Twilight Saga: hogyan jobb, először nézzem meg a filmeket, és aztán olvassam, vagy fordítva?
sztem először olvasd :D én mindet olvastam és láttam is:D
hidd el ugy jobb :D
Szia!
Szerintem nézd meg,a filmben fele sem úgy van,mint a könyvben.
Én először elolvastam az első részt,utána néztem meg a filmet és így az nagy csalódás volt.
A másodikat már fordítva csináltam...
Én csak a filmek után,kezdtem el olvasni,bár amit én először elolvastam,az az Eclipse volt,pedig akkor még a film nem jött ki,aztán belekezdtem a kettőbe,de azt abbahagytam,mert megérkezett a 4,szóval elég gázos vagyok,na mindegy,a lényeg,hogy nekem jobban tetszett hogy a könyvben eltudtam képzelni,a filmbeli szereplőket.
És így jó volt.
Nem tudom milyen képzelő erőd van, de mivel a szereplőválasztás többnyire jó a filmben, így sztem nézd meg az első részt, hogy tudd ki hogy néz ki és utána olvasd el mind a 4 könyvet :D sztem a filmek maguk nem annyira jók..bocsi mindenkitől, vannak jó jelenetek, de...
Ha jó képzelő erőd van akkor kezd a könyvekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!