Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Akik animések, miért csak az...

Akik animések, miért csak az animéről tudnak beszélni? Több ilyen ismerősöm is van, és valahogy mindig egy random témából az animére lyukadunk ki.

Figyelt kérdés
Én is szeretek egyet kettőt, de ez a szint már olyan, mint egy menekülés a valóságból.

2022. júl. 30. 18:27
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Az ő esetükben ez fordítva történt, ahogy elkezdtek animéket nézni, aztán lettek zárkózottabbak.

Azóta is néha programokat mondanak le mert jön az új rész valamelyikből. Tudom mert meg is mondják, ez nem titok.

Sőt egyszer olyan is történt, hogy egy összejövetelen ők inkább az animét nézték, és nem szórakoztak senkivel.

Arról nem is beszélve hogy anime nevet is kezdtek magukra használni, kedvenc karaktereik neveit, és volt hogy döntéseket is úgy hoztak meg ahogy azt a bizonyos karakter tenné.

Természetesen az összes nő csúnya szerintük, mert nem elég vékony, nagy cicis, maximum 18 éves, és nem hasonlít az animében lévőkre.

Valahogy nagyon elrugaszkodtak a valóságtól már :(

2022. aug. 14. 10:39
 42/43 anonim ***** válasza:
100%

Előző! Én egy középkorú férfi vagyok, beszélgetek mindenféle korosztályúval. Nyilván előfordulnak mániákusok, hardcore rajongók is az animések között, na de hol nem??

Mániákus Star Wars rajongóból sokkal több van! Nézz körül. Regisztrálnak Vader, meg Yoda neveken. És így tovább.

Sokan délamcsi gagyi sorikon élnek. Mások krimin. A többség bele van habarodva a sok felszínes amcsi, hollywood-i filmbe, és mást se néz egy halom ember, sajnos.

És lehetne sorolni... Nem csak anime terén, hanem minden téren léteznek fanatikusok. Animések között is akad.

Na de nem ilyen a legtöbb animés, tapasztalatom szerint, hanem akikkel én beszélgettem, az szinte mind nyitott más dolgokra is.

2022. aug. 14. 16:54
 43/43 anonim ***** válasza:
49%

"Természetesen az összes nő csúnya szerintük, mert nem elég vékony, nagy cicis, maximum 18 éves, és nem hasonlít az animében lévőkre.

Valahogy nagyon elrugaszkodtak a valóságtól már :("

Ember, te képben vagy a valóságról, vagy csak furkálod az animéseket alaptalanul?

Pont, hogy Amerika az, amelyik a vékony testalkatot és nagy melleket reklámozza, már vagy száz év óta. Pl Marilin Monroe és társai által...

A japán világ és az animék, mangák azonban pont, hogy a változatosságra épülnek. Ennyi féle, ilyen sokféle műfajjal életemben nem találkoztam még, mint animékben. Mindenki talál kedvére valót, ízlésének megfelelőt az animékben. Ha akar.

És ha már a nők testalkata: a japán nők kismellűek, tudtad? És hogy az animék tele vannak lapos mellű csajokkal? (Kis részt nagymellűek is vannak, viszont többnyire a japán testalkatra építenek.) Felnőtt és kiskorú figurákkal is. Sőt, a hentai-ok meg kifejzetten a változatosságra építenek: kismellű, nagymellű stb.

Ha pedig tinikre utalsz, ne feledd: a nem animés tinik is tinik. A tinédzser még nagyon kiforratlan jellemű, és evvel nincs baj, majd megérnek. Viszont ha kettős mércét használnál -animés tini versus nem animés tini-, az nem volna korrekt, sőt, irreális összehasonlítás volna a jellemfejlődésük tekintetében.

2022. aug. 14. 17:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!