Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Animések, mi a véleményetek a...

Animések, mi a véleményetek a Sword Art Online-ről?

Figyelt kérdés

Szerintem nagyon túl van hypolva ...

Alapstory .hack// lopás , ráadásul ez már ami itt megy nem mmorpg.

Nem mondanám rossznak , de azért 8.70es mal pontozás hova ?

Vagy minden újonc animésnek ennyire újj lenne az mmorpg-s téma ?

2012. szept. 23. 23:09
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim válasza:

Nem tudom mit fikázzátok már ezt a sorozatot. Szerintem kva jól el van találva, nekem még a szerelmi szál is bejött. És nekem igazából új kedvenc. Alig várom a folytatását. Kérdező te pedig minden válaszra ugyan azokkal a hülyeségekkel jössz. Amúgymeg ízlések és pofonok.

Nálam 10ből 15 :)

2014. jan. 13. 00:39
 62/70 anonim ***** válasza:

Abba igazad van hogy "Ízlések és pofonok".

De szerintem aki ennyire isteníti ezt az animét az még nem látott igazi jó animét.

2014. jan. 14. 06:20
 63/70 A kérdező kommentje:

ma 06:20

+1...

2014. jan. 14. 21:53
 64/70 anonim ***** válasza:
Köszi, de úgyis leszavaztak a sao rajongók.><
2014. jan. 15. 06:26
 65/70 A kérdező kommentje:
Mostanában ez megy.. nulla egyéniség majdnem mindenki csak a tömeget bírja követni. Én már csak sajnálni tudom őket.
2014. jan. 15. 11:51
 66/70 anonim ***** válasza:
57%

Nem arról van szó, hogy csak a tömeget követik. De ha erről hallanak sokat, akkor vagy egyből elítélik, és bele sem néznek, vagy pedig végignézik, és akkor már jogosan mondhatnak véleményt(legyen az pozitív vagy negatív). És nem csak ezek a népszerű animék lesznek a kedvenceik, de a kevésbé ismertekről nem is olvashatsz/írhatsz sok helyen/helyre véleményt.

Én nem mondom, hogy a SAO egy világmegváltó anime, de azt el kell ismernem, hogy nem rossz, ráadásul egy új világot mutat meg nekünk. Amit nem mellesleg, lehet, hogy egy nap mi is megtapasztalhatunk. Vagy valami hasonlót.

A fanservice-szel meg nincs gond, az minden animében van egy kevés.

Amúgy meg az ilyenekkel kapcsolatban mindig felmerülnek ilyen kérdések, ahol a fanok, és nem fanok szidhatják egy mást meg az animét, vagy dicsérhetik azt. És ezeken nem igazán tudnak dűlőre jutni. Semmi értelmét nem látom ennek. Na, mindegy.

2014. jan. 15. 21:57
 67/70 anonim válasza:

Régi kérdés de én csak nem "rég" láttam az animét.

Nekem bejött. Nem értem a hárem-ecchi kifejezést mert egyáltalán nem volt ilyen az animében. Fanservice ? Az hogy Asuna egyszer levetkőzött ? Na ne már. Olyanokat látsz bele kérdező ami nem volt. Hárem ? Gondolom a kovács lányra gondolsz. Nah igen az hárem volt. kb 1 részig. Ecchi ? Nálam az ecchi high school dxd kezdődik.

Úgy kezdtem bele hogy, ismertetőn kívül semmit nem olvastam róla. Gagyi történet ? Páran jól mondták : Bele kell gondolni hogy , te mit tennél ha 2 évig be lennél zárva egy élet-halál játékba. Gondolom ti a nagy narutós harcokat vártátok. Mikor elején elmondják h nincsenek külön kasztok és egy-egy képességen kívül csak a saját ügyeségedre számíthatsz. Annyi idő után mindenki megpróbálna a játékban boldogon élni. Pont ez tetszett hogy reális amit mutattak. Gantz is láttam és tetszett. Abba nincs szerelem kérdező te mit néztél belőle ? Kurono-Tae-Reika szerelmi háromszög. Mást ne említsek a főszereplőnk ott a sarokba meghúza a kiscsajt :D

Ennyi kedves "öreg" animés barátom. Nem tudom nevezhetem-e magam "öreg" animésnek de lassan 6 éve nézzek mindenfajta animét. SAO nekem is nagyon tetszett 10/9 csak azért nem 10, mert a 16 résztől gyengébb volt.

2014. jan. 26. 00:37
 68/70 anonim válasza:

Hát én már több száz animét láttam, szóval nem lehet rám azt mondani, hogy "kezdő animés". Hogy őszinte legyek sokáig kerülgettem az SAO-t, valahogy nem vonzott. De azt kell hogy mondjam, örülök, hogy végül rávettem magam.

Rengeteg lehúzzák, mert van benne egy romantikus szál, és mert Kiritonak nem csak azon járt az esze, hogy kijusson. Ja és mert nem csak egy műfajt foglal magában, hanem többet. Miért hiszi mindenki azt, hogy minden fekete-fehér? Asuna és Kirito támaszt jelentettek egymás számára, hogy túléljék ezt az egész sza rságot. Ez miért baj? Most akkor gondold végig milyen lenne, ha bekerülnél egy retkes játékba, és évekig bent kéne maradnod, mert egyszerüen nem tudsz gyorsabb iramban fejlődni. Nekem kifejezetten tetszett, hogy elfogadták a helyzetüket, és megpróbáltak igazi életet élni az SAO világában is, amellett, hogy a kijutást is szem előtt tartották.

Az egyetlen, ami nem tetszett, azok a boss fight-ok voltak. Kicsit gagyeszra sikerült egy-két "szörny". Pedig alapjáraton szép volt a grafika.

2014. aug. 10. 15:28
 69/70 anonim válasza:

Amúgy 67-es válaszoló, tökéletesen igazad van.

(68-as vagyok)

2014. aug. 10. 15:30
 70/70 Lini05 válasza:
Hali én csak ennyit tudok mondani: I Love SAO!
2014. aug. 10. 19:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!