RTL klub új sorozatába valaki jelentkezett már?
Sziasztok!
Én 19 vagyok, és jelentkeztem. Szerepeltem már kisfilmben, és több darabban is szerepeltem, a sulival.
Nyilvánvalóan mindenki reménykedik, hogy benne látnak meg valamit, sajnos itt is vannak ismerősök, meg nyalisok. Ha valódi tehetségeket keresnének, lehet nem így írták volna ki a reklámot, hanem másképp.
Bennem is sok kérdés merült fel...
Bár nem vagyok elszállva magamtól, igencsak esélyesnek tartom magam. Feltéve ha behívnak, és a stáb is olyan, hogy tényleg az értelmes arcokat választják ki.
Ha szerződést írtál alá, már nem léphetsz vissza. Mielőtt aláírod (vagy a szülő) a szerződést, a rendezővel vagy a főnökkel nyilván megbeszéled mi a szerep, mit várnak tőled... (ebben nyilván benne van, hogy helyben laksz, vagy hogy jutsz a forgatásra, pl ha piercinged van, akkor nyilván olyan a kutyának sem kell, ugyanez van a látható tetkókkal, szóval szembetűnő testrombolást ne szabad csinálni...)
Sziasztok!
12 vagyok, jelentkeztem :)
Sziasztok
Én is jelentkeztem 12 éves vagyok ,és reménykedek hogy behívnak castingra .
És amugy akiket behívnak ott kell valamit csinálni vagy csak kérdéseket tesznek fel ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!