Nem tetszett se a Naruto, se a Bleach, se a Fairy Tail. Rossz az ízlésem?
Ha tanulni nem is tanultam belőle, de a Naruto sok dolgon elgondolkoztatott.
Személy szerint örülök, hogy ezt az animét megismertem.
Nem , ezt annak szánta hogy még ő sem tudja miről beszél , csak a hülyeségeket írja ... így már nem csodálom a 22%ot .
Komolyan kicsit nevetséges hogy a szuper képességes blablába még bele akarsz magyarázni egy kis értelmet is . Amúgy meg szerintem neked kell kicsit tanítania az életnek , értem hogy a kedvenceidet véded , de meglehet azt tenni kevésbé gyerekes módon , meg hülyeség magyarázása nélkül , kedves Kamui.
Ha valamiből te tanulságot akarsz levonni , vagy értelmet akarsz látni , ajánlom a seinen kategóriát , van 1-2 zseniális mestermű ami tényleg tanít (1-2 megemlíttve : Code Geass ; Clannad ; Angel Beats! )
1. Tanulj már meg rendesen fogalmazni .
2. Még mindig a sablon animékbe akarod belemagyarázni a f**zságaidat .
3. HA ENNYIRE OSZTOD ITT AZ ÉSZT BARÁTOM , akkor ideje lenne kinyögnöd végre hogy mit is akarsz . Oké , ha te látod a nagy értelmet (egy értelmetlen dologban) , akkor elmondanád hogy mi ? Tudod erre fele sok a magamfajta hülye aki nem bírja megérteni a gyerekes műfajt .
Nos akkor Kamui barátom , hallgatunk !
hiába mondom neked te nem vagy képes felfogni
Tudod A SZINT
Na nyertél örüljél :D
"hiába mondom neked te nem vagy képes felfogni
Tudod A SZINT
Na nyertél örüljél :D"
Te nem vagy képes elmondani , mivel nincs sok értelme nem is lehet . Gratulálok a 25%-hoz . Máskor meg ha hülyeséget állítasz legalább gondolkodj előtte ..
Flawless Victory xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!