Kijelentkeztem a Google fiókomból,majd visszaléptem és minden szinkronizálás eltűnt,az összes könyvjelző,elmentett jelszavak minden,ezt most bebuktam vagy ezzel lehet valamit kezdeni?
Bekapcsoltad a szinkronizálást? Kijelentkezés előtt be volt?
Illetve mit akarsz blokkolni és miért nem teljes verzióssal?
Kijelentkezés előtt elméletileg be kellett legyen kapcsolva,mert volt párszor,hogy kijelentkeztem régebben és akkor probléma nélkül visszaléptem és megvolt minden.
Reklámokat szeretnék blokkolni,pl itt is nekem tele van az oldal mindenféle hülye reklámmal,AdBlock-ot már feltelepítettem de kb 70%-ban oldotta meg a dolgot,néhány oldalon ugyan úgy tele van hirdetésekkel
"be kellett legyen"
Ha be volt és a telefonról törlődtek a gyorsítótárazott dolgok, akkor most idő kell, hogy letöltse az adatokat, Vagy még nem kapcsoltad vissza.
Ja, hogy reklámokat akarsz blokkolni, nem a blokkoló kell, hogy reklám legyen, mint ahogy írtad...
Egyrészt ebből élnek, másrészt ha nem tetszik, akkor az AdSense reklámokat jelentheted, hogy számodra nem relevánsak és akkor másokat kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!