Szerintem már az első napban van ellentmondás . Szerintetek jól gondolom?
Utolsó : XD
Csak kíváncsi vagyok hogy tudják egyesek még a is bekajálni ezt , mikor nem csak egyetemet végzett emberek tudnak az atomokról . Általánosban pedig ezt úgy beleverik az emberbe hogy el nem felejti .
Tehát a világosság forrása is a visszavert fény?
A Nap nem más, mint visszavert fotonok?
Hallottál már az ősrobbanásról?
Az nem véletlenül a világosság és a sötétség szétválasztása?
"Kié egyedül a halhatatlanság, a ki hozzáférhetetlen világosságban lakozik; a kit az emberek közül senki nem látott, sem nem láthat: a kinek tisztesség és örökké való hatalom. Ámen."
Ehhez van szerintem köze, nem az "ősrobbanás-dogmához".
Ha már unalmadban épp a keresztényeket nyúznád a leckéd helyett, akkor legalább úgy csináld, hogy a saját okosságod ne látszódjon ki. Nem vitatom, hogy igaz-e vagy nem, hanem a te síkodon haladva a válaszok:
1. Amikor elválasztotta a világosságot a sötétségtől, már megteremtette a földet.
2. Árnyékról szó nincs az első napon, csak mennyről, földről, sötétségről a földön, majd világosságról a földön.
3. Tudománynak szerintem nincs helye ezekben a versekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!