Másnak is csalódás az Alien Romolus ?
Esetleg SPOILER:
- Mint valami Tini horror
- A film elején megtatlálják az 1-végén kilőtt Alient, amit mint kiderül újra levadásznak.
Innentől indul a logikátlan baromságok sorozata, más részekből összegereblyézett jelenetek.
-Valamit a párbeszédekről:
"Legyen fegyverünk, de nem lőhetünk velük, mert sav a vérük.
-Akkor minek ?
-Hátha megijednek, lelassulnak tőle"
-Amikor a kiscsaj leszed egy csomó Alient 1 tárral, az egy az egyben az Alien 2-t idézi Ripley vel, a végén.
-A végére beerőltetik a Prometheust is, némi Ressurection utóérzéssel.
(Minek kellett az újszülött Prometheusos csávó Final Boss-nak ?!)
Sorolhatnám🤦😂
Ez totál mintha a Harry Potter lenne, Alien környezetben.
Kérdezte valaki honnan jött a Last Of Us 2 bele.
+A korábbi jelenetek Z generációsoknak butított változata.
A prometheusos majomember sem érdekel senkit.
Szr film.
Az elején leírtuk többen is hogy miért szar.
Attól hogy ismételgetitek hogy nektek NEM hardcore fanoknak bejött, attól még nem lesz jó.
Érdektelen tinifszfilm.
Nekem pl az egyik kedvencem a 4, mind a 4 nek megvan a maga hangulata, de azért nézzük már meg a szereposztást is kérem.
Aki meg nem látta, az ebben lévő Alien baby-t sosem fogja elfelejteni :)
A 4? Oke hangulata az van. De komolyan venni az előző részekhez...
Mar ebben a filmben is sok logikai hiba. Vegeerhetetlen szintű űrhajó, sose marja vegig a sav. A csavo laban logo idegen, de levagja magat, es egyeb funy halalnemek.
Hát, épp azt akartam érzékeltetni hogy akkoriban a 4 volt egy akciódúsabb movie, kicsit komolyabb szereplőkkel.
Nekem kifejezetten tetszett, hogy pl az elején sajnáltam azt az Alient akit az erősebb társai megöltek a szabadulásért. És a Ripley-Alien baby-t is sajnáltam. És Ripley is.
Voltak azért abban a filmben húzások, és összességében szerintem ha MA odateszed a Romolus mellé, hát, picit komolyabb😁
Én az 1-4 ig mindet szerettem valamiért. A 3 rendezői változata is jó.
Alien 4 szerintem is odabsz, könyvben van folytatása ha esetleg kimaradt vkinek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!