettő bizonyított. A HP-t én huszonegy-két éves fejjel is nehezen dolgoztam fel, értettem meg. A 7. részre gondolok. Tényleg úgy gondolod, hogy az való a fiatalabb korosztálynak? UGYAN! Nagy tévedés! Részemről döntetlen...
2010. jan. 12. 19:36
 39/56 anonim ***** válasza:
97%
Harry Potter, mert az nem csak a szerelemről szól, hanem többféle érték is megjelenik benne, és a fantázia is jobban elszabadul, érdekesebb világ.
2010. máj. 15. 14:35
 40/56 anonim ***** válasza:
98%
A Harry Potter legenda, a Twilight divat.
2010. máj. 17. 20:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!