Nem tetszett se a Naruto, se a Bleach, se a Fairy Tail. Rossz az ízlésem?
Te vagy szánalom még mindig kis barátom , egy szóval nem mondam eddig egyszer se hogy szar . Unalmas sablonos logikátlan és nincs értelme .
A DB hogy a jó életbe jön ide ? Ha anno nincs DB akkor ma naruto sincs .. (valahonnan még is össze kellett lopkodni az ötleteket).
Egyébként buta vagy .. annyira papolsz erről hogy én semmit nem látok benne , alapból a műfajnak kb ennyi értelme van .
KAMUI, elhiszem hogy szereted, biztos sokaknak tetszik, de szerintem te nem láttál még igazán szenzációs történetet.
68%-os, te meg ne ingereld, mert addig nem hagyja ezt abba.
"elhiszem hogy szereted, biztos sokaknak tetszik, de szerintem te nem láttál még igazán szenzációs történetet. "
Köszönöm hogy megfogalmaztad ami nekem nem sikerült , full egyetértek ..
Szerintem akkor le is zárhatjuk :D
Nyugi nem ingerel csak szánalmasnak tartom ennyi. Kinek mi tetszik ízlések és pofonok csak nem szeretem ha leszólják azt ami nekem tetszik meg még sok másnak
nem szeretem a szemét embereket
"Kinek mi tetszik ízlések és pofonok csak nem szeretem ha leszólják azt ami nekem tetszik meg még sok másnak
nem szeretem a szemét embereket"
Még jó hogy te vagy az egyetlen aki leszólt itt bármit is . Szóval a felső mondatoddal saját magadat minősítetted .
Én soha nem mondtam hogy szar , azt mondtam sablonos , gyenge és nincs sok értelme. Nem ugyan az . Sőt barátom ennyi erővel szánalom vagy mert leszaroztad a DB-t . Elég 10éves módján gondolkozol xd
Hát valamit te nagyon elnéztél , még egyszer elmondanám nem szaroztam semmit. Maga a műfaja gyerekeknek készülő anime , ami miatt sablonosak . Ennyi .
Te magyarázol itt a komoly mélyebb mondanivalójáról . Azt értem hogy a kedvenceidet véded , de azt utálom ha valaki direktbe f**zságokat magyaráz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!