Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Animések, mi a véleményetek a...

Animések, mi a véleményetek a Sword Art Online-ről?

Figyelt kérdés

Szerintem nagyon túl van hypolva ...

Alapstory .hack// lopás , ráadásul ez már ami itt megy nem mmorpg.

Nem mondanám rossznak , de azért 8.70es mal pontozás hova ?

Vagy minden újonc animésnek ennyire újj lenne az mmorpg-s téma ?

2012. szept. 23. 23:09
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:

"Igen , majdnem minden animében van , de nem minden animének áll jól ."

Ugyan ezen a véleményen vagyok.

2012. szept. 28. 13:17
 22/70 A kérdező kommentje:

Most olvasgattam aa-t mindenki húú milyen jó rész volt kirito de fazza..

Akkor most mutatnák valakit ugyis akik felhypolták nem látták :

Haseo > Kirito

http://www.youtube.com/watch?v=FGUfB_aOu3M&feature=related

2012. okt. 4. 13:43
 23/70 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik az anime,nem tagadom. ilyet még ezelőtt sosem láttam,bár az nekem se tetszik h az anime közepén öszzejönnek házasság ház meg minden -.- ha bármelyik szerelmes animében járok,és már ott a közepén hogy házasság na akkor már dobom is az egésszet mert szerintem onnan már nincs értelme és nem is tudnák folytatni a sztorit h összeházasodnak. de itt más :D nemtudom miért de teljesen más hangulatot áraszt.

nincs szerelemre utalás: Natsume Yuujinchou és bújj,bújj szellemben semmi sincs. amit kivételesen hiányolok az elsőből :D de am sztem nincs SOK olyan aime amibe egy szemernyi szerelem ne lenne,mert vagy van valami köztük de meg sem jönnek össze ,vagy mellékszereplők jönnek össze,vagy már alapból házasok pl:Umineko no Naku Koro ni

2012. okt. 7. 13:31
 24/70 A kérdező kommentje:
Előző , nemtudom eddig számomra csalodás , 1-2rész jóvolt , de megy le nagyon , az összes dot hack jobb volt normálisan bemutatta pl a root és a G.U. haseo szenvedését hogy megmentse a barátait ! ÉS Ő NEM RUCCANT LE 3HÉTRE NYARALNI!
2012. okt. 7. 17:26
 25/70 halibel ***** válasza:

Most néztem a 14. részt.

3 hozzáfűznivalóm van:

1. MIVAAAA? WTF? HE?

2.LOOOOOOL LOL LOL

3.MIVA? WTF? HE?

kb. ennyi volt a reakcióm xD Ez a rész vicces volt :D

2012. okt. 7. 20:48
 26/70 A kérdező kommentje:

Én is most néztem meg .

Ez nem WTF rész volt , ez simán szar volt .

Ennyit arról a halálos játékról ...

Kirito olyan már télleg mint 1 skizofrén , rész elején kemény vagyok megverem a pajzsos csávót , végén meg bömböl nemtudtalak megmenteni .. hát úristen .. ráadásul a duelje a pajzsossal valami kiba**ott szar volt ..

2012. okt. 7. 22:22
 27/70 A kérdező kommentje:
Ezutána rész után 6 alá adom már a sao-t , szerintem az egyetlen magyar vagyok akinek nemtetszik , de ez van .. dot hack milliószor jobb volt ..
2012. okt. 7. 22:23
 28/70 anonim ***** válasza:
Én sem értem miért hypeolják ennyire, de ez a 14 rész zseniális volt. Ha tartja a színvonalat, engem megvettek.
2012. okt. 7. 23:43
 29/70 A kérdező kommentje:
De nemértelek tartja a színvonalat , 2évig voltak elvileg abban a játékban , azzal hogy ha meghalnak bent a valóságban is , erre meghaltak mind a 2en mégis él a csávó ..
2012. okt. 8. 00:14
 30/70 anonim ***** válasza:
Azért mert volt említve, hogy pár percig még életben maradnak és azért élték túl, mivel Kirito még megölte a csávót mielőtt meghalt volna.
2012. okt. 8. 07:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!