Nem tetszett se a Naruto, se a Bleach, se a Fairy Tail. Rossz az ízlésem?
tényleg nem az ízléseddel van baj :D
nekem 2. kedvencem:)
Na ne tegyünk már be direkt rossz képet a Narutoról!Az a jelenet benne sincs a shippuudenben,nem emlékszem,hogy valaha is ilyen képet váott volna pont Pein
images4.wikia.nocookie.net/__cb20120515073660/naruto/images/0/09/Naruto_newshot.png
3.bp.blogspot.com/-yiaYAXfhbxI/T3N97uOn-DI/AAAAAAAAARs/jHrD8RZbbRQ/s1600/Naruto_Shut_up_Scene_Remake_by_KWGoD.png
static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/2842829631_cf55d78573_3125.jpg
Lehet,hogy az elején a Naruto gyerekes,de később már nem az.Maradjunk annyiban,hogy én rávettem egy vérbeli pszichológusnőt arra,hogy nézzen bele a Narutoba.Az első 19 vagy nem tudom hány rész alapján arra jutott,hogy ez nem gyerekeknek való,mert nagy a lélektana.Szóval nem hiszem,hogy gyerekes.Meg van vagy 300 rész biztosan,több is...Szerintem minden animére igaz,hogy legalább 200 részt látni kell belőle a véleménynyilvánításhoz.Nem ismerem a TOP-listákat,de a Naruto elég népszerű,mit ne mondjak,ha nem is vezető.
Amúgy 1997-ben !!!!!!!!! jelent meg,most 2013 van,szerintem rekord az,hogy ennyire toppon van az idő ellenére.A One Piece lehet hogy jobb,nem ismerem,de maradjunk annyiiban,hogy senki ne órácsolja a Narutot és más animét se,kinek mi jön be...
77%os én direkt a harcból linkeltem a jelenetet, ahol ilyen fejet vág, szóval igenis benne van.
Nézd csak meg: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Al7..
77% , megtanulhatnál linkelni .
Az a jelenet benne volt a tv-s adásban is .
"Amúgy 1997-ben !!!!!! jelent meg,most 2013 van,szerintem rekord az,hogy ennyire toppon van az idő ellenére.A One Piece lehet hogy jobb,nem ismerem,de maradjunk annyiiban,hogy senki ne órácsolja a Narutot és más animét se,kinek mi jön be...
" <- ezzel a mondattal meg nem értem mit akarsz ? Detective Conan jóval régebbóta fut és van a toppon , ahogyan régen rengetegen imádták a Doraemont ami több mint 1700részt élt meg ..
"Tudom,hogy a One Piece is akkortájt jelent meg,biztos az is jó meg mindegy,de a Narutot sem lehet szidni,valamiért csak a toppon van már több,mint 10 éve."
Igen , toppon vannak , nem azt mondtam hogy nincsenek . De mégis többszörösére kikapnak manga eladásban a One Piece-től.
Nem akartam nagy vitát elindítani, csak arra akartam választ kapni, hogy én vagyok ennyire különc, vagy vannak mások is, akiknek ezek nem jött be annyira.
A képekkel, meg a videókkal nem a narutot akarom lejáratni ,csak nem szeretem, ha valaki valótlant állít, mert az igen is benne volt.
Az one pieceről is láttam már hasonló képeket, amikor elég érdekesen vannak megrajzolva a karakterek fejei, de mindkettőnél érthető, mivel több száz részesek és nem lehet mindig szépre csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!