Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Fogsz youtubeozni hogyha a...

Fogsz youtubeozni hogyha a youtube banolja a hirdetésblokkolókat?

Figyelt kérdés
Én nem, nekem nincs már idegzetem 2 db hirdetés végignézni egy árva videóért.
2023. okt. 14. 10:13
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
100%

#29 pedig érthető: elvek, védelmi pénzt nem fizetünk. Aki fizet, az azt segíti elő, hogy még több hasonlóval bírják rá az embert még több ilyenért fizetni.

Olyan ez mint a fideszt támogató beletörődés.

2023. okt. 17. 16:14
 32/64 anonim ***** válasza:
84%

"Nem kell kinyomni, csak frissítsd az oldalt és akkor nem dobálja fel többször."

Frissítettem. Pár másodperc múlva ugyanúgy feldobálja.

2023. okt. 17. 16:29
 33/64 anonim ***** válasza:
76%

Szék ezeken a frontendeken keresztül megnyitva semmi reklám nincs:

[link]

Mondjuk ez a fentiek közül: [link]

Itt meg lehet tölteni a reklámmentes Android appot, de több ilyen app is van. Közös bennük hogy a play Store ból nem érhetőek el, mert oda nem engedi felrakni a Google az üzlet rontó appokat: [link]

2023. okt. 17. 16:35
 34/64 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy miért van a politika témában a kérdés?
2023. okt. 17. 16:39
 35/64 anonim ***** válasza:
100%

25

Ha vannak is ilyen törvények, úgy döntöttek, hogy átgyalogolnak rajta, mert ma már nem lehet kilőni a figyelmeztetésüket, a videót sem hajlandó beadni, amíg ki nem lövi valaki a blokkolót.

2023. okt. 19. 00:25
 36/64 anonim ***** válasza:
15%
Itt az idő elutazni a Youtube főhadiszállásra és egy nem túl erőszakmentes cselekményt végrehajtani.
2023. okt. 19. 03:07
 37/64 anonim ***** válasza:
100%

35 Én ezt nem tapasztalom. Nekem is be van kacsolva a blokkoló, csak néhány kisebb csatornánál van kikapcsolva, amiket nézni szoktam és hasznosak a számomra, de nekik még nincsenek más bevételeik, ezért ezzel támogatom őket.

Az egyik böngészőben csak egyszer jelenik meg a figyelmeztetés videónként, a másik böngészőben amelyikben script blokkolás is van, ott egyáltalán nem jelenik meg üzenet azoknál sem, amelyik csatornáknál aktív a blokkolás.

Próbálj meg script blokkolót is használni. Amelyik oldalon kellenek a scriptek és megbízható, ott ki tudod kapcsolni.

2023. okt. 19. 11:03
 38/64 puritan ***** válasza:
100%

Ha ez így marad, a hirdetésblokkoló marad, a yutub megy.

Egyelőre azonban működik a yutub. Tegnap feldobálta a figyelmeztető ablakokat, és teljesen le is tiltotta az elérést. Ma kijelentkeztem a fiókból, kipróbáltam, és működött. Aztán bejelentkeztem, és úgy is müködik. Természetesen blokkolóval.

2023. okt. 19. 21:53
 39/64 anonim ***** válasza:
100%

Nálam itthon sehogy nem engedi a lejátszást, ha aktív bármelyik blokkoló, függetlenül attól, hogy be vagyok-e jelentkezve, vagy nem.

Ami viszont érdekes, hogy munkahelyen meg egyáltalán nem reklamál, pedig aktív a blokkoló, nem is jönnek a reklámok.

2023. okt. 19. 22:07
 40/64 anonim ***** válasza:
100%
Ha segít, az Opera böngészőben (beépített blokkolója van) egyáltalán nem jelennek meg nekem ezek az üzenetek és a reklámok sem.
2023. okt. 20. 09:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!