Animések, mi a véleményetek a Sword Art Online-ről?
Szerintem nagyon túl van hypolva ...
Alapstory .hack// lopás , ráadásul ez már ami itt megy nem mmorpg.
Nem mondanám rossznak , de azért 8.70es mal pontozás hova ?
Vagy minden újonc animésnek ennyire újj lenne az mmorpg-s téma ?
Túl van hypolva? Igen. Érdemtelenül? Nem.
Sokan kisgyerek, aki csak a menő kardozást látja benne, azt hiszi, hogy ez egy shounen, pedig ez a mű határozottan seinen: NORMÁLIS szerelmi szál, halálok, z érzelmek valósághű ábrázolása.Hasonlítsátok már össze egy nárútóval vagy egy bílccsel. Én nagyon szigorúan szoktam pontozni, de nekem eddig egy 8/10-9/10 megvan 14 rész alapján. Nem váltja meg a világot, de minőségi darab.
Minőségi ? mi hogy kevernek mindent?
Kb annyira eredeti már mint ha a Gantzba romantikát tettek volna. A harcok akárhogy seinen gagyik , az alaptörténeten lehetne veszekedni de biztos hogy a dothackre alapozzák .
Ráadául a történetről annyit hogy meghalt mégis él .. lényegtelen hogy miért mégis felkelt , ennyit a nagy meghalok bent meghalok kintről is ..Ráadásul kaptunk 1 olyan szereplőt aki else bírja dönteni hogy mit akarj , nyaralni a 22es szinten vagy kijutni ..
Nálam már 5alá ment , pedig 9ról indított .
Jó persze lehet vitatkozni , valakinek tetszik , valakinek nem .
De akinek tetszik tuti nemlátta és nemjátszott az eggyik dot hack-el sem .
A Sword Art Online az egyik legjobb anime szerintem.
Mindenkinek mondom hogy nézze végig az eddig kijött részeket.
Ahogy olvastam aa-n egyre gázabb lesz.
Várjá nem bleach , de a bleachban legalább nem keltek fel a halottak...
Kiváncsi leszek a végére , de csak azért hogy hány fényévvel van a hack mögött , amúgy meg már rég dobtam volna.
Rossz példa xD
De az 1 shounen anime .
Akkor a one pieceben xd
Brookon kívül persze xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!