Fogsz youtubeozni hogyha a youtube banolja a hirdetésblokkolókat?
#29 pedig érthető: elvek, védelmi pénzt nem fizetünk. Aki fizet, az azt segíti elő, hogy még több hasonlóval bírják rá az embert még több ilyenért fizetni.
Olyan ez mint a fideszt támogató beletörődés.
"Nem kell kinyomni, csak frissítsd az oldalt és akkor nem dobálja fel többször."
Frissítettem. Pár másodperc múlva ugyanúgy feldobálja.
25
Ha vannak is ilyen törvények, úgy döntöttek, hogy átgyalogolnak rajta, mert ma már nem lehet kilőni a figyelmeztetésüket, a videót sem hajlandó beadni, amíg ki nem lövi valaki a blokkolót.
35 Én ezt nem tapasztalom. Nekem is be van kacsolva a blokkoló, csak néhány kisebb csatornánál van kikapcsolva, amiket nézni szoktam és hasznosak a számomra, de nekik még nincsenek más bevételeik, ezért ezzel támogatom őket.
Az egyik böngészőben csak egyszer jelenik meg a figyelmeztetés videónként, a másik böngészőben amelyikben script blokkolás is van, ott egyáltalán nem jelenik meg üzenet azoknál sem, amelyik csatornáknál aktív a blokkolás.
Próbálj meg script blokkolót is használni. Amelyik oldalon kellenek a scriptek és megbízható, ott ki tudod kapcsolni.
Ha ez így marad, a hirdetésblokkoló marad, a yutub megy.
Egyelőre azonban működik a yutub. Tegnap feldobálta a figyelmeztető ablakokat, és teljesen le is tiltotta az elérést. Ma kijelentkeztem a fiókból, kipróbáltam, és működött. Aztán bejelentkeztem, és úgy is müködik. Természetesen blokkolóval.
Nálam itthon sehogy nem engedi a lejátszást, ha aktív bármelyik blokkoló, függetlenül attól, hogy be vagyok-e jelentkezve, vagy nem.
Ami viszont érdekes, hogy munkahelyen meg egyáltalán nem reklamál, pedig aktív a blokkoló, nem is jönnek a reklámok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!