Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van még olyan, aki szerint a...

Vinkó Márton kérdése:

Van még olyan, aki szerint a Jurassic World 3. részét rettentően alulértékelik?

Figyelt kérdés

Én nekem nagyon tetszett. És a családomnak is. Premier előtti nap mentünk el rá úgy, hogy egyetlen véleményt/kritikát sem láttam róla. Miután hazajöttünk a moziból, én (és a testvérem is) rögtön írtam az ismerőseimnek (főleg jurassic-fanoknak, vagy akárcsak látványfilm-rajongóknak), hogy "menjenek el rá, mert nagyon jó".

A szüleim utálták a másodikat, és ez kárpótolta őket. Azt hittem mindenkit kárpótol, akik nem kedvelték a másodikat, de végül épp az ellenkezője történt...

Van még olyan, aki nem a filmben csalódott, hanem a közönség és a kritikusok véleményében? (remélem igen)

2022. szept. 9. 22:54
1 2 3 4 5 6
 51/56 A kérdező kommentje:
Najó, igazából csak nagyon nem ezt vártam a közvéleménytől, azokután az érzések után, miután kijöttem a moziból. Ahogy a szüleim is (akik utálták négy évvel korábban a másodikat) és a(z olykor igencsak kritikus) testvérem is szerették. Akkor talán még úgy is éreztük (mondtuk egymásnak), hogy egyenesen lepipálta még az 1993-as elsőt is. Vagy még ha azt nem is, de a többi folytatást biztosan. És nem volt kellemes meglepetés, amikor megláttam az első kritikát a PORT.hu-n ("Amikor nem a velociraptor öl meg, hanem az unalom"-alcímmel, vagy hogy mondjam). Reméltem, hogy csak az az egy kritika írja ezt, vagy még talán 1-2, de a kritikák (és a nézői értékelések is) túlnyomorészt pozitívak lesznek. Ahhoz képest olyan szintre értékelték, mintha nem is ugyanazt a filmet láttuk volna (reméltem amúgy, hogy ezért van, de leigazolódott, hogy nem... najó csak viccelek, de akkor is). Mintha az egész világ észre sem vette volna azokat az értékeket, amiket én és a családom fedeztünk fel benne (inkább nem is sorolom, mert szerintem úgysem értené meg senki). És világszinten gyakorlatilag már "elhíresült" arról, hogy "milyen rossz volt".
2023. febr. 25. 15:20
 52/56 anonim ***** válasza:

Ha ennyire tetszett akkor szimplán csak hagyd figyelmen kívül, hogy mások mit gondolnak róla. Amúgy én a port.hu-s értékelésekre és véleményekre nem sokat adnék. Alapból azt csak magyarok használják és egy nagyon szűk réteg. Így én a port.hu-s kritikákat sem olvasom nagyon.

Imdb vagy letterboxd értékeléseket és utóbbin a nézői véleményeket viszont tudom ajánlani. Bár ott angolul írnak többnyire, de kifejezetten "otthonos" oldal, rengetegen leírják a véleményüket, többnyire kultúráltan és ezek már nagyobb összképet tudnak adni, mivel világszinten milliók használják. Persze a JW 3. részét itt sem pontozták fel.

2023. febr. 25. 17:40
 53/56 A kérdező kommentje:
Igazából csak leírtam, a véleményem. De igazad van amúgy. Nem érdemes hagyni, hogy mások befolyásolják a véleményed. Figyelmen kívül hagyom akkor a véleményeket/kritikákat. Egyébként már fent van Videán a harmadik is (az első kettővel együtt), így bármikor újra tudom nézni egyben az egész trilógiát :D
2023. febr. 25. 17:47
 54/56 anonim ***** válasza:
100%

Azért az elképesztő, mennyire leszólják a JW filmeket. Egy másik kérdés alatt még az 1-2-t is leszólják.

Engem sem érdekel mások véleménye. Nem értékelek semmilyen oldalon sem.

2023. febr. 25. 19:32
 55/56 anonim ***** válasza:
Pedig szerintem a JW filmek adtak pluszt a JP filmekhez képest. Látványban, dínóban, sztoriban, mindenben.
2023. febr. 25. 19:33
 56/56 anonim ***** válasza:
Az első kettő JW filmet én is szerettem, de ehhez vastagon hozzátartozik az is, hogy a JP filmek gyerekkorom óta nagy kedvenceim. De ez a 3. rész nagyon rossz lett sajnos. Nem gondoltam volna ezelőtt, hogy valaha ilyet mondok egy Jurassic filmre.
2023. febr. 25. 20:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!