A Slidersben miért van ilyen sok ellentmondás?
Húha már nagyon rég láttam a sorozatot.
Szerintem a rövid idő alatt való bezáródás csak a mi kedvünkért van, tehát nem mutathatják még +1 órán keresztül az átjárót, várva, hogy bezáródjon.
A 29 évet meg nem úgy mondják, hogy akár 29 évig is? Szóval nem feltétlenül kell lennie annyi időnek és akkor mázlijuk volt.
A kromagokra meg az is lehet magyarázat, hogy egyik dimenzióban Quinntől kapják, egy másikban meg maguktól jönnek rá, mert nincs kizárva, hogy csak 1 dimenzióban alakultak ki.
Én is láttam a sorozatot, de nem értek sok részt benne (meg kicsit az is zavart, hogy folyton leváltották a szereplőket).
De egyébként befejezett a sorozat? Mert a szinkronos részeként amit láttam utolsót az nem a vége volt. Esetleg tudná nekem valaki linkelni a sorozatot? :)
akkor jól sejtettem, hogy nincs annál több része
hát nagyon sajnálom, bár igaz az első 3 évad hatalmas színvonal volt, de az utolsó kettő már (hogy a négeren (nem jut eszembe a neve, valami r betűs volt,) mindenki kiszállt) nagyot ugrott a színvonala mínuszba.
de azért nem bántam volna ha befejezik a sorozatot, vagyis legalább értelmes véget adnak neki, és nem annyi, hogy a néger beleugrik abba a kapuba :\
néger=Rembrandt.
Jól elcseszték. Legalább egy filmmel vagy ha már többre nem futotta, de egy félórás rövid résszel befejezhették vna, ha már ezért nem akartak új évadot indítani. De sajnos nagyon úgy néz ki, hogy a Csillagkapu történet vonalak is így végezték. :(
óóó igen tényleg Rembrant, köszönöm :)
Na igen, egy 19 rész is elég lett volna, vagy csak zárták volna le az egészet, bárhogy, csak ne hagyják volna függőbe...
dehát nem lehet mit tenni, a legjobb sorozatokat mindig elrontják, vagy épp félbehagyják.
azért egyszer hátha előveszik még és csinálnak neki egy utolsó részt :) reménykedni mindig szabad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!