Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van még olyan, aki szerint a...

Vinkó Márton kérdése:

Van még olyan, aki szerint a Jurassic World 3. részét rettentően alulértékelik?

Figyelt kérdés

Én nekem nagyon tetszett. És a családomnak is. Premier előtti nap mentünk el rá úgy, hogy egyetlen véleményt/kritikát sem láttam róla. Miután hazajöttünk a moziból, én (és a testvérem is) rögtön írtam az ismerőseimnek (főleg jurassic-fanoknak, vagy akárcsak látványfilm-rajongóknak), hogy "menjenek el rá, mert nagyon jó".

A szüleim utálták a másodikat, és ez kárpótolta őket. Azt hittem mindenkit kárpótol, akik nem kedvelték a másodikat, de végül épp az ellenkezője történt...

Van még olyan, aki nem a filmben csalódott, hanem a közönség és a kritikusok véleményében? (remélem igen)

2022. szept. 9. 22:54
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
93%

Nekem jobban tetszett, mint a Fallen Kingdom. De a többi Jurassic filmet nem igazán érte utol. Kicsit olyan volt, mintha túl sokat akartak volna mondani és nem egy filmben tervezték lezárni, hanem egy part1 és part2 részként.

Az újdonságok, mint a sáskák, a dimetrodon és tollak üdítő színfoltok voltak a filmben.

De túl sok volt az értelmetlen akciójelenet. Ahelyett, hogy azt mutatták volna az emberek hogyan reagálnak a dinoszauruszokra inkább csináltak egy sziget 2.0-át a Biosyn völgyben. Ez volt szerintem a film legnagyobb hibája. A történet nem igazán fejlődött sehova.

2022. szept. 9. 23:14
 2/56 anonim ***** válasza:
34%

Mi sem bizonyítja hogy fos volt, mint hogy nem kötött le. Egyáltalán. Pedig szeretem a franchise-t. De ez a rész, túl sok volt, zagyva harsány, csak külcsín, kidolgozottság és mélység nélkül. Se a párbeszédek, se a történet nem vitt sehova, semmitmondó volt. Csak durrogtattak, nagy csindradattával, dínó itt, dínó ott, néha fel se fogtad mi van, már váltottunk is... Engem ezek miatt elvesztettek.

A kevesebb néha több.

2022. szept. 9. 23:25
 3/56 anonim ***** válasza:
78%
Én az első két részt nagyon szeretem, de a harmadik valami kegyetlenül szar volt.
2022. szept. 9. 23:57
 4/56 anonim ***** válasza:
75%
Jaja, megmutatták hogyan NEM szabad befejezni egy trilógiát...
2022. szept. 10. 00:17
 5/56 A kérdező kommentje:
Pedig én, amikor kijöttünk, mentem volna be rá újra...
2022. szept. 10. 00:50
 6/56 A kérdező kommentje:
Szerintem rettentően alulértékelik.
2022. szept. 10. 00:51
 7/56 A kérdező kommentje:
Valóban nem egy tökéletes film, de ettől még közel sem olyan rossz, mind amilyennek mindenki mondja.
2022. szept. 10. 01:03
 8/56 anonim ***** válasza:
50%
Szubjektív. Ez a te véleményed, másnak meg más... Ennyi.
2022. szept. 10. 06:30
 9/56 anonim ***** válasza:
19%
Nem kell lepontozni normális választ csak mert nem értesz egyet a tartalmával...
2022. szept. 10. 06:31
 10/56 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező, ez szubjektív, hiába írod le többször ugyanazt. Örülj neki, hogy te nem csalódtál. Én gyerekkorom óta imádom a franchiset. Amikor 2015-ben kijött az új rész oda-vissza voltam és most is remélem, hogy lesz még folytatása és nem ez a förmedelem lesz a lezárása az egésznek. Szerintem majdnem minden szempontból rossz volt az új rész. Feleslegesen raktak bele csomó új dínót, feleslegesen hozták vissza a régi szereplőket, ez pusztán csak marketingfogás volt a filmet látva és szerencsére balul sült el, ugyanis egy ilyen visszatérés egy igazán jó filmmel akár 2 milliárd közelit is termelhetett volna, de meg sem közelítette az előző részek bevételeit.

Össze lett csapva az egész film, dugig volt gagyibbnál gagyibb jelenetsorokkal és párbeszédekkel és Trevorrow már évekkel ezelőtt olyanokat mondott, hogy ez mekkora film lesz, ide akart kilyukadni az első World rész óta és társadalomkritikát fogalmaz meg stb stb és kaptunk egy összehányt sz@rt...

Nem kell velem egyetérts, mondom, te jártál jobban azzal, hogy élvezed, de én nagyot csalódtam benne. Claire-nek felrótták a 15-ös filmben, hogy lefut magassarkúban egy T-rexet, ezen pörgött mindenki, az a jelenet az itt látottak mögött BŐVEN ELBÚJHAT annyi sz@rság van benne. Én ha nem láttam 80-100x az előző 5 filmet akkor egyszer sem, de ezen fogtam a fejem és képtelen voltam évezni. A fanságomat kiéltem az elején a 2 raptorral és ennyi volt kb, ami tetszett... Borzalmas.

2022. szept. 10. 10:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!