Nem tetszett se a Naruto, se a Bleach, se a Fairy Tail. Rossz az ízlésem?
Mert ilyen ócska tömegshounenek , amik történet terén elég nullák . Naruto egy ideig tűrhető volt , kb a shippuuden 140.ig , ott nekem emoking miatt elment a kedkvem az egésztől , eddig is látszott hogy a dragonball ócska koppintása .. de az bevert .
Bleach , ez még annyira sem méló mint a naruto , üres , unalmas , klisés szar. Ugyan azt a történetet ismételgeti .. fillerek között .
Fairy Tail , volt egy hangulata .. az biztos .. ettől függetlenül története szar , sablonos . Az összes arcot régebbi shounenekből vették ki . Sőt még a képességek is ..
Ha nagyon próbálkozni akarsz valamivel : Hunter x Hunter (2011) , szembeköpi a shounen sablonokat , 30.rész után baromi jó történet ívek jönnek és egy shounen fight amiben a tgörténet áll középpontban és van benne két iszonyat epic karakter (Killua és Hisoka).
A Másik a One Piece , sablonos , de legalább egyedin az , fillerek nélkül . Ez a ma is futó leghosszabb shounen fight , lassan 600.részéhez ér .
A Fullmetal Alchemist testvériséggel próbálkozz
(:
sword art online
am én imádom a narutot, de minden ember más, pl én az ilyen horror-vámpír animéket nem bírom
Shiki, Another, Dusk Maiden of Amnesia, Ghost Hunt, Amnesia
Én ezeket ajánlom !
Utolsó válaszoló:ízlések és pofonok
Nem hinném, hogy neked is jól esne ha valaki nyilvánosan cikizné a hunter x hunter-t
Nirata: azt se tom mi az a hunter x hunter de nem is érdekel, am meg bocsi de mindenki azt néz amit akar és .
felőlem te nézheted akár az eperkét is 24h nonstop-ban az se érdekelne, az isten nyila váljon belém egy nagydarab sz@rt ha befolyásolhat bárki h. mit nézzek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!