Nem tetszett se a Naruto, se a Bleach, se a Fairy Tail. Rossz az ízlésem?
Hé!
A másik véleményét tiszteletben tartani!
" 24-ES A Fairy Tailt se véletlenül tartják jónak és Japánban 1 legtöbb mangát a Narutóból, a 2. legtöbbet a Fairy Tailből adják el. Ez gondolom nem véletlen mert azért mégis csak elsősorban a japán közönségnek készülnek a mangák és animék és csak hogy tudd a One Piece az 5. a listán.
És 3 rész alapján eltudom szerintem dönteni és légy szíves engedd is meg hogy eldöntsem hogy jó-e számomra vagy se. Köszi."
A One Piece több éve TOP1 mangaeladásban folyamatosan . Többszörösére veri a mezőnyt .
2012 : Top1 One Piece : [link]
2011 : Top1 One Piece (úgy hogy 6x osára verte a másodikat ) : [link]
2010 : Top1 One Piece : [link]
2009 : Top1 Ismét a One Piece : [link]
Ennyit erről , Naruto és a Fairy Tail megse közelítti , nem véletlenül . Talán adnál neki esélyt és nem első pár rész alapján ítélnél te is belátnád hogy az a világ amie a One Pieceben van páratlanul egyedi.
Amúgymeg ne röhögtess már hogy 3 rész alapján döntesz ... egy olyan animénél ami mostmár több mint 600 részes ... 30 rész nem a legjobb , utánna a nami-s szálnál indulbe , majd a 65től arabastá felvezetésétől lesz első hosszú szál .
És csak annyit hogy ezek a szálak nem olyanok mint a Fairybe. Fairy tail sajnos sablonos arcok terén is , talán a Tower of Heaven arc az egyetlen amit sehol máshol nemláttunk . A többi gagyi , ez a nagy baja az egésznek , paralell worldös(edolas ugye..) anime annyi van mint égen a csillag . "Mágia játékok" sima tournament arc kapásból a dbz , a yyh , a shaman king, a hxh , a MAR , a The Law of Ueki beugrik róla .. vizsga arc szintén . Karakterek az egy dolog hogy egysíkuak , de laglább képességeket találhattak volna ki jót .
Ennek ellenére én neki megadtam a 6/10et , a hangulata miatt heti 1 rész nálam belefért . De a OP és a HxH2011 szintjén magasan alulteljesít .
"Hé!
A másik véleményét tiszteletben tartani!"
Ha ezt nekem írtad, én tiszteletben tartom a véleményét, biztos van tanulság a narutoban, de minden más shounen fightban is, ez vitathatatlan.
és mik jellemzők azokra az "unalmas shonen sablonokra"?
mert még mindig nem írtál semmi konkrétat
utsó vagyok
mieőtt valaki félreértené, a húszastól kérdeztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!