Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Nem tetszett se a Naruto, se...

Nem tetszett se a Naruto, se a Bleach, se a Fairy Tail. Rossz az ízlésem?

Figyelt kérdés
Nagy anime fan vagyok és ezeket istenítették, de egyik se jött be, nézni alig bírtam, de mindnél azért elszenvedtem magam 50ig.

2013. jún. 16. 08:05
 121/147 KAMUI ***** válasza:
31%
Mondja az aki aki szerint a DRAGON BALL jobb mint a NARUTO XD Na A DRAGON BALL na abban TÉNYLEG semmi nincs! Csak a harc! És annak tényleg semmi sztorija csak KB mindig 1 új ellenség aki elekarja pusztítani a földet hát baravó nagy SZTORI és azt mondod a Naruto szar XD Annak a története szenzációs te fogyi :D
2013. jún. 25. 04:38
 122/147 anonim ***** válasza:
53%

Te vagy szánalom még mindig kis barátom , egy szóval nem mondam eddig egyszer se hogy szar . Unalmas sablonos logikátlan és nincs értelme .

A DB hogy a jó életbe jön ide ? Ha anno nincs DB akkor ma naruto sincs .. (valahonnan még is össze kellett lopkodni az ötleteket).

Egyébként buta vagy .. annyira papolsz erről hogy én semmit nem látok benne , alapból a műfajnak kb ennyi értelme van .

2013. jún. 25. 09:10
 123/147 A kérdező kommentje:

KAMUI, elhiszem hogy szereted, biztos sokaknak tetszik, de szerintem te nem láttál még igazán szenzációs történetet.

68%-os, te meg ne ingereld, mert addig nem hagyja ezt abba.

2013. jún. 25. 09:45
 124/147 anonim ***** válasza:

"elhiszem hogy szereted, biztos sokaknak tetszik, de szerintem te nem láttál még igazán szenzációs történetet. "

Köszönöm hogy megfogalmaztad ami nekem nem sikerült , full egyetértek ..

Szerintem akkor le is zárhatjuk :D

2013. jún. 25. 10:48
 125/147 Nirata ***** válasza:
Na végre...
2013. jún. 25. 13:14
 126/147 anonim ***** válasza:
100%
Ne veszekedjünk már minden megnyitott anime témában.
2013. jún. 25. 13:47
 127/147 KAMUI ***** válasza:
35%

Nyugi nem ingerel csak szánalmasnak tartom ennyi. Kinek mi tetszik ízlések és pofonok csak nem szeretem ha leszólják azt ami nekem tetszik meg még sok másnak

nem szeretem a szemét embereket

2013. jún. 25. 21:33
 128/147 anonim ***** válasza:
14%

"Kinek mi tetszik ízlések és pofonok csak nem szeretem ha leszólják azt ami nekem tetszik meg még sok másnak

nem szeretem a szemét embereket"

Még jó hogy te vagy az egyetlen aki leszólt itt bármit is . Szóval a felső mondatoddal saját magadat minősítetted .

Én soha nem mondtam hogy szar , azt mondtam sablonos , gyenge és nincs sok értelme. Nem ugyan az . Sőt barátom ennyi erővel szánalom vagy mert leszaroztad a DB-t . Elég 10éves módján gondolkozol xd

2013. jún. 25. 21:35
 129/147 KAMUI ***** válasza:
67%
Azt válaszoltam hogy ezek jó ANIMÉK! Te meg elkezted leszólogatni a magad módján más szóval azt mondod szar!! És még te ugatsz XD Hát bravó :D
2013. jún. 26. 00:39
 130/147 anonim ***** válasza:
78%

Hát valamit te nagyon elnéztél , még egyszer elmondanám nem szaroztam semmit. Maga a műfaja gyerekeknek készülő anime , ami miatt sablonosak . Ennyi .

Te magyarázol itt a komoly mélyebb mondanivalójáról . Azt értem hogy a kedvenceidet véded , de azt utálom ha valaki direktbe f**zságokat magyaráz.

2013. jún. 26. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!