A Slidersben miért van ilyen sok ellentmondás?
Vannak ellentmondások a sorozatban, de ezek így-úgy megmagyarázhatók, pl ahogy az első válaszoló is írja.
Az eredeti alapkoncepció az volt, hogy Quinn és társai csúsznak, és minden részben más párhuzamos világban kerülnek bajba. Később jött ez a kromagos szál, hogy legyenek állondó ellenségek, akik időről időre felbukkannak. Szerintem hiba volt. Egyébként Rhys-Davies, vagyis a prof, pont azért szállt ki a sorozatból, mert látta a minőségromlást, és meg is jegyezte, hogy egyre gyengébbek a forgatókönyvek.
Egyébként, ha jóval nagyobb költségvetéssel operálhattak volna a készítők, szerintem remek sorozat lett volna, amúgy is jó volt szerintem, de már az elején is nagyon látszik, hogy kevés pénzből készül. (sokszor újrahasznosított színészek, gyenge animáció, technikai korlátok stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!