Animések, mi a véleményetek a Sword Art Online-ről?
Szerintem nagyon túl van hypolva ...
Alapstory .hack// lopás , ráadásul ez már ami itt megy nem mmorpg.
Nem mondanám rossznak , de azért 8.70es mal pontozás hova ?
Vagy minden újonc animésnek ennyire újj lenne az mmorpg-s téma ?
Azért nem sablonos shounen mert nem is shounen :Dcsak seinenek meg sztem gyenge , kevernek mindent mindenel vér gyengén .
De sztem hagyuk , majd a végére meglátjuk mien lessz
eddig nálam 4/10.
Pont azért írtam, mert már tököm teli van azzal, hogy jön a főhős és megment mindenkit. A seinen műfajú animéknek ezerszer jobb a történetkidolgozásuk.
Az előzeteseket nézve valószínűleg rosszabb lesz, mint eddig volt.
Egy résznyi esélyt még adok neki. Ha találkozik Asunával, és minden happy lesz, menjenek a fenébe, én ráhagyom.
Az őszi szezon egész jónak tűnik, megnéztem a Zetsuen no Tempest első részét, meg ott van még a From the New World, Btooom!, meg a K, ezekbe belenézek.
SPOILER!NE TEKERJ LEJJEBB!
Baromi csalódott vagyok .. a 15.rész egész jó volt , viszont ez ... wowos blood elfeket betettek szárnyakkal és elnevezték tündéreknek .. hát .. ennyi erővel végig mutathatták volna a SAO-s részeket 1 normálisabb befejezzéssel , mert a 14.rész valami hatalmas sz*r lett .
Semmi logika nincs az egészben .
Ahelyett hogy kihasználták volna a SAO-s lehetősegeket is beleraktak fanservice-t meg romantikát , na meg halomnyi moe moe moe moe moeeeeee karaktert..
Ebben az Alfheimben eddig semmi egyediség , még az animében is csak másolatnak titulálják .
Szerintem ez is egy újabb fail kezdés .. de ne legyen igazam .
Pedig a 15.rész után majdnem tetszeni kezdett az anime .. de így ..-.-
Milyen wowos blood elf? Elfek a gyűrűk ura óta vannak ebben a formában, nem a wowban találták ki, csak sokan átvették...
És elnevezték őket tündérnek??? ELF=TÜNDÉR...
Véleményem szerint ez sokkal jobb, mivel MMO-sabb, vannak kasztok is és változatos területek.
Fanservice? 16. részben? Hol?
A fanservice-t az egész animére értettem nem a 16.részre..
Igen , kasztok vannak benne és erre mondtam hogy nem részleteznek semmi , mert hogy ha már mmo egyik kasztot sem mondták el bővebben , csak a nevüket.
Én már ettő nem várok el semmit , a sao játék beli részeknél csak jobb lehet , mert annak a vége az értelmetlenség legalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!