Animések, mi a véleményetek a Sword Art Online-ről?
Szerintem nagyon túl van hypolva ...
Alapstory .hack// lopás , ráadásul ez már ami itt megy nem mmorpg.
Nem mondanám rossznak , de azért 8.70es mal pontozás hova ?
Vagy minden újonc animésnek ennyire újj lenne az mmorpg-s téma ?
"Igen , majdnem minden animében van , de nem minden animének áll jól ."
Ugyan ezen a véleményen vagyok.
Most olvasgattam aa-t mindenki húú milyen jó rész volt kirito de fazza..
Akkor most mutatnák valakit ugyis akik felhypolták nem látták :
Haseo > Kirito
Nekem nagyon tetszik az anime,nem tagadom. ilyet még ezelőtt sosem láttam,bár az nekem se tetszik h az anime közepén öszzejönnek házasság ház meg minden -.- ha bármelyik szerelmes animében járok,és már ott a közepén hogy házasság na akkor már dobom is az egésszet mert szerintem onnan már nincs értelme és nem is tudnák folytatni a sztorit h összeházasodnak. de itt más :D nemtudom miért de teljesen más hangulatot áraszt.
nincs szerelemre utalás: Natsume Yuujinchou és bújj,bújj szellemben semmi sincs. amit kivételesen hiányolok az elsőből :D de am sztem nincs SOK olyan aime amibe egy szemernyi szerelem ne lenne,mert vagy van valami köztük de meg sem jönnek össze ,vagy mellékszereplők jönnek össze,vagy már alapból házasok pl:Umineko no Naku Koro ni
Most néztem a 14. részt.
3 hozzáfűznivalóm van:
1. MIVAAAA? WTF? HE?
2.LOOOOOOL LOL LOL
3.MIVA? WTF? HE?
kb. ennyi volt a reakcióm xD Ez a rész vicces volt :D
Én is most néztem meg .
Ez nem WTF rész volt , ez simán szar volt .
Ennyit arról a halálos játékról ...
Kirito olyan már télleg mint 1 skizofrén , rész elején kemény vagyok megverem a pajzsos csávót , végén meg bömböl nemtudtalak megmenteni .. hát úristen .. ráadásul a duelje a pajzsossal valami kiba**ott szar volt ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!