Fogsz youtubeozni hogyha a youtube banolja a hirdetésblokkolókat?
#49 nem csak ennyit. 2 éve a google photos korlátlan tárhely megszűnt, fizess. Aztán összereklámozták a youtubet, fizess. A google drive korlátlan csomag árát duplázták, fizess... és így tovább fizess, fizess fizess, miközben szinte minden adatodat látjàk, kereskednek vele, és reklámokat tolnak az arcodba még akkor is ha fizetsz (keresőben, stb).
Tehát nagyon is fizet mindenki.
Azért nem lehet ennyit kifizetni, mert még többet akarnak, minél többen fizetnek, annál többet, miközben ilyen undorító dolgokat csinálnak: [link]
Ezért nem kell fizetni:
Nekem most letiltották a videólejátszót, ha nem engedélyezem a blokkolóban a reklámjaikat, de azt meg pont ezért tettem fel.
Így többet nem nézem.
Hogyan lehet töröltetni a regisztrációt?
Vagy nem kell csinálni semmit? Nem nézem, oszt' annyi?
53
Tegyél fel egy másik blokkolót. Nekem tegnap óta az uBlock nem blokkolta, ma felraktam az AdBlockert, most megint blokkolja.
Elég volt a panaszkodásból. Elegem van, hogy mindenki csak panaszkodik, hogy miért kellett ezt vagy azt. Azért, kellett, mert a birkákkal bármit meg lehet tenni.
Tenni kell ellene, nem dolgozni menni, enni, családdal lenni, befeküdni a Google-nek, hanem nyomást helyezni rájuk, támadni őket aktívan minden létező módon, tüntetni online és a valós térben, bojkottálni a hirdetőket, stb. Mondjuk ha a Google épületénél történne valami, amire lenne ötletem és amit jogi okok miatt nem fejtenék most itt fejtenék ki, az nem biztos, hogy jó reklám lenne nekik és a médiavihartól talán elállnának a tervtől, mert több veszteséget okozna hogy mindenki tudja, ők tehetnek a zavargásokról.
Aki olyan gyáva, hogy inkább akkor nem néz youtubeot, vagy fizet az ingyenes tartalomért, vagy a fél életét reklámokra pazarolja, de a saját vesztenivalója miatt nem tesz semmit, az meg is érdemli.
#16:22
Csak az a baj, hogy a googlenek saját szerverei vannak, szinte minden konkurenciát csírájában felvásárolnak. Ez nem piaci verseny, ez monopol helyzet. Az megvan?
Így is a világ leggazdagabb szervezete a google, az összes androidos telefonon is nyomatják a hirdetéseket, és lassan a saját alkalmazásaik is mind fizetőssé válnak. Degeszre keresik magukat már csak a politikai hirdetésekből, miért az átlag embert kell lehúzni?? Ez egy elképesztően nagy pofátlanság. Ha eddig ment ingyenesen akkor most miért nem megy? Hát nem azért mert ne tudnák ingyen fenntartani...
És itt a legnagyobb probléma a tendenciával van. #51 jól leírta. Megszűnnek azok az ingyenes szolgáltatások amiktől függővé tették az embert. Google photos ingyen volt, most nem, drive ingyen volt most nem, youtube ingyen volt, most nem.... Érted kitudja hol lesz a vége??? Az megvan?
A 42-es hozzászólásban hülyeséget írtam. Az Adguard Windózos változata nem egy évre 850Ft, hanem egy hónapra. +Áfa. Igaz, hogy most adnak valami kedvezményt, és levitték 515Ft-ra. De legalább működik, és a youtube sem pampog a blokkoló miatt.
Firefox böngészőt használok, és kíváncsiságból föltettem vagy 3 böngésző bővítményként működő reklámblokkolót. Nos az Adguard böngészőben egyáltalán nem működik. Az Adbocker for Youtube félig-meddig, az uBlock Origin viszont hibátlanul működik, és ingyenes. Egyelőre ez marad.
Én feltettem az Operát, ami teli van reklámmal, de kevésbé zavaró, mert csak magában a keresőben jelenik meg a sorok között sormintának, a YT klippeknél tényleg nem.
Azért fent hagytam a Google-t is, mert a jelszavaim abban vannak eltárolva, meg meg is szoktam már és eddig szerettem, de most majd a másikat fogom szeretni, valaha használtam is, de megváltozott azóta.
Ez kevésbé bosszantó, mert nem olvasom el a reklámot, és annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!