Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Animések, mi a véleményetek a...

Animések, mi a véleményetek a Sword Art Online-ről?

Figyelt kérdés

Szerintem nagyon túl van hypolva ...

Alapstory .hack// lopás , ráadásul ez már ami itt megy nem mmorpg.

Nem mondanám rossznak , de azért 8.70es mal pontozás hova ?

Vagy minden újonc animésnek ennyire újj lenne az mmorpg-s téma ?

2012. szept. 23. 23:09
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 A kérdező kommentje:

Én se azt mondom hogy rossz lenne.

Csak azért kicsit tulzás az a hype ami körülötte forog.

Az hogy keverik a stílust , a végére lehet tönkreteszi .. lásd : School Days vagy Shiki vagy Another .

2012. szept. 25. 20:43
 12/70 halibel ***** válasza:

Jaj, a School Days-ről ne beszéljünk... X.X

Shiki nem volt vészes, Another kifejezetten tetszett. Főleg azok a néha bevillanó babaarcok, meg amikor a csaj leesik a lépcsőn, és az elejtett esernyője átszúrja. *lö démoni vigyor*

2012. szept. 25. 20:45
 13/70 anonim ***** válasza:

"-szerelem: Az melyik animében nincs? "

Soroljam?

2012. szept. 25. 21:12
 14/70 Naito válasza:

Előző:

Kérlek sorolj fel 3-at amiben nincs semmilyen utalás a szerelemre, és nem mese.

2012. szept. 27. 18:39
 15/70 anonim ***** válasza:

Ghost in the Shell

Hunter x Hunter

Samurai Champloo

2012. szept. 27. 19:04
 16/70 A kérdező kommentje:

Naito :

Gantz

Claymore

HagaRen

Shiki

Code Geass

Death Note

Steins;Gate

Fate/zero

Monster

Hellsing

Higurashi

<-csak hogy a legnagyobbak közül említsek .. egyikbe sem mondanám hogy bármilyen szerelem van , még utalás se.

2012. szept. 27. 21:12
 17/70 anonim ***** válasza:
Claymoreban(főszereplő csaj+ a fiú) és Death Noteban(Misa szerelmes Kiraba) van.
2012. szept. 27. 21:19
 18/70 Naito válasza:

Akkor most elnézést kérek az esetleges spoilerekért:

Shikiben ugyan nincs összejövés, de utalás az van.

Code Geass: Na és C.C.? Meg Kallen? Meg az a csaj, akinek sose jut eszembe a neve? (Lulu osztálytársa, akin használta a Geass-t is) Lulunak kész háreme van xD Ne mondd nekem, hogy ott nincs szerelem.

Death Note: Előttem szólóval egyetértek, Misa szerelmes Light-ba, és Ren is szereti Misát.

Steins;Gate-et én nem láttam, de egyik ismerősöm igen, és szerinte ott is van utalás.

A Claymore-ról és a Higurashi-ról is hallottam, hogy ott is van utalás.

Nem feltétlenül olyan szerelemre vagy utalásra gondoltam, amikor konkrétan össze is jönnek benne, hanem kis sejtetésekre, mint ami az Another vagy a Full Metal Panic vagy a Spiral végén is van. Olyan pedig (ha főszereplők között nem is) legalább fontosabb mellékszereplők szintjén mindenütt van.

Szerintem zárjuk le ezt a vitát, én csak meg szerettem volna védeni a SAO-t, de ez már rég nem róla szól :)

2012. szept. 27. 22:58
 19/70 anonim ***** válasza:

Én meg csak be akartam bizonyítani, hogy nem mindenhol van szerelem :D

A SAO-tól én nem ezt vártam, de egyáltalán nem rossz anime. A felháborodást a kérdezőben is szerintem azt keltette, hogy sokan istenítik/ legjobbnak mondják, amikor rengeteg jobb/igényesebb anime is van nála.

2012. szept. 28. 12:02
 20/70 A kérdező kommentje:

"Shikiben ugyan nincs összejövés, de utalás az van.

Code Geass: Na és C.C.? Meg Kallen? Meg az a csaj, akinek sose jut eszembe a neve? (Lulu osztálytársa, akin használta a Geass-t is) Lulunak kész háreme van xD Ne mondd nekem, hogy ott nincs szerelem.

Death Note: Előttem szólóval egyetértek, Misa szerelmes Light-ba, és Ren is szereti Misát.

Steins;Gate-et én nem láttam, de egyik ismerősöm igen, és szerinte ott is van utalás.

A Claymore-ról és a Higurashi-ról is hallottam, hogy ott is van utalás.

Nem feltétlenül olyan szerelemre vagy utalásra gondoltam, amikor konkrétan össze is jönnek benne, hanem kis sejtetésekre, mint ami az Another vagy a Full Metal Panic vagy a Spiral végén is van. Olyan pedig (ha főszereplők között nem is) legalább fontosabb mellékszereplők szintjén mindenütt van.

Szerintem zárjuk le ezt a vitát, én csak meg szerettem volna védeni a SAO-t, de ez már rég nem róla szól :)"

*Lehetnek kissebb spoilerek*

Meg ne haragudjmár , de mi ezeknek az animéknek nem ez a lényegük , mi a romantikus abban hogy pl a SHikiben vagy az Anotherben Hullanak az emberek ?

Igen , majdnem minden animében van , de nem minden animének áll jól .

Ahogy a Mirai Nikkis túlélőjátékban jólált a yandere Yuno-nak , ugy nagyon de nagyon nem áll jól a SAO-ban.. se a fanservice része.

12:02 , Igen én se .. 2rész egészjó , aztán jön a Hyoukás nyomozzunk rész .. WTF?

Aztán 2rész megint elégjó , jön 5rész fanservice & Echi és SoL.

Engem egészben az irritál hogy asok új animés , aki mostfele kezdett el animét nézni , nemlétta például a .hack-et .. igen megint ezzel a példával jövök ..

Míg Haseo meg akart menteni valakit azért jáccott , megőrült , szenvedett .. addig Kirito 2év után sem tud kijutni .

Az lenne a normális ha folyamatosan fejlődne .. főleg egy MMORPG-ben.

Még ha nehéz is szintelniük .. akkoris megkéne tenni mindent , akár soloplayer akár nem ..

2012. szept. 28. 13:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!