Nem tetszett se a Naruto, se a Bleach, se a Fairy Tail. Rossz az ízlésem?
Figyelt kérdés
Nagy anime fan vagyok és ezeket istenítették, de egyik se jött be, nézni alig bírtam, de mindnél azért elszenvedtem magam 50ig.2013. jún. 16. 08:05
131/147 KAMUI válasza:
jaja hát mindenkinek más az ízlése!
Csak ahogy írtál róla én abból azt vettem ki hogy szar
és ez idegesített ennyi
132/147 Nirata válasza:
Istenért már Kamui és 68%!
Könyörgöm menjetek át privátba!!!!!!!!!!!!
133/147 A kérdező kommentje:
Szerintem is, kb 6 oldal a ti vitátokkal ment el és kb mindig ugyanazt írtátok, csak más szavakkal.
2013. jún. 26. 10:23
134/147 KAMUI válasza:
És ez miért zavar titeket? :D
135/147 A kérdező kommentje:
Ezt most komolyan kérdezted?
Mert mindig kiírja, hogy új válasz jön és azt hisszük valami értelmes, erre meg csak a ti vitátok...
2013. jún. 26. 22:36
137/147 Nirata válasza:
Kamui!
Ha valakivel problémád van, azt ne nyilvánosan rendezd le!
140/147 anonim válasza:
Szerintem nem kéne ezen vitázni. Nyilván nem ugyanaz a véleményetek, mert különböző emberek vagytok. Én pl nem láttam Bleach-t, de a másik kettő nagy kedvencem. De megértem, ha valakinek nem tetszik, lehet lenne amit jobban szeretnék, de viszonylag kevés animét láttam, és ezek voltak az elsők, szóval valószínűleg soha nem fogom megutálni ezeket (Jó, a Naruto már kicsit idegesít a sok filler miatt). És nem baj ha neked nem tetszett, biztos más az ízlésed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!