Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Animések, mi a véleményetek a...

Animések, mi a véleményetek a Sword Art Online-ről?

Figyelt kérdés

Szerintem nagyon túl van hypolva ...

Alapstory .hack// lopás , ráadásul ez már ami itt megy nem mmorpg.

Nem mondanám rossznak , de azért 8.70es mal pontozás hova ?

Vagy minden újonc animésnek ennyire újj lenne az mmorpg-s téma ?

2012. szept. 23. 23:09
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:

Túl van hypolva? Igen. Érdemtelenül? Nem.

Sokan kisgyerek, aki csak a menő kardozást látja benne, azt hiszi, hogy ez egy shounen, pedig ez a mű határozottan seinen: NORMÁLIS szerelmi szál, halálok, z érzelmek valósághű ábrázolása.Hasonlítsátok már össze egy nárútóval vagy egy bílccsel. Én nagyon szigorúan szoktam pontozni, de nekem eddig egy 8/10-9/10 megvan 14 rész alapján. Nem váltja meg a világot, de minőségi darab.

2012. okt. 8. 16:39
 32/70 A kérdező kommentje:

Minőségi ? mi hogy kevernek mindent?

Kb annyira eredeti már mint ha a Gantzba romantikát tettek volna. A harcok akárhogy seinen gagyik , az alaptörténeten lehetne veszekedni de biztos hogy a dothackre alapozzák .

Ráadául a történetről annyit hogy meghalt mégis él .. lényegtelen hogy miért mégis felkelt , ennyit a nagy meghalok bent meghalok kintről is ..Ráadásul kaptunk 1 olyan szereplőt aki else bírja dönteni hogy mit akarj , nyaralni a 22es szinten vagy kijutni ..

Nálam már 5alá ment , pedig 9ról indított .

Jó persze lehet vitatkozni , valakinek tetszik , valakinek nem .

De akinek tetszik tuti nemlátta és nemjátszott az eggyik dot hack-el sem .

2012. okt. 8. 17:04
 33/70 TipM válasza:

A Sword Art Online az egyik legjobb anime szerintem.

Mindenkinek mondom hogy nézze végig az eddig kijött részeket.

2012. okt. 9. 06:54
 34/70 TipM válasza:
Mindenkit megdöbbentett a 14. rész szerintem, de innentől lesz izgalmas ! Én várom a 15. részt
2012. okt. 9. 06:56
 35/70 anonim ***** válasza:
A Narutonál Bleachnél fényévekkel jobb, de akkor is tú van hypeolva. 14 részből ha 2-3 jó rész volt. Majd meglátjuk, hogy a következő sztori milyen lesz. Azt mondod seinen? Pedig úgy figyeltem meg, hogy gyerekek a legnagyobb rajongói. Nekem nem lett volna bajom a szerelmi szállal, de nagyon erőltetett volt.
2012. okt. 9. 07:05
 36/70 A kérdező kommentje:

Ahogy olvastam aa-n egyre gázabb lesz.

Várjá nem bleach , de a bleachban legalább nem keltek fel a halottak...

Kiváncsi leszek a végére , de csak azért hogy hány fényévvel van a hack mögött , amúgy meg már rég dobtam volna.

2012. okt. 9. 11:13
 37/70 anonim ***** válasza:
A bleachben Ichigo csak 3x halt meg xD
2012. okt. 9. 15:21
 38/70 A kérdező kommentje:

Rossz példa xD

De az 1 shounen anime .

Akkor a one pieceben xd

Brookon kívül persze xD

2012. okt. 9. 16:23
 39/70 anonim ***** válasza:
HxH-ban, KHR-ban és a Kenshinben sem éledt fel senki, aki már meghalt, ha már példák kellenek :D
2012. okt. 9. 17:21
 40/70 mirror06 ***** válasza:
Nekem idáig nagyon tetszett. Végre nem egy újabb sablonos shounen. Néha túl sok volt benne a nyál, de összességében eltalálták. 8/10
2012. okt. 9. 23:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!