Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Fogsz youtubeozni hogyha a...

Fogsz youtubeozni hogyha a youtube banolja a hirdetésblokkolókat?

Figyelt kérdés
Én nem, nekem nincs már idegzetem 2 db hirdetés végignézni egy árva videóért.
2023. okt. 14. 10:13
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 Molyember ***** válasza:
46%
A fideszes reklámok rávettek, hogy fizessek érte. Nem kerül 2000 ft.-ba se havonta.
2023. okt. 14. 10:22
 2/64 anonim ***** válasza:
64%

Nekem is kiírta, de egyenlőre le tudtam lőni a figyelmeztető ablakot.

Én biztos nem nézem tovább, utálom a reklámokat.

Azért tartom ezt a zsarolást jogtalannak és értelmetlennek, mert soha nem nézek meg egyetlen reklámot sem, meg ilyen módon soha nem is vennék semmit.

Amúgy is a vásárlásaimban csak a létszükségletre koncentrálok, egy csomó minden vételéről már le kellett szoknom, nem telik újabban rá és a legdöntőbb tényező az ár, más alig érdekel. meg a bankszámlám tartalma.

Amúgy is egyre silányabb a kép és hangminőség, alig lehet valami élvezhető videót, klippet találni rajta.

2023. okt. 14. 10:24
 3/64 anonim ***** válasza:
75%

Newpipe app androidra, és nincs semmi reklám.

[link]

[link]

Azért nincs a play store-ban, mert a gúgel nyilván nem engedi fel az üzletrontó appokat, de akár átnézheted a forráskódját is.

Én nem fizetek ennek a tetű cégnek (200 forintot se fizetnék), mert minél többen fizettek, annál jobban felbátorítjátok, hogy még több dolgot fizetőssé tegyen.

2023. okt. 14. 10:38
 4/64 anonim ***** válasza:
98%
Igen, mivel a uBlock biztosan megtalálja a megoldást pár napon belül.
2023. okt. 14. 10:39
 5/64 anonim ***** válasza:
63%

Napi szinten kikapcsolódásként biztosan nem, hanem csak ha érdekel valami (például látni akarom, hogy hogy kell valamit megsütni). Az általam követett csatornák többsége létezik podcast formában is szerencsére.

A videók többségére már most se vagyok kíváncsi, mert vagy videóba bújtatott hirdetés, vagy kattintásvadászat. Például tipikus Youtube-élmény az alábbi: Néztem "prank" videókat, ami lényegében a modern változata a kandikamerának. Aztán feltűnt, hogy az egyik alany több videóban is szerepel, és mindig nagyon "viccesen" reagál a csínyekre. Magyarán pont úgy előre meg van rendezve, mint a hagyományos médiában a trash reality.

2023. okt. 14. 10:41
 6/64 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem, csak én csesztem el valamit a gépemen, de akkor ezek szerint másoknál is megjelent :D

Én egyelőre kiXeltem az üzenetet, úgyhogy még működik a blokkoló.

Sztem kontraproduktív az ilyesmi a Youtube részéről, több embernek veszik el a kedvét az egésztől, mint amennyi bevételük abból lenne ha viszonylagos mértékben előfizetnének emiatt.

A reklám egyébként nem úgy működik, hogy eléd tolják azt a szart és akkor onnantól majd tudatosan a reklámból tájékozódva fogsz menni vásárolni,ahogy az se igaz,hogy valaki tudatosan nem fog olyat vásárolni. Mivel az egész manipulációs technika a tudatalattidra hat, és gyakorlatban úgy működik, hogy akármennyire is rühelled a reklámokat és próbálod kizárni,amikor a bevásárlóközpont polcai között flangálsz sietve, akkor azt a terméket fogod megvenni,amit a reklámban láttál, és nem azért mert emlékszel a reklámra, épp ellenkezőleg, csak a tudatalattid jelez, hogy ez valami ismerős dolog. Ezért nyomatják orrba-szájba a sok szart,mert így akarnak manipulálni és működik is, ha akarod ha nem. Nagyon meg kell erőszakolnod magad ha azt akarod, hogy a reklámok ne legyenek hatással rád, de az meg már annyi energiabefektetéssel jár, hogy egyszerűen nem éri meg, nincs arra idő egy boltban hogy azon filozofálgass, hogy most azt a gyümölcslevet vajon azért nézted ki, mert egyébként a kedvenc számod meghallgatása előtt idegesítő módon feldobta eléd a youtube azt a lónyálat.

2023. okt. 14. 10:42
 7/64 anonim ***** válasza:
88%
Amennyit a politikusaink reklámokra költenek abból kilehetne fizetni mindenkinek a YouTube prémiumot, vagy ha nem akkor amikor politikai reklám menne ne menjen semmilyen reklám, de ezek köcsögök nem bírják ki hogy ne az ocsmány fejüket nézzük.
 8/64 anonim ***** válasza:
79%
#5 vagyok. Gondoljátok ebben a macska-egér harcban a reklámblokkolók mindig a Youtube előtt lesznek egy lépéssel?
 9/64 anonim ***** válasza:
97%
És ha az történik, amikor a békát forró vízben főzik? Első lépés a videó végén lévő reklámok voltak, aztán videó elején meg közben is van reklám, és nem is bezárható némelyik. Most felajánlják, hogy ha fizetsz, akkor reklámmentesen nézheted, mint régen. És ha a következő lépés, hogy akkor használhatod egyáltalán (természetesen reklámokkal), ha fizetsz?
2023. okt. 14. 10:44
 10/64 anonim ***** válasza:
100%

Mellesleg van olyan hirdetésblokkoló ami nem a gépeden fut, így a gúgel ne is tudja detektálnk, mert a böngésző felé infrastruktúra problémának látszik: DNS alapú reklámblokkolás, ami egyszerűen a hirdető oldalak névfeloldását (pl www.reklám.hu) nem a valós ip címre irányítja, hanem pl a saját gépedre 127.0.0.1, és a te gépedről nem fog betöltődni a reklám 😆

Lehet ilyen közvetítő DNS szervert futtatni a házi szervereden, vagy routereden: pl [link]

De vannak fizetős, nem fizetős DNS szerverek is, amiket beállítasz a gépeden, routeren DNS szerverként, a szolgáltatói helyett: [link]

Ez sajnos nem tiltja a youtube reklámokat, mert azok ugyanarról a szerverről jönnek mint a video, de arra ott a NewPipe, és társai: [link]

2023. okt. 14. 10:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!