Van még olyan, aki szerint a Jurassic World 3. részét rettentően alulértékelik?
Én nekem nagyon tetszett. És a családomnak is. Premier előtti nap mentünk el rá úgy, hogy egyetlen véleményt/kritikát sem láttam róla. Miután hazajöttünk a moziból, én (és a testvérem is) rögtön írtam az ismerőseimnek (főleg jurassic-fanoknak, vagy akárcsak látványfilm-rajongóknak), hogy "menjenek el rá, mert nagyon jó".
A szüleim utálták a másodikat, és ez kárpótolta őket. Azt hittem mindenkit kárpótol, akik nem kedvelték a másodikat, de végül épp az ellenkezője történt...
Van még olyan, aki nem a filmben csalódott, hanem a közönség és a kritikusok véleményében? (remélem igen)
Most hogy van aki az ökológiai katasztrófát helyesli, azért tisztázni kell két fontos dolgot:
1, Film szerint sem valódi őslények ezek. Pár év alatt felnőnek olyan fajok melyeknek 10-20 évre lenne ehhez szüksége. Irtózatosan gyors anyagcseréjük van, irtózatosan sok élelem kell ehhez.
2, A filmek világát nézzük, akkor lehetőség van a ember által kihalt megafaunák feltámasztására. (Smilodon volt is, Lockwood bírtok és Krétakori Tábor.) Tehát innen is hibádzik.
Egyébként ha már nem nagyon mutatta meg, amit mindenki látni akart, vagyis hogy hogyan élnek együtt a dínók és az emberek, akkor lehetne arról csinálni egy külön filmsorozatot :D
Más ötletem erre nincs.
Ja, egyébként olyan filmsorozatra gondoltam, ami a 2. és a 3. rész között játszódna.
És ezt most azért írtam, mert nem tudtam mást kitalálni. Én megvoltam nélküle, de rajtam kívül kb senki...
Szerintem is jó volt a film, fölösleges lett volna ezt az együttélősdit túltolni.
Kérdező, én is hasonló élményekkel jöttem ki a moziból, mint te. Imádtam a filmet. 😊
Egyébként igen, kicsit jobb lett volna, mint amit előző válaszoló is írta hogy : hogyan élnek együtt a dínók és az emberek!
Ezt vártam volna.
Mer erre utalt a 2.rész vége, ehelyett kaptunk egy die hard akció filmet dinokkal,😄 de ettől függetlenül mint jw imádom az összeset.
De a forever nálam akkor is a jurrassic park 1
Talán azt jelzi most Jön vissza az áram 🦖 😄😄😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!