Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Nem tetszett se a Naruto, se...

Nem tetszett se a Naruto, se a Bleach, se a Fairy Tail. Rossz az ízlésem?

Figyelt kérdés
Nagy anime fan vagyok és ezeket istenítették, de egyik se jött be, nézni alig bírtam, de mindnél azért elszenvedtem magam 50ig.

2013. jún. 16. 08:05
 101/147 Nirata ***** válasza:
62%

Ha tanulni nem is tanultam belőle, de a Naruto sok dolgon elgondolkoztatott.

Személy szerint örülök, hogy ezt az animét megismertem.

2013. jún. 22. 20:58
 102/147 KAMUI ***** válasza:
24%
Ezt nem lehet elmondani! Ha az ANIMÉBŐL nem jöttél rá semmiből sem fogsz kicsit tanítania kell még téged az életnek
2013. jún. 22. 21:06
 103/147 Nirata ***** válasza:
62%
Ezt nekem szántad Kamui?
2013. jún. 22. 21:16
 104/147 anonim ***** válasza:
100%

Nem , ezt annak szánta hogy még ő sem tudja miről beszél , csak a hülyeségeket írja ... így már nem csodálom a 22%ot .

Komolyan kicsit nevetséges hogy a szuper képességes blablába még bele akarsz magyarázni egy kis értelmet is . Amúgy meg szerintem neked kell kicsit tanítania az életnek , értem hogy a kedvenceidet véded , de meglehet azt tenni kevésbé gyerekes módon , meg hülyeség magyarázása nélkül , kedves Kamui.

Ha valamiből te tanulságot akarsz levonni , vagy értelmet akarsz látni , ajánlom a seinen kategóriát , van 1-2 zseniális mestermű ami tényleg tanít (1-2 megemlíttve : Code Geass ; Clannad ; Angel Beats! )

2013. jún. 22. 23:13
 105/147 KAMUI ***** válasza:
35%
Gyerekes mi? hehe hát azért gratulálok neked nem hittem volna hogy van akinek ilyen szánalmas a meglátási módja azt látod csak amit eléd raknak de mg az sem rendesen em is tudtam hogy van aki ennyire őő..OKOS
2013. jún. 23. 19:22
 106/147 anonim ***** válasza:
100%

1. Tanulj már meg rendesen fogalmazni .

2. Még mindig a sablon animékbe akarod belemagyarázni a f**zságaidat .

3. HA ENNYIRE OSZTOD ITT AZ ÉSZT BARÁTOM , akkor ideje lenne kinyögnöd végre hogy mit is akarsz . Oké , ha te látod a nagy értelmet (egy értelmetlen dologban) , akkor elmondanád hogy mi ? Tudod erre fele sok a magamfajta hülye aki nem bírja megérteni a gyerekes műfajt .

Nos akkor Kamui barátom , hallgatunk !

2013. jún. 23. 19:32
 107/147 anonim ***** válasza:
100%
Én a Narutót és arnold FT-t szeretem, a Bleachet nem láttam. Igazából még nem találkoztam kusn animével,ami nem tetszett. De ez ízlés kérdése, mindenki azt néz, amit akar.
2013. jún. 24. 00:31
 108/147 anonim ***** válasza:
100%
Ajj, *a FT-t írtam csak automatikusan átírta :/
2013. jún. 24. 00:34
 109/147 KAMUI ***** válasza:
8%

hiába mondom neked te nem vagy képes felfogni

Tudod A SZINT

Na nyertél örüljél :D

2013. jún. 24. 00:38
 110/147 anonim ***** válasza:
78%

"hiába mondom neked te nem vagy képes felfogni

Tudod A SZINT

Na nyertél örüljél :D"

Te nem vagy képes elmondani , mivel nincs sok értelme nem is lehet . Gratulálok a 25%-hoz . Máskor meg ha hülyeséget állítasz legalább gondolkodj előtte ..

Flawless Victory xD

2013. jún. 24. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!