Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Animések, mi a véleményetek a...

Animések, mi a véleményetek a Sword Art Online-ről?

Figyelt kérdés

Szerintem nagyon túl van hypolva ...

Alapstory .hack// lopás , ráadásul ez már ami itt megy nem mmorpg.

Nem mondanám rossznak , de azért 8.70es mal pontozás hova ?

Vagy minden újonc animésnek ennyire újj lenne az mmorpg-s téma ?

2012. szept. 23. 23:09
1 2 3 4 5 6 7
 1/70 halibel ***** válasza:
55%

Nem a kedvencem, és valóban túl van hypeolva. Meg azért idáig túl ideologizált, könyörgöm, egygy házasodjunk össze, és rá egy könnyes igen? Ugyan már...

Én nézni fogom, de a szezonból jobban tetszett a Hyouka.

És azért tetszik mindenkinek, mert shounen fight.

10/6

2012. szept. 24. 08:52
 2/70 A kérdező kommentje:

Valamiért tökéletesen egyetértek veled :D

Nem OJ-vagy AAról ?:D

2012. szept. 24. 14:09
 3/70 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagyon túlhypeolt, de azt nem mondanám, hogy lopás mert már előtte is volt egy jó pár ilyen történet. Nem tudom mit esznek rajta annyian, amikor rengeteg sokkal jobb anime van. Én nem tudom, hogy 5 vagy 6 pontot adnék rá a tízből, de e két érték között mozog nálam. Azt mondták 14-15 körül jönnek a legjobb részek, addig kibírom és ha az se tetszik, akkor dobom.
2012. szept. 24. 14:54
 4/70 halibel ***** válasza:

Nem, nem OJ vagyok, de OJ jófej :D

Szeressük soká OJt! :D

Most néztem délelőtt a 12. részt, és miez? Slice of life? Hogy történhetett ez meg? De most komolyan

SPOILER

mit haldogál meg ez a Yui is?

SPOILER END

De most komolyan... feltétlenül muszáj volt belerakni ezt a Yui kiscsajt? Oké, lett egy gyerekük, minden szép, csicseregnek a madarak, a szerelmesek összejönnek, csillámpónik, rózsaszín felhők, könnyes boldogság, és akkor jön a fehér egyszarvú, és meglovagolva őt elrepülnek csodaországba, az örök szeretet országába...

Ojjé, vagy mégsem. Ember, hol élünk. Azért mégis egy játékban vannak, mire föl ez a nagy idilli?

Az újoncokról meg annyit, hogy amiben van:

-mindent legyőző helyes csávóka

-szerelem

-nehéz harcok, aminek a végén mindig helyescsávó nyer, de ha mégsem, akkor is.

-cuki csajok, az erősebb nemnek

-FANSERVICE

és moe, moeee moeeeee, MOEEEEEEEEEEEEE.

Khm, kissé elragadtattam magam. Lényeg, hogy bele tudják élni magukat, és ugyanolyan hiperszupermega menőnek, és ultramegahiperszuper erősnek érezzék magukat... és valljuk be, ki nem akarna Kirito, vagy Asuna lenni? *jelentkezem*

Jó, nézni fogom, elpattogatottkukoricázom unalmas őszi estéimen, de világmegváltást nem várok tőle. Annak ott van a Chihiro, a Kuroshitsuji, etc etc etc.

Mellesleg. Szerény kis senkitsemérdekel elnyomott véleményem szerint, az Elfen Lied is ugyanígy túl van hypeolva, a perverzitásávan együtt.

Tudod, a sok gyöngyszemet a tenger mélyén elnyomja a rárakodó szemét...

2012. szept. 24. 19:23
 5/70 A kérdező kommentje:

Hát de pont ez az :D

1 mmorpg-nek főleg ilyen helyzetben miért a boldogságról kell szólnia ?

Én ilyen helyzetben ésszerűen gondolkodnák és megprobálnák kijutni bármi áron.

Kiritois úú igy kijutok ugykijutok , demárt vagy 3x majdnem meghalt mert elővigyázatlan volt .

Ezt énse értem , nagy MMORPG-s vagyok egyébként , de slice of lice meg fanservice hogy kerül bele , meg szerelem .

Lehet én vagyok hülye de , kicsiit vicces "szerelmesek" és az se biztos hogy túlélik.Ilyen helyzetben az emberek 99%-a nem arra törekedne hogy legyőzze a játékot és kint vár rá a másik ?

Őszintén , én egyátalán nem akarnák egyikük se lenni .

Ezért tetszett sokkal jobban Haseo a .hack//ből , ő tényleg komolyan harcolt az elveszett emberekért.

Plussz azért Haseonak volt 1 kis személyiség fejlődése(Mégha kicsit dilis is lett közbe), ami itt nem mondható el egyátalán.

2012. szept. 24. 22:00
 6/70 halibel ***** válasza:

Köszönöm, szeretem az egyetértést. :D

AA-n is megy a nagy veszekedés a SAO topikban hogy EZMIEZ :D

Minden pillanatban azt várom, hogy:

-Asuna meghal, mert Kiritot védi

-Kirito meghal, mert Asunát védi

-Mindketten meghalnak, mert egymást védik:DD

Ilyenkor jön ez az arcom:

[link]

Amúgy még jó a szezonból:

[link]

[link]

2012. szept. 25. 17:20
 7/70 A kérdező kommentje:

:D

Akkor télleg egyetértünk xD

Nyugi ezeket mind nézem , allin-ozok , kövi szezonban is majdnem mindent nézni fogom xd

2012. szept. 25. 17:46
 8/70 Naito válasza:

Én viszont nem értek egyet az előttem szólókkal, szerintem nagyon is jól össze van hozva. Végre van egy olyan anime, ami nem csak és kizárólag egyetlen stílust követ sablonosan, hanem összekeveri a stílusokat és egyszerre hozza mindet. Ez az első, amiben ki van egyensúlyozva a harcok és az érzelmek mennyisége.

halibel-nek válaszolnék:

-mindent legyőző helyes csávóka: A mindent legyőző helyes csávóka minimum kétszer kis híján kinyiffan, és SPOILER a 12. részben még a mindent legyőző csinos kiscsajszival együtt SEM tudtak megbirkózni azzal a boss-al, csak egy halhatatlan "tárgy" tudta kihúzni őket a pácból SPOILER VÉGE

-szerelem: Az melyik animében nincs? Mindegyikben találsz rá legalább utalást, ha nem is konkrétan mutatják, de utalások mindenütt vannak.

-nehéz harcok, aminek a végén mindig helyescsávó nyer, de ha mégsem, akkor is.

-cuki csajok, az erősebb nemnek: Cuki csajok is mindenhol vannak az erősebb nemnek

-FANSERVICE: Kérlek mondj egy konkrét részt, konkrét perc és másodpercszámmal, ahol fanservice-t láttál benne.

és moe, moeee moeeeee, MOEEEEEE.: A moe az nem itt van, hanem a Kaichou-ban xD

Én nem személyeskedni szeretnék, csupán megvédeni a SAO-t, szerintem egy animéről akkor mondjunk ki mindent véglegesen, ha kijött az összes része...

2012. szept. 25. 20:10
 9/70 halibel ***** válasza:

Fanservice? Hát amikor levetkőzött mert félreértette a helyzetet, az mi volt, ha nem fanservice?

És minden animében van szerelem? Ugyan,kérlek...

2012. szept. 25. 20:30
 10/70 halibel ***** válasza:

Persze, nem azt mondom, hogy rossz anime lenne, sőt, az átlagosnál egy árnyalattal jobb.

Azthiszem a legjobb szó rá a korhű. De majd akkor nyilatkozom újra, ha véget ér a sorozat. :)

2012. szept. 25. 20:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!