Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Fogsz youtubeozni hogyha a...

Fogsz youtubeozni hogyha a youtube banolja a hirdetésblokkolókat?

Figyelt kérdés
Én nem, nekem nincs már idegzetem 2 db hirdetés végignézni egy árva videóért.
2023. okt. 14. 10:13
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
76%
Fos youtube.
2023. okt. 14. 13:15
 22/64 anonim ***** válasza:
84%
Én napi több órán át nézem a youtube-ot, és kikapcsoltam a blokkolót. Van néhány reklám, ami érdekel, ami nem, azt letiltom .
2023. okt. 16. 01:34
 23/64 anonim ***** válasza:
85%
Elvileg csak az adblock szarakodik, váltsatok UBlock originre
2023. okt. 16. 21:15
 24/64 anonim ***** válasza:
100%

Ma nekem is lekezdte, hogy nem nézhetek videókat, ha reklámblokkolót használok.

Amíg nem lesz rá valami megoldás, addig kénytelen vagyok az első 3-5 mp-et végigvárni. Amíg nem használtam ilyen alkalmazásokat, akkor is néztem a YT-ot. Igaz akkoriban nem volt ennyi tolakodó reklámmal tele.

2023. okt. 17. 07:17
 25/64 anonim ***** válasza:
86%

Nyugalom. Egy korábban hozott uniós törvény szerint az EU területén nem tilthatók le tartalmak a felhasználó elől hirdetés, vagy egyéb blokkolók használata miatt. Ezt a szabályt akkor hozták, amikor weboldalak tömegesen kezdték blokkolni a nyilvános tartalmaikat ha detektálták, hogy a felhasználó bármilyen blokkolót használ.

Csak figyelmeztetés jeleníthető meg, de annak kinyomhatónak kell lennie, a tartalom nem blokkolható, mert az már szabálytalan. Ugyanakkor a tartalom fizetőssé tehető, csak a hirdetésblokkoló miatt nem tiltható.

Azért hozták ezt a szabályt, mert ha valaki blokkolja a scripteket biztonsági okokból, vagy tartalomszűrést végez egy pluginnel, vagy a tűzfallal, szintén biztonsági okokból, vagy mert lassú internete van és kisebb adatforgalmat akar, akkor ezeket az eseteket is kizárja a hirdetésblokkoló miatt tartalmát letiltó szolgáltató, ami nem fair. Ha egy weboldalon azt látod, hogy a blokkoló miatt tiltja az amúgy nyilvános tartalmat, akkor az a weboldal nem jár el szabályosan.

Ezért jelenít meg a Youtube is csak üzenetet, amit ki lehet nyomni pár másodperc után. Mert nyilvános tartalmat nem tilthat le. Ha tehetné, teljesen tiltaná a videók megnézését blokkoló használata esetén, de nem teheti. Ha mégis bevezeti a teljes tiltást az uniós polgárok felé, akkor az EU megbünteti.

2023. okt. 17. 11:01
 26/64 anonim ***** válasza:
84%
#25 Ez szép és jó, csak az a baj, hogy a techóriások törvények felett állnak.
2023. okt. 17. 11:37
 27/64 anonim ***** válasza:
85%
#25, igen eddig nálam is csak egy figyelmeztető ablakot dobott fel, amit pár másodperc múlva ki lehetett nyomni és utána megint szép és jó volt minden. Csakhogy ma reggeltől azt csinálja, hogy ha kinyomom az ablakot, elindul a videó, 3 másodperc múlva megint feldobja. 3 mp-es darabokból végülis meg lehet nézni egy hosszabb videót is, nincs blokkolva a tartalom. De a farkam fogja folyamatosan kinyomkodni!
2023. okt. 17. 12:13
 28/64 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell kinyomni, csak frissítsd az oldalt és akkor nem dobálja fel többször.
2023. okt. 17. 14:10
 29/64 Molyember ***** válasza:
0%
Olvasva a kommenteket az a hülye érzésem van, hogy a gazdagok gondtalan életét élem a havi 1790 ft.-os előfizetéssel. Komolyan ennyire nincs pénzetek, hogy inkább reklámokkal, meg 3 mp-ként felugró üzenetekkel bszakodtok? Nem gúnyolódom, teljesen komolyan kérdezem. Egy doboz cigi is kétezer körül van, a Youtube gyakorlatilag ingyenes, mert ennyit még a legkevesebbet keresők fizetése is ingadozhat, spórolásnak meg nem lehet nevezni, ha egy teljes évben sikerül félrerakni kicsit több, mint húszezer forintot. Ha valaki ritkán használja, azt megértem, de aki inkább blokkolókkal szenved, azt nem.
2023. okt. 17. 14:23
 30/64 anonim ***** válasza:
100%
29# nem szenvedünk a blokkolókkal, eddig tökéletesen ment észre se vettem hogy akart volna reklámot játszani. Amúgy a YouTube beszed annyi pénzt a magyar politikusoktól hogy igazán elengedhetené a magyaroknak a reklámokat. Hazudja azt a reklámozóknak hogy lejátszotta a reklámot és kész.
2023. okt. 17. 14:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!