A Twilight vagy a Harry Potter saga a jobb?
Figyelt kérdés
avagy Edward&Bella vs. Harry&barátai. Szerintetek melyik regénysorozat a szuperebb???2009. júl. 27. 22:42
2/56 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy egyetértünk!
2009. júl. 27. 22:45
3/56 anonim válasza:
Mindkettő ugyanolyan jó számomra, az egyik azért, mert szerelmes-lelkizős, a másik mert izgalmas :)
(Most mindenki döntse el, hogy melyik jelzőt melyikre aggatja.)
4/56 A kérdező kommentje:
Szerintem is jó mindkettő, de talán a twilightban már komolyabb és lényegesebb témák is vannak... A HP talán az eggyel kisebb korosztálynak való...
2009. júl. 27. 23:04
5/56 anonim válasza:
Harry Potter, az legalább nem kiszámítható.
7/56 anonim válasza:
Most 22 vagyok. A Twilight engem nem köt le, de akkor voltam tinédzser amikor volt a Harry Potter mánia.
Szóval Harry Potter:)
8/56 anonim válasza:
(L) TWILIGHT (L) NEW MOON (L) ECLIPSE (L) BREAKING DAWN (L) 4 EVER!!!!!!!!!! :P
9/56 A kérdező kommentje:
XD
2009. júl. 28. 11:37
10/56 anonim válasza:
Twilight...
A Harry Potter legalább ennyire kiszámítható. Bár én egyikért sem vagyok oda, de akkor inkább az Alkonyat és folytatásai, ráadásul a film sokkal dögösebben a színészek;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!