Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van még olyan, aki szerint a...

Vinkó Márton kérdése:

Van még olyan, aki szerint a Jurassic World 3. részét rettentően alulértékelik?

Figyelt kérdés

Én nekem nagyon tetszett. És a családomnak is. Premier előtti nap mentünk el rá úgy, hogy egyetlen véleményt/kritikát sem láttam róla. Miután hazajöttünk a moziból, én (és a testvérem is) rögtön írtam az ismerőseimnek (főleg jurassic-fanoknak, vagy akárcsak látványfilm-rajongóknak), hogy "menjenek el rá, mert nagyon jó".

A szüleim utálták a másodikat, és ez kárpótolta őket. Azt hittem mindenkit kárpótol, akik nem kedvelték a másodikat, de végül épp az ellenkezője történt...

Van még olyan, aki nem a filmben csalódott, hanem a közönség és a kritikusok véleményében? (remélem igen)

2022. szept. 9. 22:54
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
87%

Most hogy van aki az ökológiai katasztrófát helyesli, azért tisztázni kell két fontos dolgot:

1, Film szerint sem valódi őslények ezek. Pár év alatt felnőnek olyan fajok melyeknek 10-20 évre lenne ehhez szüksége. Irtózatosan gyors anyagcseréjük van, irtózatosan sok élelem kell ehhez.

2, A filmek világát nézzük, akkor lehetőség van a ember által kihalt megafaunák feltámasztására. (Smilodon volt is, Lockwood bírtok és Krétakori Tábor.) Tehát innen is hibádzik.

2022. szept. 11. 08:33
 32/56 A kérdező kommentje:

Egyébként ha már nem nagyon mutatta meg, amit mindenki látni akart, vagyis hogy hogyan élnek együtt a dínók és az emberek, akkor lehetne arról csinálni egy külön filmsorozatot :D

Más ötletem erre nincs.

2022. szept. 12. 00:09
 33/56 anonim ***** válasza:
100%
De ha a 2. rész végén fel lett hype-olva ez és még egy rövidfilm is kijött ízelítőnek erről, akkor igen csak foglalkozni kellett volna vele és nem egy külön filmsorozatban. De ez is csak egy gond a filmmel a sok közül.
2022. szept. 12. 00:14
 34/56 A kérdező kommentje:

Ja, egyébként olyan filmsorozatra gondoltam, ami a 2. és a 3. rész között játszódna.

És ezt most azért írtam, mert nem tudtam mást kitalálni. Én megvoltam nélküle, de rajtam kívül kb senki...

2022. szept. 12. 00:47
 35/56 A kérdező kommentje:
(és tudom, hogy "amatőr ötlet" volt, amit írtam)
2022. szept. 12. 01:39
 36/56 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is jó volt a film, fölösleges lett volna ezt az együttélősdit túltolni.

Kérdező, én is hasonló élményekkel jöttem ki a moziból, mint te. Imádtam a filmet. 😊

2022. nov. 19. 17:13
 37/56 A kérdező kommentje:
:)
2022. nov. 19. 17:38
 38/56 soma9111 ***** válasza:
26%

Egyébként igen, kicsit jobb lett volna, mint amit előző válaszoló is írta hogy : hogyan élnek együtt a dínók és az emberek!

Ezt vártam volna.

Mer erre utalt a 2.rész vége, ehelyett kaptunk egy die hard akció filmet dinokkal,😄 de ettől függetlenül mint jw imádom az összeset.

De a forever nálam akkor is a jurrassic park 1

Talán azt jelzi most Jön vissza az áram 🦖 😄😄😄

2023. febr. 20. 23:29
 39/56 soma9111 ***** válasza:
52%
🥃🦖🚙
2023. febr. 20. 23:30
 40/56 A kérdező kommentje:
Egyébként van ebben valami. Talán az lehetett volna hogy akkor arról szóljon a harmadik, és ez pedig a negyediknek felel meg.
2023. febr. 22. 15:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!